Saturday, November 10, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 08.11.2012

Просто бъдете чудесен морков :о)
 

 

Spanish          Portuguese
Michael
Сега е време, както казвахме, за всичко това, което се случва вътре във вас, защото вие все повече абсорбирате честотите на светлината, която ви обгръща.

За някои това все още изглежда като нещо излизащо извън пределите на тяхното разбиране. Но за болшинството от тези, които от дълго време обръщат внимание на вътрешните промени, ние ще споменем тези неща, за да знаят, че те не са сами в техните преживявания.


Както добре знаете, във всичко това има цел. И целта е да се повишат вашите енергии, вашето разбиране, вашето съзнание - до ниво, което ще ви позволи възнесение в по-високо състояние на съществуването в много близко бъдеще. Това води до някои общи ... да ги наречем симптоми, които може да забележите в себе си.ането в много близко бъдеще.не, вашето съзнание, знаят, че те не са сами в техните преживявания.на

Някои от вас забелязват ярки светлини, изменение на цветовете и други неща, които могат да ви накарат да се запитате дали е в ред зрението ви. Някои изпитват периоди, които можете да наречете еуфория. Бихме могли да посочим и други неща, но тези, които ги преживяват, са доста далече от тяхното разбиране.


Тези екстремни болки, които бяха толкова разпространени дълго време сред работниците на светлината, сега ще отслабват. Постепенното, но постоянно изцеление на физическото състояние ще стане очевидно. И, което е много важно, макар че може да ви се стори не толкова очевидно, вие ще забележите, че вашите “бутони” вече не отговарят, когато ги “натиснете”. Вие можете да приемете това като уроци, които са научени.

Всеки от вас се намира в своето уникално състояние на съществуването и затова ще има нужда и ще изпитва тези и други неща по уникален начин. Моля ви, не се опитвайте да бъдете различни от това, което сте. Не се сравнявайте с никой друг. В края на краищата, причината, поради която сте тук, е точно тази, че сте това, което сте. Ако сте морковът в супата, няма да е добре за вас да се опитвате да бъдете лук. Просто бъдете чудесен морков. Бъдете благодарни на себе си, че сте това, което сте.


Ние се усмихваме, знаейки, колко ще бъдете удивени, когато започнете да виждате кои сте. Всички тези неща се случват за вас с все по-нарастваща честота, приемете ги с благодарност за това, към което ви помагат да израснете. Отново се усмихваме, защото казваме, че “съпротивлението е безполезно”. Фактически съпротивление не може да има - моля признайте, че вие изпитвате само това, което вие, вашият Висш Аз и вашият Създател са решили, че ви е най-необходимо.


Някои може да се притесняват дали напредват “навреме” или дали светът напредва “по график”. Позволете ни да ви кажем, макар че това не е най-доброто обяснение, че вие прогресирате чрез това, което възприемате като време, за да скочите в състояние, в което няма време. Затова вие сте точно там и тогава, където трябва да сте. Когато пристигнете, ще бъде точно навреме. (Усмивки и прегръдки. Ние харесваме това.)


Някои от тези, които може би четете във вашия интернет, казаха, че прекратяват борбата. Че чувстват, че това вече не е необходимо. Точно така, скъпи души. Разперете ръцете си и танцувайте през останалата част от пътя. Приемайте, приемайте, приемайте. Носете се по гребена на вълната и не може да не пристигнете там, където тя ви носи.

Ние ви обичаме. Ние ви уважаваме. И ние ви чакаме с разтворени обятия. Хубав ден!


Превод: Лусесита


http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/08/just-be-an-excellent-carrot-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони