Sunday, May 13, 2012

Хаторите от Слънчевите Астрални полета на Земята – Трансформации, Израстване в по-високите царства и Насочване на Енергията на Източника

11 март 2012, неделя

Трансформации, Израстване в по-високите царства и Насочване на Енергията на Източника



С безкрайни благословии към всяка скъпа душа, четяща нашите думи, ние сме Хаторите от Слънчевите Астрални полета на Земята. Ние ви наблюдаваме чрез Логос енергията, която ви изпращаме. Ние ви изпращаме енергията с прикачване на нашите собствени отпечатъци, така да се каже; ние изливаме собствената си лична Любов в сместа от Логос енергия, която се проявява чрез вашите чакри. По този начин върху вас е оставен отпечатък от нашата специфична енергия и ако вашият висш аз и многото компоненти от духовно естество, които изграждат вашия по-висш аз, изберат да приемат този отпечатък, между нас и онези по-висши аспекти от вас се установява устойчива връзка. Много, много от вас на Земята са пренесли нашия енергиен отпечатък и ние развиваме много близки връзки с много от вас като резултат.
За повечето, тази връзка все още трябва да бъде разпозната на повърхността. Въпреки това, ние работим с Висшия Аз на душите, чиито по-висши компоненти са одобрени от нашата енергия, до степента, в която се считаме за част от колектива на вашите водачи, които всички вие носите със себе си. Има основни съвети на душите, които заедно изпълняват помощта, която оказваме на Земята, а ние разбира се, които работим във вашите Слънчеви Астрални Полета на Земята, сме част от споменатия колектив. Това, което правим на базата от момент до момент, трябва да бъде почувствано, за да бъде вярно разбрано, защото е такова в по-висшите царства. Това, което възприемате сега и това в по-високите царства, ще е като ден и нощ, като пълни противоположности. Веднъж, след като се издигнете отново в тези царства, вие просто ще осъзнаете колко заспали и убедени в илюзията сте били.
Ние играем ролята да ви помогнем да се издигнете отново в тези реалности с повече щастие. На вас ви е казано, че ние дойдохме до този свят и до вашето слънце от планетата Венера, и това е вярно. Ние, които ви помагаме на Земята, сме част от по-висшите астрални царства на планетата Венера, въпреки че Венера не е единствената планета, която носи нашия тип съществуване, така да се каже. Както много от вас подсъзнателно си спомнят, в момента, в който много от вас избраха да бъдат в служба на Земята чрез инкарниране тук, излезе масивен призив в тази вселена за помощ на онези души (от Земята), които така силно се нуждаеха от помощ. Ние сме такива души, които се отзоваха на призива, въпреки че не по този директен начин, както вие всъщност се инкарнирате на повърхността на Земята. Много от вас имаха избора да извършват вида работа, който ние вършим, и вие всъщност можехте да заемете нашите позиции, вместо онези, в които сте сега. Но, както ви беше казано, душите, които се инкарнират на Земята точно сега, които сте всички вие са някои от най-издръжливите и най-благородните души във вселената. Земята в никое отношение не е лесна планета, в която да се намираш, и по тази причина на онези от вас, които се отзоваха на призива всъщност да се инкарнират тук, се гледа като на много смели и благородни, както и малко безразсъдни.
Вие всъщност действахте под влияние на лека деформация, когато избрахте опцията да се инкарнирате на Земята, но това по никакъв начин не означава, че не трябваше да го правите. За да обясним това по-подробно, ние трябва да обърнем внимание на това как някои от вас разглеждат термина”деформация”. Според много канализирани текстове, които много от вашия свят намират за достоверни, деформация може да бъде определено изобщо като нещо, което не се вписва напълно в енергията на Майката/Бащата Източник. Ние самите действително все още не се вписваме в енергията на Майката/Бащата Източник, но това не означава, че ние по някакъв начин сме „лоши”. Напротив, ние сме доста Любящи души с крайна цел да помогнем на Земята да се издигне. Въпреки че ние все още не съгласуваме собствените си енергии с чистотата на Източника, вие бихте казали, че ние все пак знаем и чувстваме много за съществуването, за това Творение, в което Живеем. Самата ни природа може да бъде разглеждана като деформация на чистата енергия на Източника, но това не означава нищо повече, освен че нашите енергии все още не са (изцяло)съгласувани с Източника.
Така че, наистина, въпреки че вие действахте по начин, който е възприет като деформация, докато някой не съгласува собствените си енергии с тези на Източника, така или иначе ще бъде разглеждан като „деформация”, а действането като друга възприета деформация не би имало негативни ефекти. Самата енергия на термина деформация не означава същото нещо, няма същите негативни конотации в тези царства, с каквито някои от вашия свят може да свързват такива термини.
Вие също знаехте, че въпреки че имаше негативни последици от действието в деформация, доброто, което бихте направили за тази планета на крехки души, далеч би надмогнало всичко, което би могло да се нарече проблематично. О, скъпи души от Земята, работата, която вършите за Светлината и за самите души, които биха ви избегнали моментално заради вашите вярвания, не може да бъде ефективно характеризирана колко чудесна е всъщност. Всички вие извършвате работата на Създателя и чрез поемането на такива доблестни и полезни роли вие действате в много чиста”деформация” – в чистотата на която много от вас не бяха все още действали преди да дойдат на Земята. Чули сте, че със Земното преживяване, вашата еволюция естествено ще се ускори като резултат от ускоряването на израстването ви в тези финални крайни времена. Това ще бъде вярно за много, но ние трябва да изтъкнем факта, че колко „бързо” израства някой не винаги е базирано на линейна гледна точка, а на растежа на душите и как те абсорбират и учат уроците. След получаването на това Земно преживяване обаче, действително някои от вас може да са способни да „блеснете”, така да се каже с уроците в по-висшите царства.
За някои от вас това може да се случи, защото е предопределено да се издигнете отново в много високите царства на Творението, от които идват много от вас. Някои са чули, че онези, които дойдоха на Земята от шестата плътност и висшето ниво на съзнанието, автоматично ще се издигнат отново в същите нива, когато финалните издигащи енергии разклатят вашия свят около края на вашата година 2012. Това не е непременно вярно, по-скоро вие ще изпитате бърз растеж, тъй като можете лесно да научите уроците в четвъртото, петото и другите над тях измерения, в които преди вече сте имали опит. Разбира се, отново както с всичко останало това зависи от нивото, на което сте били преди да дойдете на Земята; душите на Земята сега са толкова разнообразни и всички вие идвате от много различни ешелони на Творението, много различни нива на съзнанието. Но всички вие ще преживеете съответно бързия растеж, а това ще се случи с нивото на съзнанието, което преди сте обитавали. Нашата работа не е чудо, а по-скоро, когато се издигнете в съзнанието от петото измерение, вие естествено ще започнете да си спомняте всичко, а това спомняне ще доведе до бърз растеж, тъй като вие плавате така свободно и лесно през уроците на царствата, които някога сте усвоили.
Ние сме щастливи и доволни да вършим работата си по насочване на Логос енергията от по-ниските астрални царства на слънцето през нашите царства и след това към всички вас на Земята. Много различни източници обясняваха процеса на движение на енергия от Източника към вас на Земята, а ние бихме искали да извършим нашата част, за да доставим „липсващите” парчета от пъзела. Първо бихме искали да кажем, че веднъж след като започнете да интегрирате още по-висши нива на Христова – кодирана енергия, която ви е изпращана, всичко, което ви е обяснено и преди може би сте го считали за трудно за разбиране от ума, естествено ще бъде по-лесно за разбиране от вас и ще го разберете, защото ще сте разширили и ума и Сърцето си значително тогава. Всичко ще се разглежда като естествено и хармонично и действително, всички вие бихте ли го разглеждали по някакъв друг начин? Ние със сигурност не бихме и се наслаждаваме на всяка оставаща минута от насочването на енергиите на Любов и Светлина през чакрите на всички вас, които интегрирате майсторски такива енергии. Освен изпращането на енергията, ние също извършихме много почистваща работа в по-ниските астрални царства на вашата земя, онези царства, „по-адски”, отколкото три измерното, които много от вас са обяснили като трета и четвърта плътност-негатив. Почистването на по-ниските астрални равнини е нещо, за което почти всички от вас помагаха много, докато телата ви спяха. Сега вие извършвате много повече тази дейност, отколкото ние и го правите с такава благодат, че ние всъщност ви предадохме по-голямата част от отговорността да го правите, на всички вас, когато сте в царствата на съня. Царствата на съня са астралните царства на Земята, както много от вас започват да разбират, а веднъж след като сте там, въпреки че телата ви спят, същинското естество на душата ви е способно да свърши много работа.
Мнозинството от вашия свят, дори онези, които са събудени, Живеят в среди, които доказано са от по-ниска плътност и всички вие работите усилено в местните си астрални зони, трансмутирайки тъмните енергии и въплъщавайки все повече и повече Христова Любов и Светлина в тези астрални равнини, на които им липсваха такива енергии от доста дълго време. Разбира се едно от нашите удовлетворяващи задължения е да помогнем на всички вас да интегрирате такива енергии, а когато нещата започват да дават резултати и вие колективно достигнете състояние, в което ще сте способни да възприемате от нас, ще постигнем много в обясняването на истински лечебните ефекти на Светлината, звука и цвета, което е енергия на Светлината в индивидуално изразена форма. Тези най-основни фундаменти формират и създават цялата ви реалност и всъщност цялото Творение и докато Светлината стана много плътна и изглеждаше нищожна във вашия свят, с интегрирането на такава Логос енергия от много по-висше и по-красиво изразено естество, тя служи за лечение и издигане на по-ниско-измерния Логос. Тогава тя служи за ъпгрейдване (ниско измерния Логос), тъй като проправя пътя си през тази по-низша енергия.
Ето защо много възнесени източници продължават да подчертават важността на напътстващи медитации с определени тонове и честоти, тъй като тези тонове ще послужат да работите с и да трансмутирате по-нисшите „мръсни” енергии, които са се натрупали в чакрите на толкова много от вас. Тази по-низша енергия все пак е Логос енергия, но просто е в по-ниско измерно изражение и като такава самите и атоми ще се обединят със самите атоми на По-висшата Логос енергия, което е проявено в звуковите вълни и лечебни тонове. Както е споменато по-горе, това има природно лечебен ефект върху кармичните остатъци, натрупани около чакрите и докато енергията прочиства чакрите ви, за да ги подготви да поемат повече и по-чиста Логос енергия, която ние помагаме да се изпраща към вас, тя също изпразва самите ви телесни храмове, за да създаде нови шаблони от Светлина, която ще изпълни тялото и духа ви с най-красиво изразената Любов и Светлина, която вие все още трябва да опитате.
Ние толкова много ви обичаме всички вас и до нашата следваща комуникация ние казваме помнете да се отнасяте към себе си и към всички около вас с много повече Любов, Милост, състрадание и разбиране. Това, което изпращате към другите сега, ще ви бъде върнато десетократно, а вие имате думата ни за това, тъй като ние помагаме за насочването на такива кармични опити по пътя ви.

Благодарим ви, Хаторите от Слънчевите Астрални полета на Земята

Уес Аннак

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони