Monday, November 5, 2012

СаЛуСа ни Дава Съобщението, което Чакахме

СаЛуСа ни дава съобщението, което чакахме


5 ноември 2012, Steve Beckow


Днешното съобщение на СаЛуСа ( 5 ноември, 2012 г.) е добре дошло, поради много причини, никои от тях повече за това, че президентът Обама ще бъде преизбран:


"В САЩ президентските избори са към своя край, и президентът Обама ще се върне на власт, за да ви отведе в Златната Епоха."


"Досега сте видели малко от истинските му способности или желание да допринесе за световния мир. Тъмните сили могат да използват техните методи, за да приложат свой ​​избор, но ние от Светлината сме тук, за да се уверим, че нашият избор ще победи този път. Това е победа, която е гарантирана. "(1)


Има и второ потвърждение, че преизбирането на президента Обама е сигнал за неща, които наистина ще започнат да се случват:


"... и тогава наистина ще видите, как се оформят нещата. Наистина ще бъдете доста изненадани от това, когато нещата наистина започват да се случват. Има само няколко седмици, за да извършите каквото е необходимо, за да въведете нов период в живота си. Бъдете готови за промени, така че да сте в състояние да ги усвоите без никакво затруднение. Те не са предназначени да направят живота ви труден, а да го подобрят отвъд вашите най-смели мечти. "


Той ни предлага някои силни думи за урагани като Санди, заявявайки, че те могат да възникнат, където "дълбоко вкоренените негативни енергии" са налице.


"Ураганът Санди е естествено явление, нужда на Майката Земя, за да се подготви за Възнесение и ще се проведе там, където са дълбоко вкоренените негативни енергии. На друго ниво сте наясно, че този вид почистване ще се случи, и когато в резултат хората преминат по него, това не е случайно, както обикновено го възприемате. Казваме отново, че нищо не се случва случайно, всичко е пред-определено ".


СаЛуСа също така ни предупреждава, че повече промени на Земята могат да се случат и да поискат от нас да държим светлината, за да сведем до минимум техните последици:


"Възнесението е гарантирано, но не сядайте, когато вашата помощ сега е толкова важно, колкото никога преди. Както сте наясно, все още има необходимо почистване, и вие можете да му помогнете, като свеждате влиянието му до минимум чрез изпращане на вашата Светлина към Майката Земя. Тя няма желание да причинява увреждане и смърт, но нейното Възнесение е също толкова важно като вашите собствени, ако не и повече. Помислете върху нейната нужда, че трябва да бъде също толкова готова, колкото и вие, Възнесението е времето, когато се обедините и се издигнете като един ".


Ние със сигурност имаме работа пред нас.


Но той също така подчертава, че нашата помощ дава резултати: "Разберете факта, че сте се справили толкова добре в установяването на Светлината на Земята е сте намалили необходимостта от травматични и катастрофални промени" и "повишаването на колективното съзнание е преодоляло необходимостта за по-драстично почистване, така че трябва да бъдате поздравени за постигнатото. Това, което сега разбирате, е ясен пример за силата ви да създавате своята собствена реалност. "


Виждайки, че нашите вярвания и нагласи имат толкова голям ефект върху нещата, това може да ни помогне да преодолеем хилядолетия на индоктриниране, за това, че бяхме безсилни да променим нашата ситуация. Това е въпрос, който Arcturian Group също коментира надълго и нашироко в еднакво елегантното и завладяващо съобщение от 4 ноември, 2012. (2)


Разбира се, ако нашето обединено възприемане за светлината, може да повлияе на буря / ураган, и както той по-рано отбелязва в съобщение, в изказването си за конференцията Седона, това може да ускори пристигането на Града на Светлината, тогава можем да започнем по концентриран начин да се сесредоточаваме  върху пристигането на Светлината на Земята и смекчаването на евентуални бъдещи промени на Земята, заедно с галактическите същества.


Накрая СаЛуСа потвърждава това, което заподозряхме, че галактическите същества ще ни помогнат да разширим обхвата на нашата работа, като ни помагат да пътуваме навсякъде по света бързо във времето, което остава. Това за мен е ключово събитие, което ни позволява да мислим по отношение, достигане на много повече хора, отколкото можем в момента само с интернет и скъпо пътуване по въздух.


"Трябва да разберете, следващите няколко седмици са толкова важни за вас, и трябва най-накрая да ви покажат пътя към дома. Нямаме търпение, да започнем по такъв начин, в който вие сте наясно с това, което се случва, и че ние можем да започнем да работим заедно."


"След като тези хора, които стоят на пътя ви са отстранени, ние всички ще бъдем много по-свободни да се придвижваме така, както искаме. Тогава много повече промени ще бъдат въведени, така че да сте в състояние да пътувате по-бързо до всяка точка на вашия свят."


"Всички наши обещания ще се изпълнят за сравнително бързо време, тъй като ние сме готови за това от много дълго време. Нашият план е един, който обхваща промените в целият свят и имаме подкрепление, за това той да започне в много части на света едновременно. "


Werner Erhard веднъж обобщи начина, по който ние работим в дуалистичната трета измерност: Ние използваме нашите умове, за да направим себе си прави и другите грешни, да съдим другите и да избягваме да бъдем съдени, да доминираме и да избегнем това, да бъдем доминирани.


За тези 45 дни, които остават, аз призовавам всички нас да оставим различията между нас и независимо от своите политики в областта на управление или доминиращия дневен ред, който имаме, да се съберем като Работници на Светлината и да се концентрираме върху работата си, както СаЛуСа подчерта в това съобщение.Бележки под линия:


(1) SaLuSa, Nov. 5, 2012, 


http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm


(2) The Arcturian Group, Nov. 4, 2012, 


 http://www.onenessofall.com/


Източник:


http://the2012scenario.com/2012/11/salusa-gives-us-the-message-weve-been-waiting-for/#more-151126Превод:
Димитър Кирилов


http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2012/11/salusa-ni-dawa-saobshtenieto-koeto.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони