Monday, May 21, 2012

Седмично послание на Хиларион – 20-27 май 2012г.


Channeled by Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Възлюбени мои,
Поддържайки се заземени към ядрото на Земята е най-важната стъпка, която сега трябва да предприемете.
Всички вие сте тук, за да донесете по-висшите си аспекти във физическото ви тяло и е важно да имате здрава основа, върху която да правите това.
Това, което търсите, е вътре във вас, а не във външния Свят. Позволете си няколко минути всеки ден, за да почувствате пулса на сърцето си в ритъм със Земята, защото това ще ви свърже и настрои вас и Земята, тъй като вибрационното ви ниво е извисено.
Вярвайте на вътрешното си напътствие, когато се занимавате с ежедневните си дела и следвайте вътрешните си импулси, когато се появят.
Много ключови събития се случват на Космическо ниво и онези, които следват вътрешното си напътствие, знаят, че това, в което живеете, не са обикновени времена. Изисква се твърдост, смелост, вяра и постоянство, за да продължите по ежедневния си път, когато всичко, свързано с вас сякаш си остава непроменено.
Трудно е да схванете значимостта на по-широката перспектива и ние ви съветваме, че най-добрият начин е да се вглъбявате всеки ден и целенасочено да се подравнявате с Висшия си Аз и да молите за напътствие и насока. Като правите това намерение ежедневен навик, много добри неща ще потекат в живота ви.
Повече измествания и промени се случват в Земята, които се проявяват като движения на нейната повърхност. Те ще продължават да се случват, тъй като се правят настройки в Земното преминаване към по-високо измерение.
Когато се случват тези промени, чувствайте Любов, безусловна Любов към Земята и Нейните обитатели и си представете велика Светлина насочена от Нейното кристално диамантено ядро навън в Нейните кристални мрежи и навън в Космоса.
Поддържайте сърцата си винаги настроени към по-мащабната картина на Божествения План и останете спокойни и центрирани. Като стоите центрирани вие позволявате на околните да останат спокойни и мирни, а това е най-полезно.
Време е да позволите още по-голямо отваряне на сърдечните си чакри и съзнателно да станете способни да правите това, защото именно чрез този енергиен портал във вас се активира личния ви Път и става чист за вас.
Това е важно, защото толкова много от вас са разположени в райони, където Пробуждането на Човечеството все още не се е случило, така че е нужно качеството вяра и упоритост да продължи по вашето духовно пътуване, привидно сами и неразбрани.
Изисква се Любов от най-висш вид, за да продължите в тази посока и да не се провалите, а всеки един от вас има този вид любов в голямо изобилие.
Позволете на вътрешната Светлина, която действително сте, да блести в тези дни на преход от един Свят към друг, тъй като това е много полезно за тези около вас. Те може да не я видят, но наистина я усещат на възвишено ниво.
Когато Висшият ви Аз и Великото Аз Съм Присъствие се закотви по-дълбоко във вас, тогава то позволява на онези около вас да правят същото и то може да бъде направено чрез по-лесен и гладък преход за тях.
Сияйте, Скъпи мои, защото как бихте били други, освен това, което действително сте?
До следващата седмица…
Аз Съм Хиларион
Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони