Sunday, November 18, 2012

Седмично послание на Хиларион 18-15 ноември 2012г.Възлюбени,
Тъй като сега дните отминават толкова бързо, всеки от вас е подпомаган на всяко ниво на вашето Същество, за да асимилира толкова бързо новите честоти и с колкото е възможно повече грация и лекота. Много от вас преживяват връщане на стари повтарящи се мисловни цикли и чувство, че сте си мислили, че успешно сте ги преодолели, а ние казваме, че това, което е важно да помните, е да разпознавате тези цикли и незабавно да превключите мисълта си към нещо, което ви носи усмивка и вероятно смях за Душата ви, тъй като чувствата на вътрешна радост могат да доведат до удивителна промяна в нечий светоглед и могат да помогнат за преодоляването и разсейването на тези повтарящи се модели.

Може да има чувство на откъсване от тези около вас и чувството, че бившата ви същност е само една празна обвивка. Знайте, Скъпи мои, че това също ще премине. Вие свършихте работата, вие подравнявате човешката си воля с Божествената воля и продължавате да поддържате визията си за един по-добър Свят и по-добър живот. Изказвайте гласно намерението си три пъти дневно, тъй като това помага за запечатване на вашето намерение и след това имайте вяра, че всичко е както трябва да бъде. Позволете си благодатта на тишината и вътрешния мир и се фокусирайте върху сърцето си, пулсиращо светлина и пулсиращо в стабилен лъч Светлина.

През животите ви на Земята, всички вие изпитахте целия спектър от човешки емоции, мисли и чувства и сега те се освобождават на нива записи в мрежата на масовото съзнание и така вие намирате, че се чувствате и вероятно реагирате по начини, които ви карат да се обезсърчавате от напредъка си. Нищо не може да е по-далече от истината, отколкото това, защото всички вие помагате да се трансмутира тази плътност в по-висши състояния на вибрация и това налага временно вие да поемете част от нея, когато насочвате намерението си да се приравните с времевата линия на Възнесената Земя и реалност, за да доведете до проявление смяната на вековете по начин, който е най-високият резултат за най-доброто на всички.

Всички ние работим заедно, тъй като измеренията се сближават и се сливат в по-висшите нива. Много работа е свършена в състоянията ви на сън, когато вие се движите в Светлинните си тела, служейки по много различни начини, за да помогнете на Земята и всички нейни обитатели безопасно да се подготвят за продължаващия приток на енергия. Това е най-важен фокус сега, така че не позволявайте разсейвания от външния свят да ви отклонят от целта ви. Привидният хаос е знак, че старата парадигма на няколко, които контролират многото, сега приключва и новата парадигма на единство, мир, хармония, сътрудничество и любов ще надделее.

Ходете леко в ежедневното си пътуване в още по-голяма Любов и яснота. Поддържайте сияйна и стабилна Светлината си, защото вие сте фаровете, каналите и преобразувателите в закотвянето на вашата нова реалност на красивата ви Планета.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони