Wednesday, November 14, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 13.11.2012 Вие променяте света 
Spanish        Portuguese
Michael
Не е нужно да подчертаваме, че днешното затъмнение ще увеличи тези енергии, които ви придвижват напред към все по-високи ваши версии. Може би за тези от вас, които все още не забелязват голяма промяна в себе си, ние трябва да направим няколко препоръки и наблюдения.

Първо, искаме да кажем, че ние ви виждаме от перспектива, която вие в много случаи още не сте достигнали, ние ви виждаме такива, каквито вие засега не можете да се осъзнаете.

Ние виждаме светлината, която вие засега не виждате, и ние виждаме хората в такива измерения и планове, които не са проявени във вашето третоизмерно разбиране. Но това състояние няма да продължи още дълго.

И така, съществува ли начин, по който да ви помогнем да съкратите мнимото очакване? Ние казваме мнимо, защото в действителност промяната вече е направена. Необходимо е не съкращаване на времето, а разширяване на осъзнаването. Това не ви ли се струва разумно, скъпи души?
Тук ние няма да разказваме нещо ново. Вие вече отдавна знаете всичко това. Но ще отбележим, че приложено към вашата сегашна ситуация, тези начини сега могат да направят за броени дни това, за което в миналото може да са ви били нужни цели животи. Това е достатъчно кратък списък от начини и мнозина от вас са склонни да не обръщат внимание на тези препоръки. Независимо от това, вашите водачи, ангели и вашият Висш Аз във всички случаи ще ви преведат. Но, ако все пак бързате... и тук ние се усмихваме, защото знаем, че вие винаги бързате... може би искате да отделите малко повече внимание на следните неща.
Използвате ли всяка възможност за медитация, размишления, визуализации и за искрена молитва? Имаме предвид вашето сърце да чувства молитвата, а не смо вашият разум. Визуализирате ли вие как вдишвате през коронната чакра прекрасна светлина, идваща от Създателя, преминаваща надолу през вашата система от чакри и в цялото ви тяло? Виждате ли тази светлина, която отива надолу в самото ядро на вашата благословена Гайа? И тогава поглеждате ли дълбоко в сърцето си и молите ли за вътрешните промени, които искате да направите? Правете тези неща и вашият прогрес ще е стремителен.

Молете всичко ново да бъде интегрирано във вашата същност изящно и леко. Молете от цялото си сърце за нещата, които са важни за вас, не тези, които сте приели отвън като желаеми. Тогава, скъпи приятели, както сме казвали толкова много пъти по-рано, вървете по своя собствен път и позволявайте. Позволявайте на нас и позволявайте на себе си възможността за извършване на тези промени. Очаквайте чудеса. Но не мислете за резултата. Това ще ви помогне да избегнете вашите постоянни мисли: “Още ли сме тук?” и “О, Боже, нищо не се случва и аз сигурно правя нещо не както трябва.” Вие не правите нищо погрешно. Вие променяте света.

Позволете си малка част от доверието, което ние ви даваме за успеха в грандиозното начинание. Вашият Създател едва ли би ви поверил такава свещена мисия, ако не беше уверен, че вие ще постигнете целта, не мислите ли? Позволете на себе си да бъдете божествената същност, която сте в действителност.

Ние вървим до вас всеки момент и ви пазим на всяка стъпка, която правите. Моля ви, чувствайте нашето присъствие и молете за нашата помощ винаги, когато ви е нужна.

Скоро ще продължим нашата беседа, скъпи приятели. Хубав ден!

Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Вие можете да копирате и разпространявате този материал само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/13/you-are-changing-a-world-channeled-by-ron-head/#more-2181

http://forumlight.ru/ron-head-t357-30.html?sid=9692a630b231b27f32054470eabdd6fe#p29420

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони