Sunday, November 25, 2012

Сананда – Запазете Светлината и Продължете Напред – Предадено Чрез Фран Зепеда ‚ 21-ви Ноември 2012


Сананда:

Привет, мили мои Създания на Светлината, носещи Истината. Този ден, отбелязва един от многото които отбелязват нова ера. Вие навлязохте в мирно място в сърцата си и това рефлектира навън за мнозина да почувстват и видят по явен начин. Запазете дълбокото си желание за Мир и той ще остане.

Вие ковете нов живот на Земята, мили мои и ноикой не би могъл да ви го отрече. Направете равносметка на прогресът си, защото той е безмерен. Сънищата и медитациите ви са разширили капацитета на света ви, да съдържа по – вече Светлина и по – вече Любов и вие блестите като украшения и светите като ново израстнали растения след прочистващ дъжд.

Времето да мечтаете по – вече и да навлизате в по п дълбоки медитации наближава за да се раздвате на Новата Земя която се разлиства Сега. Да, мили мои, Сега. Защото вие я ко-създавате и тя е величествена на вид.

Дръжте напред знамената си от Истина, мили мои, защото вие стигнахте местозначението си на Висши идеали и осъществяването им в ежедневието си. Мого неща все още чакат да озреят но си починете сигурни че сте достигнали точка от която няма връщане назад. Светлината се завърна към славата си от преди много отдавна, която се гради дори в момента.

Вие сте тези коитонаправиха това възможно и толкова много очаква очите ви да видят и сърцата ви да усетят. Предствете си Лотосово цвете което цъфти в ускорено движение. Вижте го в сърцата си и го вижте в сърцата на другите и навсякъде по Земята. Така изглежда разтварянето на сърцата ви от наша гледна точка.
Вие си позволихте да се разтворите пищно с тези нови енергии вливащи се и така е нужно сега, мили мои, да позволите процеса дори още по – далеч. Разрешете на сърцата си да обхванат мили и мили територия; разрешете на обсега на енергиите си да обхванат мили и мили територия. Бъдете спокойни в това. Бъдете доволни в това. Свикнете с чувството. Продължителният прилив на енергия само ще разшири капацитета ви за това, само ако вие просто му разрешите. Приемете го и го пазете и му разрешете да ви трансформира без възражение.

Да, вие се приближавате към време на безменра експанзия, почти като чувството че сте течност; течна светлина която няма бариери във или извън себе си. Почувствайте го и постойте в това чувство и се радвайте на радостта която то ви носи, на блаженството което ви дава. Това е новото ви състояние на съществуване и то става все по – истинско за вас с всеки изминаващ момент.
Готовността е ключ докато прилива на светлина се увеличава. Готови ли сте? Поглеждали ли сте честно страховете си и проблемите и вярванията към които трябва да се отнесете и да пуснете? Още възможност да го направите има над вас. Почувствайте как ставате по – леки с всяко понятие вие отпускате това което вече не ви служи, което вече не съпровожда висшо измерния фокус към който вие се стремите по – вече и по – вече.

Точно сега вие можете да бъдете в 5-то Измерение само с фокусът на мислите си в рази общественна среда, само с чувството в сърцето си че сте там, мили мои. Вие сте там с всяко чувство и мисъл които са базирани на любов и надежда, и в предаването си на знанието че сте тази Божественна Искра която се всъща у дома.
Мои ценни Създания от Светлина, търсачи на новият път, вие сте почти там. Следвайте знанието си в покоя на сърцето си което ви казва че сте разширено Божественно Създание на Създате, правйки го възможно за всички да преживеят тази Истина в тези удивителни времена тук на Земята.
Вие започвате да ‘‘Виждате Светлината‘‘ както се казва. Тя тъкмо се е разкрила за вас с нов прозорец на разбиране. За това, веселете се в нея и се топлете в нея и и дайте да расте дори повече като се поставяте още по – далеч в Реалността на Рая тук на Земята, като държите Светлината и вървите напред.
Вие правите такава разлика, трудно е за вас да я видите или да си я представите, но чуйте това от нас в Духовният Свят: Вие постигнахте удивителен прогрес. Стойте готови да постигнете толкова много повече, защото вие сте ‘‘на ред‘‘, както се казва.

Аз съм Сананда, винаги на вашите услуги.

Превод:R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони