Sunday, May 27, 2012

Чудесни неща се случват сега. – Майкъл канализиран от Рон ХедДискусията ни днес се отнася за истината. За мнозина истината е нещо непроменливо, според което могат да преценят всяка идея. Бихме искали да обсъдим истината като критерий за това което наистина е.
Трябва да разберем че ‚това което наистина е‘ е в процес на промяна постоянно. Никой не може да намери в мултивселената дори едно нещо, което е статично. Всяка една малка частица се намира в постоянно движение. Всичко е енергия, честота, светлина, живот. Всичко се намира в абсолютна и пълна промяна във всеки един момент. Следователно, истината която обсъждаме, е винаги варираща.
Във всяка вселена съществуват обаче неотменими начини, според които нещата могат да се променят. Вие ги наричате закони. Хубаво е да разчиташ на нещо, нали? Вие сега откривате следствията от опитите да игнорирате тези закони. За повечето от вас тези закони изглеждат очевидни. Но на някои от доста време им се струва, че могат да продължават в посоки, противоположни на много от тези закони, напълно безнаказано. Това е довело човечеството на земята и самата Земя до много опасна точка. 
Тези, които са успели за много векове да добият почти пълен контрол на планетата, са наясно със силите на вселената. Те просто са избрали погрешната сила. Заложили са на погрешния кон. Създателят е започнал да връща илюзията обратно в нейното истинско състояние. 
Вие ще откриете, че в действителност само малка част от това, което сте, е тук, играейки тази игра на предполагаема изолираност. Молим ви да не мислите че грешите. Вие сте избрали да дойдете тук, за да получите опит и да научите ‚ами ако‘-то на изолираността. И сте го направили великолепно. Тези които са завършили обучението си сега се завръщат у дома. Ние очакваме с отворени обятия вашето завръщане. Вашата сила и кураж и опит сега ще бъде от огромно значение на местата, където други се нуждаят от тях. Вие сте заслужили почивка, празнуване и когато сте готови, шансът да помогнете на мнозина, точно както ние ви помогнахме.   
В момента се случват прекрасни неща. Останаха само шест месеца от годината и вие сте постановили случването на много промени. Положено е голямо старание да се обърнат вашите усилия в насилие и хаос. Може да се справим с насилието, и усилията, които се полагат за да ни попречат да го направим, биват разобличавани почти толкова бързо, колкото се случват. Казахме ви че сте спечелили, и вие сте. Просто продължавайте да слушате сърцата си, скъпи приятели.
Наблюдавате също така много хора да реагират на новите честоти от този месец по на пръв поглед безумни начини. Това също сме го дискутирали преди. Ще отнеме малко време за неподготвените да започнат да боравят и да се справят с тази нова енергия. Някои няма да успеят. Много други ще установят че се променят по начини, които не разбират. Бъдете готови да ги приемете с любов.
Ще продължим утре, скъпи приятели. Бъдете в мир. 
Чрез Роналд Хед 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
Превод:Илиана

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони