Sunday, November 25, 2012

Седмично послание на Хиларион 25 ноември – 2 декември 2012 г.




Възлюбени,
Това е време на подравняване вътре в собствената ви същност, време, което да се прекарва в съзерцание и медитация на това, което ще изнесете в Света, вашите дарби, вашата Светлина, за да засияе ярко, без да се крие повече. Най-подходящо е да си позволявате колкото може повече интроспективни моменти през идващите седмици. Все още има много пластове за почистване, които остават, въпреки това, то няма да е толкова интензивно за онези, които упорито и методично извършват работата да се изправят пред дуалистичната си природа, разпознавайки тези черти в себе си и освобождавайки ограничаващото им влияние в ежедневието им.

Опитайте се да се настроите към основната нова вибрация, която сега е готова да бъде различена и асимилирана в съзнанието ви. Това изисква да сте бдителни във всеки момент и да наблюдавате синхронизациите, които ви заобикалят. Всеки миг е съкровище, дар, който чака да бъде отворен, изследван и да му се насладите. Научете се да следвате подтиците на интуицията си, защото това е влиянието на Висшия ви Аз, който иска да ви води по-нататък в позицията ви, тъй като се приближаваме по-близо до промяната на вековете, огромна възможност да се свържете с по-висшите си аспекти и да позволите на Любовта, която въплъщавате, да излезе на повърхността и да разцъфне в истината на вашето Същество.

Оставайте в тази осъзнатост колкото може по-често докато това стане сигурно знание, което никога повече няма да ви бъде отнето. Земята, нейните царства и всичките и обитатели са подготвяни за дипломиране в по-висши нива на съзнание, учене и напредък и скоро, гранд – церемонията ще настъпи. Това ще се почувства във всяка Душа и за всеки ще е уникално. Осъзнаването, че вие сте много повече, отколкото някога сте си мечтали, че сте, ще изгрява с всеки дъх и радост ще потече отвътре. Когато това чувство на радост се повиши по сила, то ще започне да разкрива тайните на истинската ви природа.

Тъй като всички вие сте уникални, дарбите, които носите, ще излязат в по-висш израз. Тези дарби ще привлекат към вас онези, които резонират в синхрон с тях и ще има повече търсещи, отколкото когато и да било преди в дългата история на Земята, търсачи на знание, търсачи на утеха, на изцеление, търсачи, които жадуват да знаят повече за истинската си същност и за същността на Света, в който живеят. Вие подготвихте пътя за тези възлюбени души и те ще открият дарбите, за които вие им предлагате помощ, за да ги разгърнат. Чувствата на Единство ще са преобладаващо знание сред цялото Човечество и всички ще знаят, че са обичани.

Защото новото съзнание, което дори сега проблясва с по-голяма сила на вашия Свят, е съзнанието на Любов, а тази мощна сила ще донесе със себе си Божия ред. Хармонията ще бъде възстановена във всички многообразни аспекти на съществуване във функционирането на вашия Свят. Ще дойде време на вашата Планета, когато ще надделее мирът. Няма да има никакъв друг резултат, освен най-висшия, а това е в синхрон с Източника на Всичко Което Е.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони