Thursday, May 31, 2012

Седмично послание на Хиларион - 27 май- 2 юни 2012г.


 27 май- 2 юни 2012г.
Възлюбени мои,
 Това е време на дълбоко вътрешно съзерцание и проникновение на това, което все още съществува във вас и което повече не обслужва Пътя, който избрахте. Тези времена изискват да сте напълно честни със себе си и да правите още избори, които ще освободят това, което не е било решено до сега. Много пъти в перспективата на Човек е, че промяната трябва да се случи и когато се стигне да яснота, това е обикновено, когато Човек трябва да освободи нуждата да знае ясен отговор и просто да позволи да е така както е било и е, в нечия сегашна ситуация, с приемане.
Пътят пред вас става още по-тесен от гледна точка на това, което трябва да се направи и обратно, той разширява хоризонтите ви откъм възможности. Много от вас жонглираха с вашите лични въпроси с дълбоко желание за по-голяма връзка с Бог и това създаде вътрешен конфликт – защото когато Човек се изправи пред жертването на всичко, на което силно държи, за да се свърже с Бог вътре, е най-трудната стъпка. Ние казваме, че времето на мъченичеството свърши. Не винаги е необходимо да се извършват драстични промени в живота ви, за да напреднете по пътя си към Издигането.
Ако Човек би гледал на тези въпроси с по-голяма безпристрастност и чувство на дълбока Любов, може да се отвори път да има и двете. Някои Души не са предназначени да са в предните линии, а по-скоро, за да живеят леко, в хармония и радост с онези, които обичат. Времето на жертвите, както се изискваше в древните дни, повече не е необходимо;всичко, което е необходимо, е сърдечно желание за по-дълбоко общение с Бога вътре и по-дълбоко общение с онези, които ви подкрепят в ежедневието. Важното нещо е да създадете и поддържате баланс между двете желания.
Бог се изразява чрез вас във всеки момент и във всеки аспект на живота ви. Бог е този, Който говори чрез вас, действа чрез вас и ако можете да донесете това осъзнаване напред в съзнанието, можете да си дадете разрешението да имате най-добрите резултати за себе си и за тези, които Обичате чрез Милостта на Божията Любов към всички вас. Това е, за което сте помолени сега, да се обедините в любов, мир и хармония, да изразите по-висшите си качества и чрез примера си да вдъхновите другите да направят същото. Добре изживян живот е живот в Майсторство.
Намерете своята страст и се съсредоточете върху това и всичко оставало ще се нареди в Божествен порядък. Ако това ви изпълва с радост и ентусиазъм, тогава го правете и добрите чувства, които това носи от вас като следвате сърдечното си желание, ще ви благославят вас и тези около вас всеки ден. Любовта е най-голямата сила във Вселената и чудеса могат и се случват, когато тази сила е ангажирана. Обичайте се един друг както Бог ви обича и всичко ще е наред. Външното его ще се опита да ви разубеди от преследването на по-висши аспекти и качества, защото това беше неговата роля на защита в живота ви, но в тези нови времена, егото трябва да бъде обичано в целостта и изцяло да е интегрирано с всички ваши аспекти. За да се интегрира изцяло с вашите по-висши аспекти, човешкото ви его изисква вашата любов и също вашето състрадание.
До следващата седмица…
Аз Съм Хиларион
Превод: Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони