Thursday, May 31, 2012

28 май, 2012 г.
28 май, 2012 г.

Добро утро от действително много красива, Австралия. Имаш ли време за бъбрене??

Да се ​​ангажирам в разговор с вас, когато условията го позволяват, винаги е удоволствие за мен.

Така,какви са новините при вас?

Постоянно увеличаващите се енергийни източници, които се разгръщат, са добро място да започне този ден. Ние имаме усещането,че много все още имат чувството,че си губят времето ... просто въртенето им на палци и чувството, че трябва да се прави много повече. Все още не осъзнават, че това, което правят сега, ще е част от преплитането с това, което трябва да дойде. Всичко това е част от един и същи гоблен. Чувствате се, че чакате ... защо?

Нямам представа. Ние сме говорили за това. Нещо осезаемо и т.н. ... и ти обясни. Според мен най-доброто не е да си повтаряме,сигурен съм,че има много повече стойност да се научи ... с цялото ми уважение.

Макар че,това до сега не беше взето под внимание ... много все още чакат и не се вслушаха в нашите думи, които ние предложихме по въпроса.

Но някои, разбраха. Всеки от нас,на своето определено място по пътя си. Ако някои не са обърнали внимание и все още чакат ... това не бива да попречи на тези, които са слушали и са разбрани.

И това е, както си е, и това е както винаги ще бъде. Различни етапи ... в зависимост от избора на душата, да остане статична ... или да премине нататък, или в някои случаи ... отстъпва по-назад. Въпреки това, много имат желанието да служат,за да застанат в челните редици ,които те самите искат да заемат ... не винаги се счита за подходящо да "действат" в даден момент, който те самите смятат за подходящ. Защото има толкова много да се обмисля, преди да може "просто"да се направи ход ... без значение колко силно е желанието да
се направи.

Вие във вашия свят и времева рамка очаквате "нещата, да се случват" всеки ден, сега това не е ли така?

Да ... ,защото ние вече сме говорили за това?

От/С кого?

Ти ... други чанелъри... вътрешни/приобщени... и т.н.

И какво всъщност е това ,което вие очаквате?

"Промяна"... Аз се мъча да отгатна ... и все пак знам, нещата се променят.

Нашата посока изцяло. Да промениш света ,няма начин как да се случи за една нощ. Как бихме могли да направим това? Да промените навика  си на живот ... да, това може да се направи за една нощ ... от "лек удар на превключвател" така да се каже ... с определена мисъл. И все пак да се промени "режима", по някакъв начин не е лесна задача. Трябва да се разбере, че докато всичко е в правилното си място "зелена светлина" не може да бъде дадена. Защото ако това беше сложено на място ,твърде рано ... преди заключителния етап на подготовката да е била завършила,би могло да върне нещата обратно за много по-дълъг период от това което някой може да си представи.

Новини ще пристигат. Вие чакахте с нетърпение новини. Все пак трябва да бъде в момент, в който да е напълно удачно да се направи.

Тук връзката се губи по някаква неизвестна причина ... възобновяване на следващия ден.

Не съм сигурен какво се случи вчера, но загубихме контакт ... съгласен ли си да продължа отново днес?

Ами ние сме. Ние ще се погрижим, да подновим темата, за която говорихме. Казвам  ви да сте търпеливи ... на много от вас които вярват, че търпението им е изчерпано. Това непрекъснато чакане, за нещо, ви е изцеденило надеждата и все пак ние искаме да ви повторим, че надеждата НЕ е САЩ, че се чака ... въпреки че много все още мислят, че това е така.

Ние ще ви се представим, когато всичко се нареди правилно,нещо повече ,че това ще определи нещата "акробатика" ... Все пак ,това което заема място преди нашето пристигане ще подготви много души.

Искаш да кажеш, по отношение на съобщенията, че всъщност съществуват?

Имаме предвид това и много други неща. Както мнозина знаят/са наясно, ... много е било скрито от погледа, и след като котката е излязла от чантата, след това топката ще се търкаля и увеличава  размера си, както се оказва. Има толкова много за хората да предприемат, в такъв голям мащаб ,но докато те усвоят едно изречение, до тогава ще пристигне следващата "бомба" !

Имайте предвид това и след това добавете нашето пристигане ... Наистина ... как смятате, че някой, който преди това е бил дълбоко заспал, най-вероятно ще реагира?

И това ще бъде вашата помощ, която ще ги води през този травматичен период от време. Много от вас предсказаха наводнения и потоп и т.н. ... обаче ... сътресенията, за които говорим, ще бъдат повече на човешко ниво ,отколкото на Земно.

Вие вече сте подготвени ,подготовката ви беше дадена чрез нашите думи и подслания до вас през цялото това време...и това ни изпълва с голяма радост, че много, много от вас бяха взети на борда. Вашите светлини са се разширили извън очакванията.

Като индивиди Можете да усетите промяната вътре във вас. Масово можем да видим промяната, която зае мястото си.

Разберете,че всеки път когато мислите за нещо вие създавате следващ момент. Всеки един от вас има избор да доведе този Нов Свят и това е защото ние подчертаваме, че не е за да "да ни чака" ... това е за създаването на Вашия Нов Свят Сега.

Колкото по-бързо можете да го създадете чрез разбиране на себе си и начина, по който желаете живота ви да бъде ...толкова "по-рано" ще можете да се придвижите до  вибрация, която ви позволява да ни посетите.

С течение на годините,ние бяхме свързани с вас... различни тактики бяха приети,с цел да се промени вашата планета. В известен смисъл ... от нашата мисъл ... ние също така благоприядствахме "как това да се случи "... създаването единствено може да дойде с "реалистична/реална " мисъл.

Колко бдителни можете да бъдете по отношение на чувствата си? Възможно ли е да успеете да "останете на върха"? Отново,ние ви подканяме и може би ,би било нужно нужно да се погрижите да прочетете отново,това което ние вече споделихме с вас в продължение на последните години. Ние създадохме тези думи, за да ви възвисяват и насърчат ... не ги оставяйте висящи във въздуха ... винаги да чакат. Това не беше нашето намерение.

Сега е най-ценно веднъж, че финната настройка трябва да започне да влиза в играта. Това е сега ,сега трябва да се случи,трябва да бъдете решителни в рамките на вашите желания и ходове,с допълнителни усилия, за да постигнете дисциплина, която има душата / с цел да служи. Не бъдете самодоволни в чакането си. Нашето пристигане ще се случи ... това ние ви го гарантираме.

Няма абсолютно никакво съмнение.

Затова ние ви молим да не падате духом ... падането духом може само да намали вашата вибрация. Това е от голямо значение,така че старайте се да подържате вибрацията си висока... Без значение какво се крие за напред/за в бъдеще.

Давате ли си сметка, че навлизате в половината на тази 2012 година ?

Ние правим ... и това е защото аз мисля ,че много от вас постоянно падат духом, защото те са очаквали повече да им се предостави до сега.

И това е защото ние ви адресираме тази тема. Каквото и да дойде ... ние със сигурност ще дойдем. Това ще промени вашия свят и начинът по който някои мислят отностно това ... завинаги. Това ще бъде началото на нов начин на мислене. Това за което сте били подготвени до сега,просто бяха вашите подготвителни класове. Това, с което ще се бъдете запознати "скоро", ще бъде с университетска еквивалентност!

Усвоете енергиите. Като ги вдишайте с душата си. Поискайте да бъдете  подготвени. Поискайте да дойде мир и напомняйте за него във всеки момент на деня. Разбиранията за кристализацията са такива каквито вие от сте способни да разберете,след това да се възползвате за да приемете спокойно кристализирането да пребивава и то да продължи да съществува в това състояние. Ветровете на промяната ще ви прошепнат вашето име.

Скъпи души, в които имаме такава вяра ... "скоро" във вашия свят ще намерите това, което някога бе премахнато и нов дневен ред, който ще замени стария. Този нов дневен ред ще облекчи вашият дух. Ще бъде възродена надеждата. Трябва да има чувство на надежда за бъдещето. Ентусиазмът отново да изпълни всички и да даде насърчение, за да се отвори едно ново разбиране на това, което е.

Всички тези филтри,чрез вашата същина ,трябва да станат по лесно познаващи Истината. И с тази истина идва разбирането на себе си. Защото те вървят ръка за ръка.

Много неща, които се считат за митове, трябва да станат част от вашата реалност. Това, което се считаше за неистина,лъжа трябва да бъде обърнато наобратно и показано ,като Истина. Много, много неща, които някога са били,считани за свещенни бяха включени да правят неща които са срещу и все още в ядрото,сърцевината на всички неща... Остава ИСТИНАТА .

Истината може да бъде скрита ... но не може да бъде отстранена.

Колко радостни ще бъдат вашите дни за напред. Когато щастието дойде естествено ... за всеки. И това трябва да си ти ... мили души ... трябва да бъдете в състояние да се изправите и да знаете,че вие сте преведени през това. В резултат на създаването на вашите желания.

Когато вие търсите благословии за другите ... или при/в  ситуация ... не се фокусирайте върху начина, по който човек или ситуацията е сега в момента ... поискайте благословии за начина, по който вие желаете това лице / ситуация, да се превърне,да  се преобрази... трябва да поискате така благословията / за най-добър  възможен резултат. Фокусирайте вашата благословия, като отдавате благодарност на резултатът ...а не за "съжаление " както е . Има огромна разлика в това.

Въпреки че това подслание може да се чете без проблем ... аз не мога да кажа, че това беше най-лесният или най-плавният начин на комуникация. Аз също чувствам, че ние ще отидем над старата земя.

Само да гарантирам, че основите са твърдо поставени.

Да ... това се получава. Това съм аз така си мисля. Винаги очаквам с нетърпение някакво велико откровение ... и все още ли не е това подсланието, което ви адресирахме днес? Чувствам че, ние ще трябва да оставим това тук. Изглежда,че нищо повече не ми идва на ум ... освен ако не искате да продължим ... в този случай щях да бъда щастлив ...

Считаме, че е разумно също да прекратим разговора днес. Не падайте духом. Това може да е стара земята ... тя все още може да бъде една нова детска площадка за мнозина.
Благодаря ви. И аз разбира се приемам, че всичко е както трябва да бъде ... дори ако това не е точно, както аз си мисля, че би трябвало да бъде.
Много благодаря на всички еднакви. Аз така ценя нашето приятелство.
С любов и благодарност.


Сайт: Goodchild Blossom


Превод : Петя Колева

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони