Sunday, November 4, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 28.10.2012 Любов ще отговори на любовта  Spanish        Portuguese

Нашата тема днес е продължаващото развитие на вашето съзнание. Ние виждаме нови нива на светлина и разбиране, които сега се достигат ежедневно. Вашият прогрес впечатлява. Сега няма никакви забавяния в увеличаването на потока и на честотата на светлината, изпращана на планетата, и вие не изоставате в неговото приемане и интегриране.

Огромни количества ниски енергии се поглъщат и отстраняват от Земята. Мнозина от вас усещат, че вашите емоции се повишават. Някои преживяват последните минути на дълбок страх и гняв, или на негодувание, предизвикано от мислите “Защо трябва да виждам това отново и защо е така непоносимо?” Просто признайте това и го освободете, мили мои. За мнозина от вас това ще е последната среща с подобни неща.

Помнете, ние ви говорихме, че в течение на известно време вие може да виждате хаос. Сега вие сте по средата на това време. Това ще ви се струва бързо, като че ли всичко се случва наведнъж.

Това е време за вас да се уверите, че вие лично сте концентрирани и фокусирани върху състоянието на вашата собствена същност. Вдишвайте светлина в себе си, поне по няколко пъти на ден, макар и по няколко минути. Здраво се заземете. Бъдете като хилядолетно дърво, което е пуснало своите корени дълбоко и здраво в земята, без да обръщате внимание на това, което брули вашите клони.

Вашите енергийни полета сега се разширяват толкова силно, че вашето въздействие започва да се наслагва едно върху друго. Вие ставате все повече и повече с всеки изминал ден. Тази огромна снежна топка, която вие бутнахте от планината, все още се увиличава и вие можете да видите друго нещо, което започва да играе своята роля - импулсът.

Тъй като събитията продължават да се развиват, вие започвате да забелязвате все повече и повече резултатите от тези усилия. Но най-доброто все още предстои – неизбежният ефект от Закона за Привличането. Вие носите на тази планета това, което безпогрешно съответства на онова, което правите, чувствате и онова, което сте вие. Любов ще отговори на любовта.

За болшинството от вас вече има достатъчно вътрешни изменения и навярно даже външни факти, които ви потвърждават, че измененията вече се случват. За останалите ще кажем: “Потърпете още малко.”

Скоро ще продължим беседата. Хубав ден, мили мои!

Copyright © Ron Head. Всички права запазени. Вие можете да копирате и разпространявате този материал само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/28/love-will-answer-love-channeled-by-ron-head/#more-2066

Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони