Thursday, November 22, 2012

ПОСЛАНИЕ към хората на Земята. АРХАНГЕЛ МИХАИЛ.


Posted on by editor
АРХАНГЕЛ МИХАИЛ чрез  Марина Шулц
Мили  хора на Земята! Вие ли не знаете, какви забележителни  събития приближават в живота ви? Моето Войнство  – това не са само  Небесните Воини от  различни рангове, но и много Работници на Светлината, сега работещи за преобразуването на планетарните и общогалактическите блага. Да, така далеко прекрачихте вече! Аз съм щастлив да Ви съобщя, че Моето Войнство сте и всички Вие, които четете сега Моето Послание. И затова ще говорим все едно от нашето вътрешно единно сияещо пространство на Синия пламък. Този Син Пламък, в който застава всеки Воин на Светлината, отиващ за благото на своя Свят. Нашето  единство в лъчите на Синия Пламък ще бъде сега вечно и неизменно. Вие не сте просто Воини на  Архангел Михаил. Вие сте Воини на Светлината на Галактиката Млечен Път. И вие сте воини от вселенски мащаб.  И на по-малко не могат да претендират  Ангелите от Централното Духовно Слънце!
           Скъпи Мои Воини на Светлината! С лъча на своя синьопламенен Меч Аз ви благославям днес за предстоящата сериозна работа по въвеждане на вашата планета в ново състояние на Светлинно Величие. Вие разбирате, че говоря за двете приближаващи събития от вселенски мащаб. И в предверието на тези наистина велики дати, Аз , Архангел Михаил, искам  да изразя своето несъмнено възхищение от вашето мъжество; от твърдостта, с която преодолявате преградите, издигани пред вас от отиващите си от планетата сили на тъмнината.
        Да, Ние ги извеждаме постепенно от вашето жизненно пространство. Но трябва да знаете, че от всеки  човек на планетата зависи скоростта на тяхното заминаване и пълното изчистване и на вас самите и на планетата Земя. И затова Аз смятам, че е несъмнено прекрасно, че именно днес, в Деня на Великото Обединение на Светлите Космични Сили ще бъде доставена на Земята Галактическата Роза, с помощта на която вие ще направите генералното почистване на планетата от енергиите на дуалността. Ние всички ще участваме в това! Аз призовавам всички светли сили на планетата Земя да вземат участие във Всемирната Акция по отделянето от планетата, и по трансформацията на енергията на дуалността. Това ще бъде генерално почистване.
        Това няма да е битка с  енергиите на дуалността. Изпълнени с любов към съвършенството, вие творите нов живот и планети, и всички форми живот на тях.  Да. Не мислете , че в тези обявени  дни ще унищожавате някого. Когато пристъпите  към действие, спомнете си думите на Архангел Михаил – само изпълнени с енергията на Безусловната Любов, пристъпете към своята работа. И знайте, че цялото Войнство на Архангел Михаил ще е с Вас! Много Галактически и Вселенски сили  не просто ще  наблюдават вашите действия, но и активно ще участват в този нелек процес.   Мисля,  че вие сами ще почувствате значително облекчение след изпълнената работа.
    Искам още веднъж да изкажа думи на велика благодарност към хората на Земята, които успяха сега, в трудните условия на преходния процес, да застанат в легионите на Моите Воини и да станат ярки звезди на Светлината. Светлинната работа на планетата набира сили. И всеки, който сега се смята за  Работник на Светлината, представлява сам мощно попълнение на всички  Иерархии на Светлите Сили в Космоса.
   Хората се събуждат  за своето Божественно, изконно състояние на Духа. И това е прекрасно! Не е далеко времето, когато лавинообразния процесс на разширение на съзнанието на всички земляни ще утвърди новия обрат в живота на планетата. И тогава на  Земята ще започне да набира сили процесът на Възнесението. Няма сега да се докосвам до тази тема. Но вие сте длъжни да раберете, че Нашата цел и вашата, на хората, е една. Ние също работим заедно с вас за Възнесението на вашата планета. Сега дойде времето за кардиналния скок.
           Ще има два дни в идващия месец  (12.12. и 21.12. – забележка на  М.Ш.), когато именно принципиално ще се промени цялата светлинна структура на планетата. И накрая ще се случи събитието, заради което вие сега се намирате на тази планета. То не бива да предизвиква никакъв страх или отчаяние. Да, вие вървите към Великия Преход! Но кой е казал, че Великият Преход е краят на света? Тогава той не би бил Велик! Искам да кажа следното:  денят на Галактическото Подравняване ще бъде ПРАЗНИК на Галактиката Млечен Път! Така че вървете радостно и със сърца, напълнени с Божественна Любов, към тази празнична дата! И знайте, че Архангел Михаил със своето Воинство ще бъде заедно с вас. Защото всеки от Работниците на Светлината е Мой Воин! Значи, в сърцето на всеки от вас живее Синият Пламък на Архангел Михаил! Заедно ще преминем всички стъпала на Великия Преход към вашето и на Гая светло бъдеще. А то вече става прекрасно Разсъмване, скъпи мои хора на Земята!
Аз приветствам всички Воини на Светлината на планетата Земя!
С Любов АРХАНГЕЛ МИХАИЛ
21 ноември 2012 година

Превод  ЕД

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони