Thursday, November 15, 2012

Съобщение от Микос от Вътрешната Земя
чрез Dianne Robbins ~~ ноември 2012

Скъпи жители на Земята, аз съм Микос и ви говоря от Вътрешните камери на Библиотеката на Портологос, разположена под Егейско море, дълбоко в отвора в Центъра на Земята.

Светлината на повърхността се разширява с хипер-скорост и експоненциално расте по-бързо, отколкото можем да повярваме. Вие всички бързате да настигнете по отношение на съзнанието вашите невидими братя и сестри, които живеят във вътрешността на Земята. С нетърпение очакваме масово да достигнете нашето ниво на съзнание, защото тогава цялата наша Земя ще избухне в Звезда на Мощна Светлина и с един скок вие най-накрая ще стигнете 5-то измерение, където ще можете да видите Вътрешната Земя и да ни видите с новото си зрение. Ще бъдете толкова изненадани от всичко, което виждате около вас и нагоре в небесата, което никога преди не сте виждали.

Ние сме толкова благодарни на всички обитатели на повърхността на Земята за възприемчивостта им към Светлината, и че позволяват на Духовната Йерархия да продължи да увеличава интензивността на Светлината към планетата. Само благодарение на вашата възприемчивост Светлината може така интензивно да изпълва вашата Земя и да стига до вашите тела. Еони от време живяхте в ограничено съзнание, но това вече приключва и вашите тела се подготвят за завръщане към пълно съзнание. Вие сте на прага на нова Златна епоха, изпълнена само със светлина, съвършенство и изобилие, и която ще продължи вечно.

Вие сте Новите Пазители на Земята, защото китоподобните ви предадоха факела – и вие най-после можете да го вземете и да тичате с него в радост. Ние сме вашите съседи долу в Земята, но нашите сърца са близо до вас. Скоро нашите врати ще бъдат отворени за вас и вие ще можете да дойдете “долу" да ни посетите. Ние от своя страна, ще позвъним на вратата ви и ще дойдем при вас на чай. Какво славно сливане на цивилизациите ще е това!

Надяваме се за бъдеще на Любов и Мир - защото нищо друго не може да съществува. Пророците са предсказали това време за Земята, и ето сега то е тук.

Тъмнината се отдръпва, и магнатите и кабалите се оттеглят. Беше им дадено нареждане да напуснат постовете си на власт и контрол или да си понесат последствията. Те ще бъдат отстранени. Ще има много промени за всички правителства на Земята, защото времето за изпълнение на Божествения план за Мир тече.

Превод: Лусесита
© Copyright Dianne Robbins
http://www.diannerobbins.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони