Friday, November 16, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед,15.11.2012 Ние ще се погрижим за останалото 
 Spanish        Portuguese
Michael
 Ние сме щастливи да ви видим днес в приповдигнато състояние на мир и увереност. Вие започвате да намествате парченцата от пъзела с все повече разбиране. Някои малки изменения във формулировките на някои от вашите любими източници ви показват, че наистина има доста съглашения за вашето близко бъдеще, за които не сте знаели досега. Прибавете към това великолепната стъпка нагоре, която направихте през последната седмица, и ние виждаме квантов скок в светлината, сияеща на и от вашата планета.

Ние ви призоваваме да се фокусирате върху тази нарастваща светлина и да отдалечите вашето внимание колкото може повече от старите проблеми, съществуващи около вас. Живейте с намерението да оставате свързани с вашия Висш Аз, с вашите най-светли мечти и с вашите най-високи намерения, и вашето състояние на съществуване ще направи такива крачки нагоре, каквито едва ли можете да си представите. Отчасти това ще е възможно, защото сте започнали да виждате външни признаци на промяна, които не са били очевидни досега. Но това най-вече се дължи на вашата нарастваща чувствителност към великолепните енергии на любовта, които заливат вас и целия ваш свят.

Това засяга всеки от вас, защото вашият живот е освободен от неговите стари окови на страха и започва да усеща своята собствена сила. Не пропускайте възможността навсякъде и винаги да общувате и да се обединявате с хората около вас в любов и приятелство. Постъпвайки така, вие подхранвате промените в себе си и в другите. Вие дори ще можете да обичате тези, чиито постъпки и идеи не харесвате особено.

Понеже откривате, че вие не сте вашите идеи и действия, вие ще бъдете в състояние по-добре да забелязвате тази разлика и в другите. Всеки от вас, фактически, е уникална и необходима съставна част от колективното съзнание. В известен смисъл, вие сте станали това, което сте, благодарение на това, което е всеки друг, точно както животът на клетките във вашия палец зависи от живота на клетките във вашето сърце.

Вашето съзнание се разширява към разбирането на това и много, много повече. Вие сте на ръба да възстановите своята осъзнатост, която загубихте преди много хилядолетия. Вие също така излизате от “усещането” за линейното време. Точно сега ви се струва, че времето се ускорява и излиза извън вашия контрол. Това трудно постижимо качество – търпението – ще бъде по-лесно за поддържане, когато достигнете неописуемото състояние на “безвремие”.

Има толкова много неща, които ще се променят за вас. Сега още никой не е осъзнал напълно цялата картина на промените. Но това практически зависи от вас, така че просто поддържайте вашия прогрес, вашето намерение и любящи грижи за вас, а ние ще се погрижим за останалото.

Ние ви обичаме нежно и продължаваме да вървим редом с вас. Скоро ще продължим беседата. Хубав ден!

Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към
http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/15/we-will-take-care-of-the-rest-channeled-by-ron-head/

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони