Sunday, November 4, 2012

Лаура - Направете своя обикновен живот - изключително преживяване

Благодаря ви толкова много за търпението, любовта, подкрепата и разбирането

Имам още 4 седмици, часове и изпити, след това още две с по-незначителни изпити в средата или края на декември. Ритъма сега е малко нереален: от нас се очаква да произведем от 2 до 6 задачи на седмица, след като сме прочели стотици страници, всяка седмица. Само в Германия досега трябваше да прочета 3 книги (на немски разбира се!), да направя седмичните отбелязани преводи, както и да чета и изучавам новините за икономиката и политиката в Германия и да ги коментирам на немски език! и аз имам 4 други модула ... да не говорим за 4 часа път с кола на ден по няколко пъти на седмица, което е превключване на всичката от останалата ми енергия ...


Напътствана съм да се отпусна и да отида вътре в себе си, с оглед на възстановяване на енергия си.

Моите занимания са пазаруване, готвене, пране и Инди време на възпроизвеждане.
Имах 3 часа за сън в четвъртък вечерта, след като завърших една последна задача в 3 часа сутринта, станах в 6, карах до университета в продължение на 2 часа, имах всички часове, дадох пет или шест задачи, и се прибрах у дома за още 2 часа сън, снощи.
Чувствам напрежение и победа! хаха не точно канализирано разположение на духа, като се има предвид умората и стреса.
Ако имам време, ще докладвам няколко съобщения от горе, ще го направя, но те ще трябва да бъдат много кратки и сладки.

Ще оставя отчитането на съобщения за по-голямата част от времето, от сега нататък, съобщенията не се превеждат директно от по-висшите измерения в преки думи, в начина, по който се губи около 85 до 90% от съдържанието им. Така че той е доста неточен в сравнение с целия опит на получаване и свързване със светлината от другите измерения, който е опит за цяло повдигане в себе си, никакви думи не са необходими.


Радвам се, че се свързах със Себе Си днес, отпускащо обитаване на сърцето ми, тялото ми, наслаждавайки се на това, че имам тяло.


Аз също бих искала да кажа, че посланията, които получаван от горе са, че всеки трябва да се освободи от привличането на ума от интернет, без значение, колко приятно изглежда. Ние трябва да се върнем и да доведем вниманието ни в нашия собствен живот, в хората, обитаващи нашия живот. Казаха ми, че трябва да прекарваме време и да се свързваме с нашето семейство и приятели, които се нуждаят от нас в този момент.


Бе ми напомнено, че тялото е котва за нас, за да се свържем и заземим, и да закотвим любов и светлина в Майката Земя. Така че, моля опитайте да се освободите от хватката на ума и се преместете в пространството на сърцето, с помощта на нашите човешки тела.


Телата ни имат цел, те са домакин на нашето сърце, и имат милиони сензори свързани с нашето сърце и с по-високите измерения. Телата ни могат да бъдат леки проводници за нас.

Насладете се на чистия зимен въздух, проникващ в белите ни дробове, съдържащ Любящи Божествени Частици и хранещ нашите фини тела.

Останете заземени и направете обикновения си живот, едно изключително преживяване!


Laura / Multidimensional Ocean


Източник:

http://2012indyinfo.com/2012/11/03/laura-make-your-ordinary-life-an-extraordinary-experience/Превод:
Димитър Кирилов

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2012/11/napravete-svoq-obiknoven-jivot.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони