Wednesday, May 16, 2012

КРИОН. ВЛАСТТА НА ЧУВСТВАТА 10 май, 2012, чрез Барбара Бесен


 

Превод: Rina
Приветствам ви, скъпи приятели, АЗ Съм Крион от Магнитната служба.
Добре дошли във времето на Единение, божествена Правда, Свобода и други прекрасни атрибути! Ти си свободен, свободен от всичко, което те свързва с дуалността, ако ти това избираш. Твоето чисто намерение действа като: „Сезам, отвори се!” Ти си Майстор! Никой друг не може да реши вместо тебе, да каже вместо тебе какво ти си длъжен да правиш, да прекратиш пътя на твоите опити, откриващи се пред тебе. Ти си господар на твоите творения! Всяка секунда ти решаваш какъв трябва да бъде твоя живот. Сега, в този момент,   ти си решил да четеш тези редове. Добре дошъл у Дома, Скъпи Човече! На среша с нас, с тези енергии, ти си решил да направиш голяма крачка към единение. Тук и Сега се усеща Новата Енергия, променяща Света и всичко, което го съставя. Това е Златната  Вълна – лодката към нови брегове, която те кани на малка разходка. Влез в нея, тук има удобно местенце. Виждаш ли  и други Високи Духове, преоблечени като хора, са заели своите места. Ние заедно искаме да предприемем малко пътешествие в империята на чувствата. Разположи ли се удобно? Прекрасно! Тогава да започнем. Можеш да не се закопчаваш, аз ще те държа здраво.
Ти си господар на създадените от тебе ситуации в този и в минали животи. Този живот е особен за това, че може да си иде всичко старо. И това може да се случи, иначе ти не можеш да се възползваш пълноценно от подаръците на Новите Енергии. Да бъдеш свободен, пробуден човек от Новите Енергии, означава да плуваш по Божествените вълни на Единството, маневрирайки с живота в дуалността. Ти вече знаеш, че с единия крак ти крачиш по Земята и се занимаваш със земни дела. Това е , с което ти се занимаваш като Човек. Какъв ли не си бил – идеален или неуравновесен, минавайки през живота. С другия крак ти стоиш в между пространствеността и прекарваш своя живот  на висше ниво на твоето съществуване. Като опитен илюзионист, ти жонглираш, подскачайки понякога ту на единия крак, ту на другия, през целия твой живот. Но може и с двата крака да направиш на една страна и да ги съединиш. Когато ти  с двата крака съзнателно вървиш в живота, това ще ти подари съвършено нови опити. Изкуството е в това, да решиш всеки момент по новому – какво да правиш и съзнателно да избираш всяка крачка, при това не от старите шаблони. Всяка крачка открива в тебе ново измерение. Откриват ти се нови, непознати по-рано сфери. Ти обединяваш и сплиташ в себе си с между пространствеността много свои части, съединявайки с това много хора. И този процес се случва сега на Земята.
Да живееш с чувства, това е изкуство – да познаваш новите сфери на живота. А какво е това, собствено, такова – ЧУВСТВА? Усещания, появяващи се в тебе в някои ситуации? Или чувства, появяващи се понякога в тебе в областта на стомаха или сърцето? Това са емоции, възникващи тогава, когато нещо те движи, когато твоите клетки чувстват, че ги молиш да си спомнят и от реагират на нещо. Почти всички твои опити не са неутрални, те съответстват на старите шаблони и методи на възпитание и често се повтарят по много причини, по незнание или по взаимна връзка с колективни ситуации. Сякаш като конче от въртележка, ти постоянно правиш нови кръгове. Когато ти правиш нови крачки в твоя живот, ти сменяш кончетата на въртележката. Понякога ти скачаш, за да погледнеш на света извън нея. А понякога правиш малки паузи, когато въртележката се спира. Но после ти започваш отново и отново и правиш кръгове пак и пак. Когато ти се иска приключения, ти скачаш и отиваш на влакчето в увеселителния парк, за да изпиташ там своето мъжество – а как ще се получи това при мене? На какво мога да се реша? Ще погъделичка ли това нервите, или в мене ще расте страх и аз ще съжалявам, че съм се решил на това…
Животът на Земята, който ти си избрал – това не е влакче в увеселителен парк, но не е и монотонна езда на конче на въртележката. Днешният живот ти избираш не от старите пътища. Това е Новият живот с Нови Енергии. Ти избираш да бъдеш в ситуации Тук и Сега и да твориш твоя живот Тук и Сега. Това значи да живееш с чувства.
Ти не си длъжен да позволяваш на емоциите да те ръководят и да предизвикват някои реакции даже когато твоите опити се повтарят, а това става много често. Давай да разгледаме една такава ситуация. Спомни си за нещо, предизвикващо в тебе страх. Това може да бъде страх преди пътуване с автомобил, защото може да стане авария. Или напрежение и скарване на работа, които могат да послужат за причина за уволнение. Или плахост пред хората, защото ти не искаш да обидиш някого и т.н. А сега се вслушай в своето тяло. Къде чувстваш активирани твоите преживявания? Това е необичайно и неприятно, не е ли така? От такава ситуация ти не можеш да приемеш неутрални решения. И аз знам, че ти разбираш това, чел си за това, но осъзнаваш ли го? Изживяваш ли ти всичко още в своите емоции? Много от вас, пробудените, са чели за Новите Енергии и са добре информирани. Но ползвате ли се вие от това? Аз не бих бил твой добър приятел, ако не бих те безпокоил, обичайки и направлявайки те по Новия Път. Аз ще те взема крепко за ръка и ще ти покажа къде заседна, избирайки още старите пътища, съпроводени със страхове и неприятни чувства. И помисли за това, колко много още колективни страхове търсят в тебе отклик!
Сложи на страна всички стари представи за това, какъв трябва да бъде твоя живот. Ти си пионер сред хората, излязъл напред с познанията за Новото, за да показваш на другите. Ти им показваш, че светът може да бъде друг. Само така ще се прояви Новата Земя. Това няма да направят извънземни цивилизации. Всеки отговаря пред себе си сам за идеите и крачките в своя живот. В дъното на душата си, ти си между пространствен. Външната обвивка съответства на плана за игра на Земята. Но твоя вътрешен свят, твоята между пространственост се разширява от дълбочина и пронизва всяка нишка на твоето същество, за да каже: „Живей от своите вътрешни чувства. Позволи си, твоята сърдечна енергия от Божествения център, да крачи заедно с тебе тук, на Земята”.
Аз искам да ти предложа едно просто упражнение за всеки ден, което ще ти помогне да приемеш всяко решение от сърцето. Ти можеш да го правиш сутрин, широко отваряйки своето сърце. Прави го, дълбоко вдишай и издишай няколко пъти, представяйки си как широко се отваря твоето сърце. Все по-широко и по-широко. Аз мога да ти помогна, ако искаш. Слагам сега моята ръка на твоето сърце. Почувствай как моята между пространствена ръка лежи на твоето земно и твоето Висше Сърце, на твоя Божествен център. Чувстваш ли как то се разширява? И става все по-открито. Възможно е ти да почувстваш налягане или натиск. Ти равномерно дишай и всичко ще се нареди. Това са стари опити, които трябва да си отидат… Остани в това усещане на открито сърце. Не е ли вярно – това е прекрасно чувство – да бъдеш тясно съединен със своята собствена Божественост? И сега ти можеш да осветиш следващите крачки на своя живот, или някои проблеми. Ти ще видиш всичко от своите чувства и всеобхващаща любов, имайки пълноценно, Божествено виждане. Тази връзка ти гарантира, че следващите крачки в твоя живот ще се решат  Сега, с неутралност и без сметка от натрупаните опити. Необходимо е само малко внимание и търпение, за да живееш на това ниво. И, разбира се, не винаги да се държи сърцето леко открито.
На книга нашата среща е кратка. „Това е кратък ченалинг” – възможно е да си помислиш ти. Но това не е така, както ти се струва. Ние оставаме съединени. Ако ти поискаш, ние ще бъдем и по-нататък заедно, нашата връзка е уредена, това е между пространствена концепция.
Аз си позволявам да ти дам малка домашна задача до следващата официална среща: потренирай да държиш своето сърце открито. Прави това малко упражнение, когато почувстваш, че рутината и монотонността влияят на твоите ежедневни решения. Освободи се от пътя на земната дуалност и познай открития, свободен път на твоето Висше Сърце и чувството на Божествената Любов. Намирайки се в тази връзка, позволи си да научиш  какво е това – отново и отново да определяш своя собствен ориентир, обръщайки се към Божествения  Път!
Щастливи експерименти! Аз съм редом с тебе и те държа за ръка.
В дълбока любов и тясна връзка.
Крион
Превод от руски: Кръстина

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони