Thursday, May 31, 2012

Следващата вълна наближава. – Майкъл канализиран от Рон Хед

Press here for  Spanish  or  Portuguese.
Сега ще дискутираме темата за идващото затъмнение и енергиите през юни. Сигурни сме че на много от вас им харесват настоящите промени във вашето ДНК. Чрез интегрирането им все повече и повече във вашия живот, започвате да откривате, че много от обещаните ви неща започват да се проявяват и да стават част от вас. 
На повечето от вас им е трудно да намерят куража да обсъждат  това с приятелите и семейството. Не се притеснявайте за това, скъпи приятели. Първо вие ще срещнете други, които имат същите преживявания, и после ще осъзнаете, че не си измисляте неща или изгубвате ума си. Преживяването е доста изненадващо, въпреки че сме говорили за него за доста дълго време, нали?
Много, много повече от вас са преживели тези промени, без дори да знаят за това, и ще отнеме малко време преди реалността на тези неща излезе на повърхността. Някои скъпи души просто още не знаят нищо, като например темата за  възнесението (издигането), или нямат идея за ДНК, или очакват да се случат промени с тях самите. Някои, при които е започнало доизграждането на ДНК-то им и промяната на енергийното тяло, може дори на този етап все още да спорят, че тези неща са само фантазии. Те ще бъдат още по изненадани впоследствие и от вас. На тях ще им бъде нужна много любеща помощ, когато светът им и вътрешният им живот започнат да се променят.
Може да наблюдавате подобни промени в хора, на които им е трудно да повярват. За тях може да е също така объркващо. Моля приемете ги за това, което стават и не продължавайте да ги осъждате според миналото им. Всичко е илюзия, не забравяйте. Те просто махат маските, които са сложили, когато са пристигнали тук, точно както и вие сте направили.
Останало е малко време в тази вълна от завишена честота. Ще започнете да усещате ускорение (увеличение) с наближаването на следващата вълна. Отново ви молим да останете заземени и добре отпочинали, колкото можете. Всяка вълна натрупва по интензитет сега, но за вас ще бъде по-лесно като интегрирате повече и повече от светлината. Съветваме ви да слушате добре какво иска вашия висш аз. Слушайте и действайте според това. Какво ви се прави? Каде ви се прави това нещо? С кого искате да го правите? Също така, молим ви да продължите да се изпълвате с всичката светлина, с която можете и после да я споделяте с вашата майка, Гая, и с тези около вас.
Наблюдаваме постоянно увеличение на ефекта от вашите усилия. Когато настъпва промяна в масовото осъзнаване, тя настъпва изведнъж и драматично. Ще бъде все едно сте се събудили и се намирате в съвсем нов свят. Ще имате удовлетворението да знаете, че вие сте допринесли нещо в създаването му. 
Казваме ви, „Добре сторено, мили мои.“ Ще вървим с вас до следващия ни разговор утре.
Превод:Iliana 
 http://spanishoracles.wordpress.com/2012/05/24/los-enfoques-de-onda-proximas-michael-canalizado-por-ron-head/
 http://elvenjewels.blogspot.com/2012/05/blog-post_1397.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони