Sunday, November 11, 2012

11 ноември 2012 : ГЛОБАЛНО СИНХРОНИЗИРАНО СЪБИТИЕ


23 – 24 ч. Българско време

11-11-2012 : ЕДИН ДЕН !!

Един ден, ЕДИН Дъх, ЕДНА Любов!

11-11 е “ЕДИН Ден” – глобално събитие на синхронизирано дишане, намерение, въображение и молитва.

На 11-11 в 21 ч. по Гринуич (23 ч. българско време) ние ще се обединим за “ЕДИН час”, като участваме в събития по наш избор: медитация, молитва, йога, танци, песни, смях...


В 23 ч. ние ще създадем “ЕДИН дъх”, като дишаме в унисон за 11 минути...

Докато сме обединени в ЕДИН дъх, ние можем заедно да се молим или да си визуализираме нашия идеален свят.


Вие избирате как да си организирате събитието. Ако искате, съберете група за медитация, организирайте парти, съберете се с любими хора ... всичко, което изберете.

Събитията могат да са малки, събиране на приятели или семейството, или може да са големи събирания....


Ако сте много заети, за да се съберете или да организирате събитие, можете просто да участвате, като дишате с нас в продължение на 11 минути в 23 ч. българско време.

През цялата история, хората по света са си представяли по-добро бъдеще и са си казвали “Един ден”...


Един ден на Земята ще има мир.
Един ден ние ще преодолеем нашите различия.
Един ден ще живеем в хармония.
Един ден всички ще сме свободни.

ЕДИН ден вече не е в бъдещето. ЕДИН ден е тук. ЕДИН ден е сега...

ЕДИН Ден, ЕДИН Дъх, ЕДНА Любов

Бъди ЕДНО с милиардите други хора!

Страница на събитието:

https://www.facebook.com/events/233223726756620/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони