Sunday, November 4, 2012

Седмично послание на Хиларион 4-11 ноември 2012г.Възлюбени,
 
Тъй като се опитвате да се справите с високия интензитет на енергийните вълни, които наводняват вашата Планета, опитайте се да поддържате леко сърцето си. Повтаряйте като ежедневната си мантра думите” Всичко е наред”. Това е време на много вътрешна дейност, тъй като възприетите вече енергийни постъпления продължават да се интегрират и асимилират успоредно с получаването на продължаващото изливане на тези енергии към Човечеството. Много от вас откриват, че се пашкулират в домовете си и се опитват да си почиват и да се отпускат колкото може повече. За повечето хора по-голямото приемане на енергия се чувства като увеличена нужда от сън за по-дълги периоди от време. Винаги слушайте тялото си и следвайте неговите подтици.

Тъй като Майката Земя се преражда и преминава в реалностите на по-високите измерения, тези, които Я обитават, също са част от процеса и поговорката, че Всички ние сме Едно придобива по-дълбоко значение от всякога. Този процес изисква непоколебима вяра и куражът да продължите твърдо да държите Светлината, която носите във вашето Същество; защото много хора сега са поставени на изпитание, когато се случват промените на Земята. От наша гледна точка, сърцата и душите на Човечеството се издигат бързо до нивата на Любов и състрадание, надежда и вяра в по-висшата цел, без значение на това, което се случва около тях.

За онези, които изпитаха могъщата сила на Природата в нейното най-мощно показване, когато тя причини хаос в живота на толкова много хора, знайте, че на сцената има множества Ангелски Същества с насърчаващи думи, изпращащи помощ, успокояващи и утешаващи онези, които изгубиха толкова много. Те се нуждаят от нашите молитви и визуализации, за да бъде проявено в Божествен порядък възстановяването на начина им на живот. Много хора са изправени пред предизвикателството да са на сцената, за да помогнат, по какъвто начин могат. Тези времена призовават да работим заедно в единство за довеждане на най-доброто за възможно повече хора.

Тъй като почистването и прочистването на Земята продължава да се случва, Човечеството се вглъбява, за да открие отговорите на многото си въпроси. Много хора сега възприемат Светлината, която сияе в тях и в онези, които съжителстват в тяхната общност и откриват начини да се справят с огромната и преобладаващата реалност на това, което се е случило. Те изказват признателност за ценните си животи и осъзнават, че това е най-големият дар, който им е бил даден. Всичко останало ще бъде възстановено с времето.

Молете се непрекъснато за сестрите и братята си, които се борят с промените, които се случват за такъв кратък период от време и за всички на Земята. Пожелавайте най-добрия изход за най-висшето добро на всички да се прояви. Дайте на нуждаещите се помощта си, по какъвто и начин да е възможно. Поддържайте Светлината, поддържайте визията, защото върху вас е надеждата за Света.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони