Sunday, November 11, 2012

Сананда – Експлозия от Любов – Предадено Чрез Фран Зепеда – 8-ми ноември 2012Сананда:
Привет, любими, Създания на Светлината която сте.

Времето в което ще видите точно от какво сте направени настъпи. Вие често съзирате малки частици от това и в тези изменящи се времена, това ви става все по – ясно. Вие отново се превръщате в тази безмерна топка Светлина която проникна толкова във и около вас преди толкова много еони.
Да, мили мои, сцената се приготвя за вашето излизане като Истинските ви Аз по всички случаи и по всички времена. Ще бъде очудващо за вас, защото до сега вие само сте съзирали малки частици от това което предстои, и аз трябва да кажа че някои по – вече от другите, но това всичко ще се изравни докато все по – вече и по – вече от вас се включат на-линия.
Ето за това ще има експлозия разкриваща истинският грим на всичко , който е отлаган от възвишаването на чистотите и от възвишаването на съзнанията ви. Това е било и ще бъде заразно, както знаете, и за тование ви даваме помощта си. За всички които поискат помощта ни за възвишаването на светлинният си коефициент и разбиране, има още много  към които това се отнася  само чрез този жест.  
Вие сте толкова способни на тази нова авантюра която започва на ново с отварянето на следващият портал на 11-11, който се разширява дори в момента. Залозите са вдигнати, така да се каже, и сцената е подготвена за обединяващ евент който никога не е бил обявен или преживяван преди.
Това се дължи на достигането на обратната точка и така коефициента на светлината ще бъде отроен докато преминават дните. Вие най – вероятно вече усещате ускоряването на енергията и надигащата се нужда да обръщате внимание на това къде се фокусирате, мили мои.
Ние виждаме някои от вас които все още се борят с това да оставят старите схеми, но вие сте добре по пътят си към изпълване на тези схеми и премахването им от живота ви за винаги. Докато намерението ви е да се фокусирате над Сърцето си и Любовта ви към себе си и другите, не трябва да се тревожите за възнесението си. Вие можете да се успокоите и да се насладите на процеса. Вие можете да усетите как се разширявате, знаейки че сте направили и правите огромна промяна в здравето на Майката Земя и на обитателите и.
Можете да сте сигурни че ще ви бъде по – лесно от сега на татък да задържите намеренията си заради всичката подкрепа от горе и от факта че вие сте завършили нова фаза в развитието си.
Вие навлязохте в нов период на ускорение в поддръжката си и изграждането на чистотите си което само изисква да се откажете от очакванията и нетърпението за прогрес, и да се хващате бързо за виденията си за Новата Земя сякаш те се случват сега в този момент.

Изживейте го сега, работете го сега, огледайте се наоколо и го вижте сега и това ще сложи начало на това действията ви да синхронизират с видението. Вие сте толкова способни да поставите последните дири на дуалността зад себе си и да живеете в новите висши измерения, които ви се разкриват в момента.
Това което казвам е да си разрешите дасе гмурнете в тази нова вълна, тази могъща но все пак нежна вълна на нови начала. Сега е моментът и нужните продукти са Любов, разбира се, непрестанен фокус върху това което виждате и чувате когато се присъедините и общувате със сърцата на другите задълбочени над развиване веднъж и за винаги свят на Любов, Мир и Изобилие за всички.

Некабъде ваш фокус и ваш всеки дъх. Да, практикувайте обединяващите медитации на този ефект на 11-11 но поставете се сега и за винаги в този вид мисли, за по – добра картина , Сърдечна. Вие ще преживеете експлозия от цвят, светлина и еуфория които все още не сте преживели.

До следващият път,

Аз съм Сананда, на вашите вечно-любящи услуги.

Предадено чрез Фран Зепеда.

Превод : R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони