Wednesday, November 7, 2012

Усещате ли енергията на този ден? Тя е на надежда. – предадено чрез Рон Хед


 Spanish        Portuguese

Михаил:

Съобщението ни днес е едно на уверяване и подкрепа. На този ден хората на САЩ ще кажат на света , и на себе си, какво бъдеще желаят те. Ние знаем ще всеки от вас ги подкрепя в сърцето ви, също. Служители на Светлината около света ви чакат и почти сдържат дъха си в молитва за резултатите.

Вместо да си сдържате дъха, мили мои, дишайте дълбоко и изпратете намерението си за новият свят който желаете във съзнанието, в общото съзнание. Милиони гласуват с намеренията си днес които не са на един и същи бряг, но тези които обитават това съзнание. Пазете място в сърцата си за този манифест, за да може светлината да предприеме по – велика роля в ръководството на земята.

На този ден, много неща които отдавна си чакаха времето че бъдат задвижени. Сега е времето. Вашето време е сега. Време е да започнете да гледате на възможности всеки ден да кажете или направите нещо което ще увеличи светлината над вашият свят. Открийте нещо голямо или малко. Вие всъщност не можете да погледнете толкова далеч в бъдещето за да предвидите колко голям или малък този този жест може да стане , поне все още не. Може би ще ви послужи добре да предположите че ще имат безмерни ефекти само отвъд погледа ви. Това не е толкова далеч от истината все пак.

Усещате ли енергията на този ден? Тя е на надежда. Тя е огромна и разтяща. Ще добавите към нея, нали? Гласувайте с любовта си и намериенето си.

Порталът на 11 – 11 започна да се разширява. Нека преминем през него със стил, с отворени очи и с песен на сърцата. Ще говорим отново преди този ден.

Приятен ден, добри сърца. Не... прекрасен ден!
 
Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони