Monday, April 30, 2012

Седмично послание на Хиларион – 29 април – 6 май 2012г.Възлюбени мои, от тази гледна точка ние виждаме много трансформации, които се случват в сърцата на по-голям брой Хора от всякога. Когато те се събуждат и се променят вътрешно, енергията, която създават, нараства експоненциално, за да обхване още по-голямо поле около атмосферата на Земята, което на свой ред запалва повече сърца да се събудят и трансформират. Бъдете наясно, Скъпи мои, с великата сила, която притежавате и упражнявате, когато живеете всекидневния си живот. „ Аз Съм присъстващ, тук и сега”. Казвайте тези думи често, за да се приведете в съответствие с по-висшите си аспекти, които сега започват да идват по-близо до вас.

Вие започвате да имате повече съзнателни вътрешни разговори с Висшия си Аз, и тъй като продължавате със Земните си задължения и повече напътствия идват до вас. Бъдете открити и възприемчиви за потока от думи и мисли, които идват към вас. Наблюдавайте мислите, за да видите кои имат позитивно влияние върху вашето благополучие и кои създават противоположни сили във вас, което ви дава чувство на недоволство и безпокойство. Тези са мислите, които ще трябва все пак да бъдат променени от вас в мисли, които са грижовни и мили. Знайте, че в този момент от времето, всеки на Планетата преминава през тези преживявания, като се изправя лице в лице със сянката вътре.

Именно по този начин всички илюзии и лъжи, с които всеки човек се е залъгвал, се виждат такива, каквито са и когато това се случи, се случва промяна към по-добър начин на връзка. Ако сте искрени в стремежа си към движение нагоре в по-високите реалности на съзнанието, тези предизвикателства ще бъдат виждани от вас като велики откровения на вникване в по-дълбоките си аспекти, които ви задвижват и понякога ви катапултират в по-високо измерната реалност, където всичко, което проявявате, е от по-висш порядък. Именно с тази цел всички вие почиствахте и трансмутирахте, така че пътят ви напред е изпълнен с повече лекота и грация.

Имате само един път, който да извървите сега, и той е напред. Изборите са направени вече във всяка Душа и сега онези, които следваха тесния Път, навлизат в собствения си. Тъй като всички вие се привеждате в съответствие с истинската си сила и въплъщавате все повече от истинската си същност, промените, които се случиха във вас, ще стават все по-забележими за хората от вашето обкръжение и ще сте виждани и чувани по начини, по които никога не сте били преди. Вашата Светлина сега озарява физическото ви тяло и прониква във всяка клетка. Хората около вас ще си мислят, че вие държите тайната на Извора на Младостта и наистина, това е така.

Тъй като този процес продължава, всички вие ще станете живи примери за следване и подражание от другите. Ще стане очевидно, че знаете за какво говорите, защото доказателството ще блесне пред тях. Сега е много важно всяка мисъл, дума и дело да идват от най-висшата вътрешна цялост. Един лидер трябва да има желание да говори, така че ще е очевидно, че вие сте такъв човек. Вашето Посланичество като Емисари на Светлината започва да се забелязва и ние се радваме, че е така!

До следващата седмица…

Аз Съм Хиларион
Превод : Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included. http://www.therainbowscribe.com/

Thank you for including the above website link when posting this message.
HILARION 2012 – The Rainbow Scribe.

Channel:

Website: 

HILARION 2012 – The Rainbow Scribe.
Превод : Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони