Monday, May 14, 2012

Освободете се чрез Виолетовия Пламък Съобщение от Архангел Цадкиел Предадено от: Джули Милър 9-ти Май 2012

Славен ден наближава, дълбоко оценявам нашия канал/предавач за това че ми разреши да пристъпя напред и да отправя съобщение чрез нея за да мога да говоря на всеки от вас.
Скъпи мои, когато сте способни да призовете съзнателно Виолетовият Пламък да ви помогне да се освободите и преобразувате многото негативни товари, които могат да ви тормозят в лично или световно ниво, само от вашите всекидневни взаимоотношения и предизвикателства, тогава ще можете да разберете предимството . Свещтенният и подхранващ Виолетов Пламък, Божия повеля, дадена да ви помогне да направите трансформациите и промените, които са нужни по – лесно и ще ви помогне да намалите кармичните тежести между етапите на промяната. Окуражавам всеки от вас, мили мои, да използва този пламък често, не само понякога, когато откриете, че сте претоварени.
Решаващо е да намерите време и място, за да конфронтирате живота си, да уточните кое ви носи радост и кое вече не ви дава комфорт и удоволствие. Внесете Виолетовият Пламък и го използвайте да ви помогне да трансформирате тези области от себе си, които искате да промените, които вече не ви служат добре. Аз съм достъпен за всички, които ме повикат по това време, когато само изследването е нужно за духовният ви прогрес и разширяването на разбирането ви на самите себе си и тези около вас. Аз работя в 7-мият Лъч Светлина, мили мои. Когато ме повикате, ще ви водя с моето Аметистово Присъствие към посоката на вашата трансформация и ще ви доведа до разбиране по начини удобни за вас. Вие ще разберете и осъзнаете революционния си път, като опознавате все по – вече от себе си. Вашето осъзнаване на собственното ви Божие Присъствие ще се разшири и ще откриете нови врати към знание, чакащи да ги отворите и изучавате. 
Като се прочиствате от всички неща, които вече не ви служат най – добре, и като променяте старите си нрави, вие ще откриете потенциала си и новата ви вяра във себе си ще изплува. Тазии вяра ще процъфти в сигурност да разперите крила и да последвате вътрешното си знание и да станете това, което сте определени да бъдете. Премахването на старите мисли и учения носи свобода и чувство на облекчение, които са усетени от цялото ви същество. Скъпи мои, през точно този етап любовта ви към себе си е окуражавана и препоръчваме да бъде изразена. Някои от старите начини, които бихте се сетили, биха припомнили още неразгадани чувства и емоции. Това е идеалното време също да се позовете към Виолетовият Пламък.
И аз наистина често работя с Любимият Учител, Сейнт Джермейн в насърчаването за този красив пламък. Ние искаме да помогнем за освобождението ви, скъпи мои, от многото негативни мисли на неадекватност и лимит, и да ви научим да разширите, инкорпорирате и балансирате всички всои физически и духовни характеристики. Вие ще разработите и построите какъв е вашият най- висок потенциал; чрез моята помощ, и чрез използването на Виолетовия Пламък, негативностите, които често са ви спирали в прогреса, ще бъдат разтрогнати. Виолетовият Пламък ще пречисти душата ви, ако поискате това от него, и пожелаете неговият лековит начин, ще развиете чистото и истинското си аз и ще се научите да живеете без страх,ограничение или илюзия.
Да бъдем повикани от вас, когато се нуждаете от нашите услуги и присъствие, е прекрасна възможност. Вие разбирате колко удовлетворяваши и щастливи сте, когато намерите интерес, общуване и кооперативна помощ, която идва да ви води и да префекционизира частта от пътешествието, в което сте в момента. Аз съм ентусиазиран да дойда при вас, за да ви водя през понякога трудния етап на пречистване от старите учения и идеали. От вас, мили мои, искам само, когато овладеете част от пътя си, да бъдете свободни, съчувствени и готови да споделите в други как сте се научили да работите с тази деликатна област. Предоставяйки подялбата на успеха си като начин на водене с милост и доброта, които говорят за най – чистите ви цели и любов, е прекрасно представяне на работата ви чрез вътршното ви Божественно Присъствие. Аз имам огромна Вяра, че ще се справите информативно, грижовно и чрез чистата любов, присъща на красивото си сърце. Аз се подготвям да си тръгна, но преди да се разделим, разбере колко много сте обични от нас в Божественната Сфера от Ангели, Учители и разбира се от Бог. 
Превод :R&R
 Аз СЪМ Архангел Цадкиел чрез Джули Милър.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони