Sunday, November 4, 2012

Възнесеният Учител Ланто – Пробуждане към Единство – Предадено Чрез Фран Зепеда – Получено 1-ви Ноември, 2012



Възнесеният Учител Ланто:
Привет, на всички. Аз съм Майстор Ланто, тук съм за да ви даря със известия и Лобов от цялото Духовно Царсто. До сега никога не съм се явявал през този енергиен канал, но мисля че е нужно да ви даря с окуражаващи думи за вашето Възнесение чрез Фран днес, мили мои.   

По време на вашето развитие през вековете, през еоните от както попаднахте в двойнността, аз бях до вас, наблюдавайки прогресът ви. Сега отново ви предлагам своята подкрепа и окуражителност на вашият дълъг но знаменит път със и към Възнесение.
Много пъти се лутахте, докато се мъчехте по този лъкатушен път обратно към Единството, както и към цеността си и способността си да успеете. Е, аз съм тук за да ви кажа че вие всички успявате и то красиво. Не бе за тези със слаб дух или плахо сърце да се впуснат в този прекрасен път на който сте всички вие, мили мои. Не, това отне и все още ви отнема огромна сила, мъдрост и кураж за да продължите.

И за това аз ви предлагам съветите си днес. С всеки дъх който поемете, на това ваше сполучливо* пътешествие към Възнесение, останете според началото си като разкошни Съцдания на Светлината, това сте били винаги. До тук, вие показахте доста от този потенциал. Това което остава е да усилите скосостта, мили мои.

Потенциалът ви е безграничен да абсорбирате Светлината докато тя се изсипва във все по – големи количества и никой не е неприкосновен или не способен да приеме или увеличи количествата Светлина докато е подготвян за вашето приемане и вашите чувствителности.
Вашето приемане/възприемане е ключово, докато приемате следващият портал от енергия, изграждащ се дорив момента. За да сте подготвени, аз ви предлагам своето съдействие за вашият напредък, което е:
Започнете всекиден с молитва и визуализация на съществото си във просторна арена от Светлина. Представете си как тя се разширява със мили. Усетете празното пространство докато Светлината се извива във вечно – множащи се кругове и вълни от проникващи кръгове от Светлина частици докато достигате все по – дълбоко със всеки дъх който поемате.

Освободете се, потъвайки все по – дълбоко с всеки дъх, докато усещате и визуализирате огромна колона от Светлина оформяща се около вас. Вземете една стъпка по – далеч и си представете че блестуте по – ярко с всеки дъх. Свикнете с яркостта, и тогава поемете още енда стъпа по – далеч и си разрешете да вдишате дори още по – вече Светлина докато усещате как клетките и тялото ви светят още по –ярко, и внезапно вече няма граница между тялото ви и огромната колона от Светлина, вие сте в нея.
Сега, опитайте се да задържите тази картина и това чувство толкова дълго колкото можете, топлейки се във сияйната бяла Христова Светлина в която бяхте свикнали толкова много, преди много еони. Повтаряйте това ежедневно ако поискате, то ще забърза възнесението ви и ще подпомогне не само вашето собственно възнесение но възнесението на Свички Създания и на планетата Земя.
Сега ви оставям със молитва която може би ще пожелаете да включите:


‘‘Аз абсорбирам цялостната бяла Христова Светлина на защита със всеки Божествен дъх който поемам, знаейки че правя това, аз увеличавам степента на защита  през своята земна сфера и сферата на всички вселени, завинаги във вечността. Аз обещавам преданност за великото добро на цялото човечество, и на всички Създания чрез много измеренията. Аз се познавам сега като Мулти – измерно Създания, снабдено с всички елементи нужни за да възникне като великолепно Божественни Създание от мнофо фасетки сред които съм, и във същото време като великолепна фасетка на Божественната Единност, на Създателя на Всичко-Което-Е.‘‘
Казвам ви довиждане, мили мои, със моята собственна молитва за вашето прекрасно разцъфване на скъпоценните цветя които всички вие сте, толкова пълни с обещание за своето велико пробуждане във Единство.

Аз съм Учител Ланто, на вашите услуги, винаги.


*Бележка: Майстор Ланто използва думата ‘‘непредвиден‘‘ във смисъл на ‘‘да бъдеш ксполучлив‘‘, не в контекста на ‘‘нещо което се е случило случайно‘‘.

Предадено Чрез Фран Зепеда.

Превод:R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони