Sunday, November 11, 2012

Седмично послание на Хиларион 11-18 ноември 2012г.
Възлюбени,
 
Идващите енергии изваждат последните следи на илюзията и възприемането, които Човечеството като цяло е приело като истина за живот на Земята и когато те излизат на повърхността и са изнесени на открито, се случва по-голямо подравняване със собствените сили на всеки отделен човек. Тъй като тези откровения излизат напред в публичното пространство, случва се много интроспекция във всяка личност и се случва пренастройване в индивидуалното поле на съзнание на всеки човек, което води до по-голям растеж към цялост на съществуване. Чрез наблюдение на въздействието върху другите от действията и делата на само един човек, Човечеството започва да разширява предишните си ограничения към нови висоти на знанието, действието и изпълнението.

Навсякъде около вас, метаморфозата на любимата ви Планета в голямата сияйна звезда, която тя винаги е била предопределена да бъде, се случва. Всичко това, което бе скрито от обикновено око, сега е изнесено, за да започне Човечеството да вижда себе си в по-голяма светлина, отколкото беше възможно от много векове насам. Силата и здравината на Земните хора се изпитва като голям духовен растеж и в сърцата им идва разбиране с продължаващите откровения, които са изнесени на светло в медиите и които ще започнат да помагат за счупването на оковите на контрола, който държеше Човечеството в хватката си толкова дълго време. Много хора сега се пробуждат за разбирането, че много от знанието им за Света, в който живеят, беше всъщност илюзия и че има много повече неща, които са необходими за тяхното учение и напредък.

Ще започне да се случва голям растеж в предстоящите дни, тъй като повече промени стават очевидни. Първо ще има отричания на това, което се случва, последвани от неудобно приемане, че в историите, които са разказани на хората има повече неща, отколкото са казани. На свой ред хората ще започнат да изискват по-голяма отговорност от тези, които бяха избрани, за да им служат. Навсякъде по Земята хората ще се изправят и ще премахнат оковите на доверието, което бе дадено на избраните им представители за грижата за нациите им. Голямата чистка сега е в ход и на светло ще бъде изнесена много информация, която ще изиска съзнанието на Човечеството да предприеме гигантски скок напред. Това ще създаде полезни промени за всички системи на управление в сравнително кратък период от време.

Животът, както в момента се живее на вашата Планета, стои на кръстопът и промяната е вълната на бъдещето за всички на нея. Устойчивостта на нейните обитатели ясно ще се види, когато всяка душа направи избора си и изборът и ще е най-ясен за всички. Именно в тези времена Служителите на Светлината служат за най-висшата си цел. Нужно е да задържат много Светлина и да закотвят космическите енергии, които се вливат в Земята. Не всеки може да извърши тази работа незабавно, защото тя изисква необходими жертви от всяка личност, за да може физическият им съд да стане проводник за по-висшата честота и вибрация. Всички зависимости трябва да се изоставят и да се преодолеят, всички мании на егото трябва да бъдат освободени, за да може тази енергия да протича свободно.

Време е за голямото освобождаване на всичко, което е спирано и на лично, и на колективни нива. Знаенето на това ще стане все по-ясно за множеството, които се пробуждат сега за най-великата история някога разказвана в аналите на човешката история. Вярвайте в способността на човечеството да се издигне до случващото се и да заеме законното си място в нарастващото осъзнаване, че животът се придвижва напред с невероятно и чудотворно темпо и че те имат пред себе си великолепната възможност да са интегрална част от това.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони