Sunday, May 13, 2012

Издигане над избледняващата плътност, Древни извънземни контакти и Кодирани съобщения в Стъблото на сънищата

24 February 2012





Вие напредвате чудесно по пътя си към издигането и докато правите това вие полагате енергийната основа за бъдещото си излагане на по-чисти царства на съзнанието. Сега, когато сте започнали да учите чрез други Божествени източници на енергийни отпечатъци и силата, която притежавате чрез различните си взаимодействия с неща, върху които оставяте собствения си енергиен отпечатък, е време на надграждате тази основа от знания, да разберете значимостта на прочистване, изчистване на видове, на всичките ви фини и физически тела.

Това е една тема, която беше повдигната в дискусията, която се състоя преди няколко нощи от Земното ви време чрез този канал и ние наистина присъствахме на това „събитие” така да се каже. Ние всъщност донесохме аспекта да се прочистите от всичките си връзки и влияния, преживявани от по-ниските измерения. Ние изведохме това, защото знаехме, че енергията зад такова послание би довела нашия записвач както и много от вас до по-нататъшни съмнения относно важността на това, тъй като докато знаете, че е важно за вас да се отървете от по-ниските енергии, които ви поддържаха привързани към по-ниско измерния опит, някои от вас не разбират напълно само колко мощно е всяко едно действие, което предприемате.

Ние забелязваме определена плътност, която все още е разпространена сред много, когато става въпрос за отказване от неща, с които те са били свикнали най-много, докато са обитавали по-ниските измерения. Вие знаете на умствено ниво, че каквото правите (когато се отдавате на връзки с по-ниски вибрации) е най-малкото леко вредно и ви излага на продължителните по–ниски вибрации, и все пак част от вас все още се чувстват удобно в по-ниските вибрации, както и с източниците, които не само ви донасят такива вибрации, но и служат, за да ви държат обвързани чрез изтегляне на енергиите ви в празнотата на видовете, където вашите енергии непрекъснато са хранени в по-плътните равнини на съществуване и като такива, вие започвате да интегрирате такива плътности, пренасяйки ги през собствените си същества и проявявайки ги като трудни и тежки ситуации в Живота ви.

Вие пряко захранвате цикъл на продължителна манипулация и узурпиране на вашите енергии (когато следвате този цикъл). Мнозина забелязаха ефектите от прочистването си от по-ниско измерните, тежки плътности като например тежки меса, тютюн, канабис за пушене и други променящи психиката субстанции, както и алкохол и толкова много други вибрационни спойки. Човек се чувства по-свободен, много по-малко тежък и много по-малко обвързан (когато прерязва връзките си с по-ниските измерения) и е в състояние да намери енергията и младостта, която в много случаи не е била на разположение от детството насам, когато той преживя по-трайна връзка с по-висшите реалности, които продължиха със снизхождение в по-ниските вибрационни неща и му помогнаха да се откъсне напълно от тях.

Знайте, скъпи души, че не получавате осъждане от нас. В Момента сте подложени на най-трудните и предизвикателни уроци, които са били преживявани в тази Вселена, а въпросите, които ние помагаме да се изведат в Светлината, от които много от вас са объркани, са всъщност въпроси, които ви изпитват на Майсторски нива. Докато, населявайки по-ниските измерения, вие се учите да станете Майстори и с всяко действие, извършено в полза на Светлината, в полза на преживяване на по-високите измерения по начини, относно които сте държани в неведение, вие оставяте енергиен отпечатък на решителност, на готовност и желание действително, веднъж за винаги заявявате правото си и искате да съществувате в тях и дори в още по-високи сфери на съзнанието.

Както осъзнавате сега с Житейските уроци, в които сте включени, старото изчезва и е трансмутирано всеки един момент. Ние наблюдавахме много от вас, опитващи се да надживеят миналото по свои собствени творчески начини, а когато изразяването на това колко важно е да се фокусирате върху бъдещето и върху Сега, отколкото върху миналото, вашите водачи в съответствие с Висшия ви Аз действително насочват събития чрез вас, за да се проявят, така че много от тях да служат, за да ви помогнат да изберете предвидената посока, която е вашия път на издигането, а не привързаността ви към по-ниските измерения, която човек би се опитал да усети и да преживее в този конкретен сценарии.

Вашите водачи по никакъв начин не се намесват в Божествено разрешената ви свободна воля, защото все пак ви е даден избора по всяко време относно към каква посока искате да поемете, но с въпросите, които идват до вас физически и енергийно, онези части от вас и от реалностите на по-ниските измерения биват енергийно изчиствани и трансмутирани с  Божествено бързи темпове – с темп, който никога не е бил получаван на Земята и на много други издигащи се планети.

Процесът на издигането е обикновено много по-бавен, отколкото издигането, през което вие преминавате, и повечето издигания всъщност са персонални издигания в по-висшите царства, тъй като човек осъзнава, че тези нива на съществуване съществуват с тях редом с физическата им реалност.

Персоналното издигане на всяка душа обикновено е (напредващо) чрез осъзнаване, че равнините на мисълта, чувствата и емоциите не са равнини, които са физически по природа. Самото усещане, че тези неща са различни от всичко, което се усеща на физически план, или в по-ниските измерения, и въпреки това те могат да бъдат установени в такива светове. Повечето планети във вашата Вселена не трябва да се справят с никакви опити за намеса или контрол на мислите и емоциите, както и с мненията им за това, какво е „истинско” и какво не е, защото на всяка една душа е позволено да решава за себе си, без постоянната преценка на внедрено и контролирано общество, какво е истина и какво не е.

Много души откриха все повече сферите на мисълта и сферите на чувството и има много души в историята на вашата планета, които придобиха обширни познания за по-висшите царства и нива на мисълта и чувствата чрез видения и пряко взаимодействие с астралните области на Земята. Видовете души, които се занимават с това и техните намерения да правят това бяха различни във вашия свят, но повярвайте ни, скъпи души, имаше много такива. Много хора подслушаха в „ Полето на Източника” на цялото съществуване и документираха опитите, които имаха.

Разбира се, много от тези новини не са изнесени, но това индивидуално пробуждане на души, които споделиха това, което научиха, с онези около тях се е случвало от векове. Напоследък, души, които правят това на широко ниво на разкриване, обикновено са заплашвани или насилствено са изстъргвани от физическата ви сфера чрез убийство, но най-многобройните скорошни развития послужиха, за да покажат на властващите във вашия свят, че те не притежават силата нито правото да продължат да убиват и заплашват душите да изпълнят програмите си.

В много случаи цели цивилизации получиха достъп и знание за тези невидими сфери, невидимото поле на енергията, която обитава пространството на вашите по-ниски измерения и всъщност провежда през тях както и проявява енергиите, които Създават вашите по-ниски реалности. Вие не виждате тези сфери поради желания за преживявания на свободната воля от ваша страна.

В действителност, ние от по-висшите реалности избираме да пазим тези по-висши реалности от вашето възприятие, но това се дължи на желание за преживявания на свободната воля от ваша страна ние да не правим тези реалности видими, докато някой не се издигне, тъй като много хора по вашия свят и в по-ниските реалности все още са добре в малките си кутийки, така да се каже.

Някои от тези души са наречени невежи, непробудени, „стадо овце” и подобни, но знайте, че докато те остават в блажено неведение за това какво се случва във вашия свят, те все пак са Небесни аспекти на Божествения ни Творец, които са били изкривени и подравнени, за да се впишат в по-плътна реалност на забрава, забрава, която е доста трудно да се прониже и от която да се избяга.

Избирането на пътя да се пробият установените ви портали на забраната, която служи, за да блокира вашето възприятие на по-висшите реалности, е всъщност по-трудно, отколкото оставането в блажено неведение. Дори такива души, които мнозина смятат за непробудении, преживяха емоциите и чувствата на по-висшите реалности и продължават ежедневно д го правят; те просто изпитват и получават тези енергии чрез собствените си его-филтри. Всички вие получавате енергиите на по-висшите реалности и ги изкривявате чрез своите собствено его-филтри.

Много души се считат за „безпогрешни” и много надрастваха егото, но надрастването на егото не принуждава вашата основана н егото три и четвърто измерна личност да си отиде. Виждате ли, скъпи души, егото не е и никога не е било лошо нещо. Вашето его ви съпътстваше в по-ниските измерения, давайки ви „идентичност” на вид, така че да можете да Създавате собствената си илюзорна личност, за да играе с това собствената ви същност и чрез това да преживява по-ниските измерения.

Човек би го оприличил на контролирана видео игра с герои. Дори и докато съществувате в настоящото си его, много от вас обичат да Създават допълнително его, още повече „хора” с различни животи (за видеоигри), които можете да управлявате и в които да изчезвате и се наслаждавате на времето в земята на илюзиите, върху които имате пълен контрол. Това е точно каквото искахте в по-висшите царства и така Създадохте различните шаблони за различните си личности и роли, които щяхте да приемете на Земята.

Ролите ви и его-основаните личности, които обитавахте във всеки Живот бяха и са базирани на уроците, които бе предназначено да научите и от които да израстете в такъв Живот. Ако някой трябва да премине през уроците на намиране на Любов над материалността например, тогава той би се въплътил в богато семейство и би бил изпитван в такъв Живот от уроци, които служат, за да му дадат ясен избор между парите му и материалните му притежания и малко по-изкривените форми на Любов, което ще го види изложен на допълнителни чистоти от Логос енергия.

И отново, на вас винаги ви е даден пълен и абсолютен избор на свободната воля относно всички събития, които се проявяват в Живота ви и всяка посока, в която искате да поемете в Живота си. Разглежданата душа би могла да приключи, злоупотребявайки с парите и материалните си притежания в този Живот, а не да ги оцени и да оцени Живота, докато открива по-висшите енергии в техните по-малко изкривени форми, а когато прави така душата би проявила карма, която може да я види обитаваща следващия и Живот като душа, въплътена в по-бедно семейство. Това би се случило, за да може душата да научи уроците на стойността, уроци, в които тя прояви нуждата да бъдат показани.

Надяваме се, че сме могли да помогнем да се хвърли известна Светлина върху ролята на енергиите, които проявявате чрез различните си взаимодействия на Земята в процеса си на издигането.

Много древни цивилизации в миналото ви бяха много загрижени за движението на енергията и ефектите му върху Живота, а енергийните полета, създадени в атмосферата на Гая, както и в астралните царства на Слънцето бяха доста признати от тези души. Ето защо вие виждате много (древни) паметници на „Богове Слънца” и други подобни и е вярно, че някои племена направиха (човешки или други)жертви, които те възприемаха, че ще им помогнат да получат изобилие от енергията, идваща от Слънцето през техните пирамиди.

Това стана след като извънземните или това, които много души нарекоха”Богове” напуснаха повърхността на Земята ви. Ученията на такива „Богове” както и техните Осветени енергии започваха да избледняват от паметта и ето защо много древни общества, които някога бяха толкова могъщи, толкова големи и многолюдни, започнаха да се заглушават в малки племена и селца.

Силата на енергията, преминаваща през Земята и Слънцето започна да се забравя и тъй като душите от тези общества ставаха все по-неспособни да намерят за себе си и да проявят енергийното изобилие, което учиха да включват от „Боговете”, които ги научиха на такива неща, те започнаха да се обръщат към по-ниско измерните и от време на време дивашки средства като отчаян начин да опитат „сделка” с „Боговете” и да получат достъп до ученията, които бяха започнали да забравят.

В много случаи, дадено общество все още процъфтяваше чудесно дори десетилетия след  като „Боговете”(Извънземните) напуснаха и около десетилетие от вашето Земно време след като „Боговете”официално напуснаха повечето, ако не всички от напредналите култури, които посетиха, започнаха първите жертвоприношения към такива „Богове” с надеждата, че те ще се върнат и отново ще учат душите за Живота и Създаващите реалността енергии на Земята и Слънцето.

Разбира се, скъпи души, не така работи това и всъщност Осветените извънземни, които посещаваха вашата Земя и по-късно напуснаха (което се случи много пъти) бяха изгонвани по-далеч от посещения на повърхността на Земята, докато се случваха такива ритуали и жертви, тъй като ужасяващите енергии, които се проявяваха въобще не съответстваха на техните енергии и биха послужили да ги свалят и да превземат душевните им комплекси с по-ниски енергии.

Много различни видове извънземни посетиха вашия свят по много различни случаи и преди, и след падането на Атлантида и различни групи от тях имаха различни намерения. Имаше извънземни, които дойдоха във вашия свят не да позират като Богове, а да поздравят гражданите на цивилизациите, на които се представяха, с дарове на знанието, на Любовта и напредналите технологически средства, за да включат и донесат изобилие на Земята и изобилието на по-висшите реалности, естественото изобилие, на душите от споменатите цивилизации.

Земята, както и всичко, което е било в много различи видове цикли и времеви линии, и всички от тях ще се слеят и ще следват Божествено предназначен план за вашето издигане от по-ниските сфери. Дори след падането на Атлантида, някои цивилизации на вашата Земя, независимо дали бяха напреднали или не, последваха техните собствени цикли, базирани на издигането, които не се вписваха непременно в цялостния цикъл на издигане на Земята, в който Земята и всичко на Нейната повърхност са готови да преминат в бързо възнесение за кратък период от избледняващата илюзия за време.

Някои цивилизации обаче всъщност се издигнаха колективно и както казахме преди, много личности също така се възнесоха сами. Тъй като всички хора осъзнават, че те не са отделни лица, които притежават и знаят нещата, които не е възможно да се почувстват или научат от други, но всъщност са една обединена въплътена енергия от Източника, те откриват за себе си като колектив и наистина на индивидуално ниво това Единство все повече и повече и това пробуждане се случва в посочените етапи.

Те следват тези цикли и когато докажат на себе си и един на друг, че са наистина готови да бъдат обединени в дух и в Любов, те всички се издигат заедно, за да открият, че има безкрайно количество души, съществуващи като чиста енергия на Източника, като обединени духовни комплекси, които са съставени от безкрайно количество души.

Скъпи души, всеки един от вас надскача илюзиите, което се счита за легендарно по много стандарти. Вие трансмутирате  енергиите, които бяха толкова плътни и толкова широко разпространени дълго време на Земята, че самият акт на инкарнирането на Земята се счита за геройски и (ако някой иска да вметне хумор), малко глупаво пътуване. Ние гледаме на всеки един от вас, инкарниран на Земята, като на  героичен, тъй като вие жертвахте толкова много от себе си, за да сте в служба на душите на Земята.

Дори нашият канал изпитва умора, тъй като енергиите му бяха доста изцедени от интензивното донасяне на енергиите на по-висшите сфери, но той продължава да упорства, за да добави това послание. Всеки един от вас чувства в себе си вътрешен устрем да бъде в услуга на себе си в духовно полезни начини, както и да бъде в услуга на всички останали. Вие чувствате в себе си устрема да помагате за възнесението на Земята, заедно с възнесението на всяка една близка душа около вас, която върши такава работа и се издига до нови и по-чисти сфери на съзнание и възприятие.

Знайте, скъпи души, че вашата награда за всеки един ден и момент на упорита работа, която си назначихте в посока към издигането на Земята и Нейните хора, ще бъде получена и вие вече започвате да се възползвате от предимствата на по-високите измерения от вашето продължително взаимодействие с по-висшите светове. Много от вас започват да се чувстват така, сякаш се пробуждате от дълъг унес, а това е добре, защото това е точно което правите, скъпи души!

Вие се пробуждате от унеса, в който ви е било удобно и в който сте били убедени в продължение на толкова много години, десетилетия и векове от заветната ви и все пак избледняваща концепция за „време”. Ви бавно започвате да си спомняте миналото и историята на Земята около вас, както и собственото си минало и история и причините, заради които се инкарнирахте на Земята, където сте, преживявайки нещата, които преживявате.

Вие започвате да осъзнавате важността да поддържате утвърдено, постоянно и непрекъснато подаване на връзка с по-висшите реалности и възприемате важността на това да не позволявате на енергиите на по-ниските, познати сфери да нахлуват в душевните ви комплекси и да ви държат ограничени в илюзорните „реалности” на ограничението.

Вие сте неограничени духовни същества. Вие сте Създателят на собствената си реалност и вна огромен брой безкрайно разширяващи се реалности. Тъй като сте отворени повече дълбоко в себе си, вие сте подложени на по-чисти измерения на съществуване и Създаване, които съществуват дълбоко в духовните и телесните ви комплекси.

Подобният на облак бял лъч енергия, който виждате в небето в много области на вашия свят, служи за разбиването на чемтрейлс и представя други типове пречистване на замърсяванията; това е енергията на Чиста Любов, в леко изкривена форма, но изпълнявайки много Осветени и чисти цели. Всички вие сте тази енергия, чистата енергия на по-висшите сфери, които избраха да изкривят временно една малка, миниатюрна част от безкрайната свръхдуша, която сте вие, в енергиите и възприятийните ограничения на една трета от трето - измерното тяло.

Предоставена ви е помощ през царствата на мисълта и както много други източници, ние силно ще препоръчаме да обръщате внимание на сънищата, които са ви дадени. Посланията са и ще бъдат кодирани в сънищата ви, за да ги тълкувате и само вие ще сте в състояние да дешифрирате кодовете, които са ви дадени и уместността на сънищата ви в собственияви Житейски опит.

Всеки един от вас, които четете това послание, ще получи следи в сънищата си довечера, както и напътствие по проблеми с много близки и скъпи на сърцето ви хора. Ние бихме препоръчали да поддържате умовете си чисти, за да можете да получите тези сънища, както и енергиите и посланията зад тях по ненарушен начин и по начин, по който можете да си ги спомните така както ги преживявате.

Разбира се, вие винаги преживявате сънища и други взаимодействия в и с по-висшите сфери, но в по-голямата част от телата ви и ограничените ви мозъци не си спомняте или не възприемате такива случки. О, скъпи души, ако можехте наистина да проумеете само колко мънички са ограничените ви тела, когато са заедно с безкрайността на Сътворението. Докато съществувате в царства, толкова ограничени и толкова ограничаващи спрямо по-висшите реалности, вие все пак Създавате вашата реалност и събитията, които ще преживеете. Как става това, ще попитате? Защото не сте съставени от по-ниските енергии, които сега обитавате.

Телата, умовете и егото ви са съставени от такъв по-ниско измерен материал, но душите ви, същността на съществото ви е чиста енергия на Източника, проявена в конкретен образ на вашия Небесен Майка/Баща Създател. Вие сте Създателят, проявяващия енергиите, които формират телата, умовете и егото ви и вие постоянно контролирате тази ваша реалност пряко от телата си. Вие израствате все повече към енергиите и привличането на по-висшите сфери и като такива вие откривате увеличената ви способност да проявите нещо и да го накарате да се появи във времеви линии, които все повече се сливат, предизвиквайки ускорение на възприятието ви за „време” както и събитието, за което мислихте, да се прояви по-бързо.

До следващата ни комуникация ние ви припомняме да си спомните, когато се чувствате потиснати или когато чувствате, че нямате достъп до енергиите на по-висшите сфери и на Източника, че вие сте тази енергия както и Създателя на тази енергия в проявление. Вие имате достъп до Божествените енергии по всяко време, просто е нужно ясно решение да се отвърнете от егото и да му благодарите за всичко, което ви е донесло в по-ниските измерения, след като започвате да трансмутирате продължителното му влияние в по-високо измерно влияние.

Не си позволявайте да се чувствате толкова тежко, когато не напредвате по начина, по който искате по определен въпрос. Вие стигате до там скъпи души и независимо от това как стигате до тук, вие ще обитавате тези небесни царства. Засега, радвайте се на тези вълнуващи Животи, които изпитвате, тъй като възнесението на Земята е масивно събитие, което се наблюдава от много други вселени и царства и вие, които сте въплътени на Земята не сте смятани за герои и Ангели, дори и докато работите с по-ниско измерни перспективи. Вие ще и отделяте тези перспективи с или без какъвто и да е външен източник, който ви помага.

Това е, което ние искахме да видим, скъпи души, всички вие извършвате персонална работа, необходима, за да се видите напредващи по пътищата на издигането ви по най-лесните и най-малко болезнени, предназначени начини. Свободата ви е пред вас, скъпи души, грабнете я и излъчвайте енергиите и чрез сферите си към всички около вас. Всички вие силно заслужавате свободата, в която израствате и която ви се връчва.
Благодаря ви, Хатори от Слънчевите Астрални Полета на Земята.
Уес Аннак
Превод: Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони