Thursday, May 24, 2012

Йешуа – Вие сте Любов – Предадено чрез Фран Зепеда – 22-ри май 12 г

Поздравления, Земни Души, любими мои Служители на Светлината, и на всяко Творение!
Много е казано относно Любовта. Любовта е най – силната вибрация. Тя се  прави всичко, тя е във всичко, тя е от всичко.
Вие знаете това, но спирали ли сте се да я наблюдавате в действие в Светът си около вас? Тя е красивата песен на птиците в градината ви, и в горите където се разхождате и се наслаждавате на красивите дарове на Майката Земя. Точно в деликатните листчета на уханните цветя, на които обичате толкова много да се наслаждавате. Тя е в грасивите залези навсякъде по Света ви.   
Най – вече, тя е във вас и тя е от вас и тя е Вас. Любовта сте Вие. Никога не е напускала, мили мои. Тя е закривана и откривана навсякъде във и около вас. Вие знаете това, но давате ли от времето си да я усетите в сърцето си постоянно? Вдишвате ли я, складирате ли я в себе си като въглени във огън, виждате ли колко много топлина може да оцвети цялата ви реалност? Отделете от времето си сега да я вдишате и складирате и разпръснете из сърцето си като пещ запалена от всичко добро, което е във вас.
Мили мои приятели, вие вече сте направили толкова много промени във Света си. Усещате го в сърцето си, и в костите си и е в ъв въздуха около вас, това великолепно и някога коварно ухание на промяна, което някои все още не приемат с толкова благоволение колкото други, които виждаме да го правят. Какъв велик спектакъл е да го видите от наша перспектива!
 Сякаш частиците Светлина са станали по – финни и по – магически около вас , нали? Ох, мили мои, вие вкусвате петото Измерение все повече. Добре дошли в нашия Свят, скъпи приятели. Попийте го и свикнете с чувството. Пристигате в рай, който до сега само сте си представяли. Попийте го, бъдете в него, живейте в него.
Ето това е чакала Душата ви, мили мои. И това е само началото на повече Чудеса. Вие го създавате, вие го поддържате. Продължавайте.
Енергиите от отминалите Пръстеновидни Слънчеви Затъмнения са се остановили в реалността ви вече. Те са ви въздигнали и сега вие се возите на по – висока вълна . Това променя перспективата ви към нещата, нали? Неща които някога са били важни, вече не са. Сякаш сте поели по огрян от слънце път в красива гора, водеща ви към все повече просветляващи ви открития и джобове с красота пълна с реалност.
  
Разрешете на тази красива Светлина, която сте посрещнали във и около себе си, сега да потърси в сърцето ви място, където да ибяга. Това, което все още има нужда да бъде просветлено в сърцето ви, да позволи на Светлината да го изпълни с още много обещание и надежда? Какво се крие още с дълбоките ъгли на сърцето ви, просто чакате да отстъпите на Светлината за вечно търсещата си Душа? Тя иска да премине оцеляването и иска да се къпе в Слънцето на Новата ви Земя, където всичко е живо и пълно със светлина, и страшно Изобилно. 
Умоляваме ви да обмислите значението на живота си, което е осветявано от Пробуждането ви. Вече не се отнася само до оцеляването, и доказването ви и конфликтите, нали? Да, започвате да приемате голямата картина. Всички тези преживявания на оцеляване, конфликти и страдания са имали по – голяма цел, да осветят Истинското ви Аз, да ви разрешат да се появите с по – велико разбиране за това какво е да си Цял и направен от Любов.
Да станете творение на Любовта е достатъчно за това сега, това е да станете себе си; това е което дишате, което мислите, което виждате, и което чувствате. Това сте Вие. Вие стеб Любов, мили мои. Вие сте се прибрали при нея. Ние ви поздравяваме и приемаме с Нашата Любов. Вие сте изминали толкова дълъг път, и за това трябва да сте благодарни. Трансформацията е огромна, и по свой начин тя тъкмо започна да ви помага заслугите на усилията ви, които са възможни с пълното приемане на вашата истинска : Любов.
Ние от Компанията на Рая ви обичаме дълбоко и ви прегръщаме  в широките си ръце на Приемане и Любов. Бъдете щастливи, мили мои. Бъдете надеждни, бъдете влюбени, бъдете Себе Си.
Ваш любящ брат, Йешуа и Компанията на Рая.
Благодарим на Йешуа и на Компанията на Рая
Превод :R&R

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/05/22-12.html
Copyright © 2012 by Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.
http://www.franheal.wordpress.com  (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони