Tuesday, November 20, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 18.11.2012

Ние ви носим в сърцата си и високо ценим вашата сила и решителност


 
 Spanish        Portuguese
Michael
Ние виждаме, че днес трябва да обсъдим с вас необичаен микс от лични енергии. Мнозина от вас изпитват това, което може да се нарече временно затишие или пауза. Други се чудят откъде изведнъж се появи цялата тази негативност. На някои все още им се струва, че тичат с пълна скорост нагоре.
Всичко това е едно и също състояние с различни симптоми, приятели мои. Искате ли да чуете метафора, която може да обясни всичко това?

Сега вие се намирате в състояние на човек, който е събрал нещата си и е готов да тръгне на дълго пътешествие. Какво се случва винаги в този момент? Вие можете да седнете на любимото си кресло и да кажете: “Уф! Работата е свършена.” Това би било паузата. А може би сте започнали малко по-късно. Тогава тичате наоколо и грабвате неща, които трябва да вземете, в последната минута. Или, може би, вече сте опаковали вещите си и обикаляте наоколо, проверявайки по всички стаи дали не сте забравили нещо, а също така гледате дали евентуално не можете да извадите нещо от тази тежка чанта. Точно това е, което правите енергийно сега. Вместо да отделяте време да се притеснявате какво се случва, наслаждавайте се на паузата, намалете вашия товар или изучавайте себе си.

И още едно нещо, което бихме искали да кажем днес. Сега расте движение за обединяване на енергиите в медитация на 22 ноември. Въздействието от подобни събития се изразява във великолепни вълни на любов и светлина, които обливат вашата красива планета. Ние призоваваме всички, които имат възможност на този ден да се присъединят към тази глобална медитация. В страната, където живее нашият канал, този ден е празничен. Какъв по-хубав начин да се отпразнува Денят на Благодарността?

И после поемете дълбоко въздух и се пригответе за приближаването на портала 12-12.

Ние изпращаме на всеки от вас нашата безусловна любов, ние ви носим в нашите сърца и ценим високо вашата сила и решителност. Желаем ви радостни празници, защото вие напускате този свят на дуалността и започвате да изграждате сияещ от красота свят на единството, за който сте мечтали толкова отдавна. 

Нека във вашите сърца да настъпи мир, след добре свършена работа. Хубав ден, братя и сестри! Скоро ще продължим нашата беседа.
Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към
http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/18/we-hold-you-in-our-hearts-with-appreciation-for-your-strength-and-determination-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони