Sunday, May 6, 2012

Седмично послание на Възнесен Майстор Ел Мория 1-8 май 2012г.




Скъпи мои, за да ме имате, идващ към вас като гуру, учител, пазител, майстор, духовен наставник или формулирано по друг начин, вие трябва да покажете постоянна преданост към пътя, по който маневрирате и към Божията Воля. Усърдният последовател или ученик не само е готов, но и е в състояние бързо да се справи с всяко подобрение от само-корекцията. И да има постоянството да отстранява бързо всяко състояние на мисълта, което не е в съответствие и да може да устоява на трудностите и все пак да излиза по-силен и позитивно уверен в собствената си способност за себепознание с перфектна пълнота и хармония на всичко, което сте.

Аз ще съм до вас и ще ви напътствам в усъвършенстването на всички Божествени добродетели, като; смелост, вяра, праволинейност, независимост, постоянство, дисциплина, лидерство, правилното използване на вътрешната сила и речта и на още толкова много, което също е свързано с четвъртата чакра. Насърчавам ви, Скъпи мои, да овладеете чакрата на гърлото и да използвате енергиите и в ежедневните си дела. Всеки от вас представлява Бог във всяко действие. Това е именно през чакрата на гърлото, където е гласът ви, където се учите да говорите директно, но все пак тактично. Когато вашата мъдрост е усилена от вашите действия, които винаги говорят с доброта и състрадание, без значение от обстоятелствата или човека. Някои скъпи души все още се борят тук. Те откриха гласа си, но не усвоиха такта на езика, с който избират да комуникират. Вашите действия, Скъпи мои;написана ваша дума, изречена дума, мисъл, чувства, и всички други действия отразяват вашето Божествено Присъствие известно по друг начин като Аз Съм Присъствие. Знаейки това, очевидно е, че когато доближите друг човек във всякакъв вид комуникация, вие го правите с уважение. Хората от тази прекрасна планета идват от различни места, системи на вярвания и религии и духовна практика. Вие не сте длъжни да се съгласявате с всеки, но да се уважавате взаимно заради това, в което вярва всеки от вас. Когато, скъпи ми, се окажете в ситуация, в която не намирате резонанс с това, което някой друг казва, просто се извинете учтиво и любезно – показвайте и демонстрирайте вашето Божествено Присъствие ВИНАГИ.

Чрез вашето посвещаване на себе подобрение, вие ще откриете вътрешната сила, която ще изгори всяко предишно мислене в посока към ограничение. Ще откриете, че нямате такова. Добре е да се питате какво се случва около вас и във вас. Без въпроси, как можете да откриете отговора, на това, което имате нужда да знаете? Когато питате определени аспекти от духовната си същност, растеж и подобни, отговорите са във вас. Слушайте внимателно и не само с ушите си, но с по-дълбоко знание и разбиране, като вярвате на интуицията си и чрез нежното напътствие на вашите водачи. Ще бъдете собственият си шампион на всяко постижение. Без значение под чие крило намирате подслон като учител или водач, вие сте този, който трябва да премине през етапите или фазите, за да стигне до това постижение, което целите. Бъдете търпеливи със себе си, пътуването ви ще ви срещне лице в лице с някои вълнуващи предизвикателства, а някои може да бъдат малко неравни. Но досега сте се предпазвали добре и ще продължавате да успявате без значение колко дълго време ще е нужно, за да достигнете целта, която сте си определили.

От многото вдъхновяващи души, които винаги се опитват да разчетат какви са Божиите планове за хората на земята, едно нещо, за което могат да се съгласят мнозинството хора от линията на духовната работа, е, че плановете на Бог са възстановяване на човечеството в единство със Светлината, Неговата Светлина чрез свобода от илюзията, която покри очите на хората за известно време. О, да, скъпи мои, винаги има нещо повече в Божия План, нека е ясно, че Той е с вас във всяка стъпка по пътя на вашето пътуване към това съвършено Единство и Обединение. Сега е времето, скъпи мои, да научите от минали духовни събития, които прокараха пътя към глобалното пробуждане на Земята и Издигането настоящия живот. Вземете тези ценни уроци и продължете напред с мъдростта, която сте в състояние да придобиете от всяко духовно събитие, което е записано в много книги и е достъпно чрез това по-бързо информационно средство, използвайки компютрите си.

Аз, Ел Мория живях въплътен в други хора. Имах подобни ситуации, които някои от вас изпитват днес. Разбирам какво е да изпиташ голяма радост и еднакво голяма скръб. Чрез многото трудности и разбиране на себе си и Бог, аз бях в състояние да постигна издигането си след като изплатих всичките си кармични дългове чрез концентрирана служба на Бог и на хората безусловно. Не беше лесна задача, дори самите думи, които използвам сега, не са достатъчни. Именно чрез моята отдаденост и дисциплина се научих да привличам собствената си чиста природа, сърце и душа заедно и вечната сила на моето собствено Аз Съм Присъствие. Аз Съм Присъствието е ЖИВО във всеки човек. Това е средството за вашето пристигане ВКЪЩИ в обятията на Бог и вечно любящото присъствие, което прокарва връзка, която е неразрушима. Сбъдването на разпознаването на тази енергия, тази невероятна сила, която е толкова сияйно жива, няма думи, а невероятно радостно чувство, което е отвъд нормалното описание с прилагателни.

Когато вашето Вътрешно и Външно съзнание се обедини, вие не спирате или не преставате да сте, които сте, а по-скоро сливането на цялата ви същност е обединение на вашата Божествена Същност. Божествената Светлина, която изпълва централното ядро на самото ви същество, веднъж обединена с вашия Божествен Аз, ви освобождава от всички неща, във вечна Любов, Мъдрост и Сила – самите знаци на Тройния Пламък, вашата духовна основа. Всеки от вас е част от обединяващото се човечество, всеки от вас има място и мисия, която е толкова уникална, както всеки един от вас е. Продължете със стремежа си. Когато си мислите, че не можете да направите още една крачка, опитайте пак, стремете се и помолете за Светлина Бог, никога не спирайте, скъпи мои. Той никога няма да извърне Светлината Си от вас, скъпи мои. Укрепете вярата си в Него във времена на стрес и във времена на велика радост. Бог е отличен партньор да споделите какво се случва в и покрай вашия живот.

Бях известен като и наричан няколко пъти строгия учител и с това Аз Съм също приятел на всички, които се нуждаят от приятел в този живот. Приемете ръката ми, протегната за приятелство и ми позволете да ви напътствам към разширяване на вашата осъзнатост и знание. Аз постоянно предлагам Любяща Помощ на всички хора, които са в състояние да приемат моите дисциплинирани учения и насоки и които искат да ме призоват. За тези от вас, които искат да се възползват от моето присъствие, просто отправяйте ежедневен призив със собственото си Аз Съм Присъствие. Когато извикате моето присъствие, на вас ви се напомня да сте верни към себе си и Бог. Ние ще работим заедно, за да съобщим какъв е вашия Божествен План. Ангажирайки себе си с духовния си растеж с помощ от мен или друг възлюбен майстор, ще се увеличи количеството от портали, които ще се отворят по-широко и ще увеличат обхвата на вашата безкористна служба към всички.

Не отлагайте повече, Скъпи мои. Освободете се от всяка причина за отлагане и поемете активна роля във вашето израстване към ставането на Всичко, което сте имали предвид. Да почистим всяко ниво, всяка частица, която пази загадката и отговорите на това кои сте вие, които са свързани с вашата вътрешна сила и духовна свобода сега, скъпи мои. Определете с цялата си вътрешна сила и концентрирана дейност на Вашето Аз Съм Присъствие, че повече няма да позволите несъответстващи изяви във външния си свят. Освободете всички негативни енергии, скъпи мои, и се изпълнете изцяло със Светлина и Любов от Бог и от себе си. Освободете се от всякакъв натиск или страх като обичате без задръжки или бариера.

Наближаваме края на дискусията си днес, скъпи мои. Очаквам с нетърпение следващото предаване след няколко дни. Предстоящото пътуване е пълно с брилянтни открития и благоговейни вдъхновяващи преживявания. Изпълнете се с любов и състрадание, скъпи мои, и ги споделете с Всички, които срещнете;отразявайки вашето Божествено Присъствие във всяко действие и всяка дума. Моята любов е вечно ваша, моето напътствие е винаги на разположение, когато го искате.

АЗ СЪМ Възнесен Майстор Ел Мория чрез Джули Милър

Насърчена съм да споделя това, което визуализирах по време на медитацията, в която взех участие преди да получа посланието на Ел Мория.

Видях Възлюбената Майка Мария, подобно на тази картина, пред мен, както понякога става. Този път сред розовите перлени облаци имаше малки бебета, херувими. Те се усмихваха и махаха. Беше топло и приятно видение. Все още мога да видя трапчинките по малките им пръстчета и да видя къдравите косички на мъжките и женските бебета. Останах с това видение дълго след като медитацията беше приключила.

Благословии Превод :Tauno

Channel:El Moria through Jullie Miller

Website:

http://lightworkers.org/channeling/158226/eternal-power-i-am-presence

 
Translator: 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони