Sunday, May 13, 2012

Съвета на деветимата от Плеяда: Възнесението на Земята, Хората и Елементалите


2 май, канализирано от Уес Аннак
 
Чистота на проявлението на енергията на Логуса, която сте вие, ще продължи да се увеличава, както и вашият прекрасен и невероятен процес на възнесение ще продължи да се издига в още по-чисти измерения. Ние можем да усетим чувство на неудовлетвореност сред по-голямата част на човечеството, тъй като вече толкова много месеци минаха (привидно) без да се случи нищо, но ние трябва да кажем, че вече са се натрупали най-различни предпоставки за събития, които ще се случат.
В момента вие сте свидетели на много коварен етап от развитието на тези предпоставки, свидетели сте на неговото възникване и развитие. Обръщайте внимание, скъпи души, на всяка статия, която ви попадне пред очите, и в която се разказва за това как учените са открили нови планети, на които те мислят, че има Живот. Обръщайте внимание на масовите оповестявания, за които усещате, че могат да бъдат знак от гледна точка на настъпващите промени, тъй като тези разкрития започнаха отново да се стичат, но по едва доловим начин.
На подсъзнателно ниво човечеството е подготвено за масови разкрития чрез публикуване на много завоалирани статии, в които се излага информация, и всеки път когато чувате, че е открита планета или „нова” бактерия, която учените смятат, че може да се възпроизвежда и в други светове, просто знайте, че вие сте подготвяни за момента, когато ще допуснете, че Животът е в изобилие навсякъде из нашия прекрасен Създател.
Всеки път, когато чуете или разберете за нова планета, на подсъзнателно ниво една част от вас автоматично се насочва към темата за планетите на „извънземните” и извънземният Живот. Онези части от вас, които в по-голямата си част вие не усещате или не осъзнавате по време на съзнателното си ежедневие, знайте, че повече от всичко това е, за да се подготвят и много от непробудените души за многото разкрития и откровения, макар че по-голямата част от заспалото човечество не осъзнава, че това се случва.
Ние се надяваме искрено, че вие може да намерите утеха във факта, че онези, които все още са непробудени във вашия свят или привидно откъснати от енергиите и истините на по-висшите измерения, точно както и вие, също работят за осъществяване на връзка с Висшите си Аз, както и по-висшите им аспекти, за да се подготвят да станат по-възприемчиви и готови да приемат многото оповестявания, откровения и промени, които трябва да се разгърнат на повърхността на вашата планета изключително скоро според вашата концепция за времето.
Този месец май, е много важен енергиен месец, и докато ние все още няма да говорим за физическо проявление на събитията в този месец май, ние казваме, че всичко се осъществява по план, чистотата на енергиите, които си пробиват път към вас с идването и преминаването на текущия месец, като едновременно с това се подготвя и сцената за енергетичната и физическата проява на тези многобройни промени, които тепърва ще започват и които вие толкова дълго сте чакали.
Всъщност всеки месец от вашия календар е и е бил от решаващо значение за придвижването на невероятно много чисти енергии и постоянното натрупване на изумителни съобщения от вашите телевизионни приемници, които като ги чуете се чувствате сякаш са ви ударили с един тон тухли.
Разбира се, казвано ви е безкрайно много пъти, че всичко ще се случи изключително бързо във вашия свят и много неща, които ще разберете, ще ви изненадат и шокират, което само по себе си също е част от натрупването на тези събития, но като за начало е необходимо да ви се поднесат постепенно, лъжичка по лъжичка и не много направо. Времето за подготовка, което е дадено на човечеството е изключително кратко и когато казваме това имаме предвид не само пробуждането на човечеството, но и на всеки един от вас, които сте чакали тези промени десетилетия от земното време и все още продължавате да се чувствате значително неподготвени за моментът, в който всичките тези разкрития ще започнат да се сипят.
Има вероятност да се почувствате малко заблудени от нищото, но когато разкритията започнат интензивно да се появяват, ние знаем, че много от вас ще оценят и преоценят вашите предишни обстоятелства, като това колко дълго е било необходимо да се чака докато се предприеме осъществяването на тези промени.
За нас е изключително трудно да казваме истината, тъй като ако трябва да признаем, ние правим всичко, което можем, за да стоим далеч от всички видове ниски енергии, а към нас, душите от Галактическата Галактика, както и към други организации, се изпращат изключително плътни и много ниски енергии, които в момента сътрудничат на вашия свят, но ние го правим заради натиска на времето и темпото на събитията, които започват да се проявяват във вашия красив свят.
Ние можем да кажем, че сме тук единствено, за да помогнем, тъй като всички ние сме в действителност твърде сходни до човечеството на Земята и изпитваме толкова силна Любов и силна връзка с човечеството, но не ние всъщност определяме кога и как ще се развият събитията във вашия свят.
Разбира се, скъпи души, казано е вече, че именно вие сте тези, които ще решите кога ще започнат да се случват събитията във вашия свят и ние ви призоваваме да продължите да мислите за бъдещето и за всички чудесни неща, свързани с вас. Разбира се, много от вас четат уебсайтовете и следят много предавания, в които хора от вашия физически свят казват истината и в които други лица подават сигнали, а те са пряко ангажирани с осъществяването на тези промени и които знаят, дори и само до определена степен, за всичко, което се случва и предстои да се случи във вашия свят.
Всеки път когато чуете или видите да се случват невероятни неща, които вие знаете или можете да почувствате в сърцата си, знайте, че са истински, отделете известно време за медитация и изпратете малко медитивна енергия за визуализация чрез медитация и приветстване на славното бъдеще, което ви очаква, тъй като дори и работата на съюзниците на Земята зависи от енергиите, които се дават на техните и нашите каузи от всеки един на Земята.
Ние не препоръчваме на никой да се доверява изцяло на нашите доклади относно събитията, разиграващи се на Земята през цялото това време, тъй като това ще отнеме силата ви, която вие ще придадете на извънземните души, както и на тези от земята и по този начин, вие непрекъснато ще разчитате на нашите енергии и за мнението ви относно за придвижването ви напред, което се очаква в най-близко бъдеще.
Има някои странности, определени събития във връзка с проявата на всичко, което ще се случи, а именно, че вие на Земята имате пълната сила да Създавате или отнемате от вашите представи и от вашето Творение. Казвайки това, ние имаме предвид, че и най-малките подробности, а в някои случаи още по-дребни детайли могат да бъдат и в действителност са били Създадени от вас. Ето защо ние ви молим да визуализирате как Земята се променя и осъществява промените, защото вие всички сте от ключово значение за това славно бъдеще, което наближава.
Мнозина от вашия свят са силно заклещени във физическите аспекти на тези промени, а друга голяма част обръщат прекалено голямо внимание на езотеричните и духовните аспекти на тези промени, но ние ви препоръчваме да намерите златната среда и да разпределите вниманието си както върху физическите промени, така и в духовните, тъй като ние все още разделяме физическия от духовния аспект, всъщност ние ви казваме, че това явно разделение може да бъде добро нещо за вас, защото вие всички насочвате индивидуалните си и колективната си енергия към всеки аспект на тези събития, без значение физически или духовен.
Всъщност някои от вас визуализират и предвиждат много славни и прекрасни физически събития, които идват като награда за вашия свят, точно като разкриването на много истини и даването на много езотерични и невероятни технологии на вас и вашия свят. Някои от вас са по-загрижени за вашето възнесение, което се предхожда от такива събития, които се случват на физическо ниво, както и  много енергийни и небесни събития, които биха могли да ви доведат до „шок и ужас” както и първоначалните оповестявания и даването ви на усъвършенстваните технологии.
Ние ви молим с цялата си любов и признателност в сърцата ни, да започнете да осъзнавате, цените и обичате аспектите на елементалите във вашия свят и във вашето време.
Тъй като вие на земята преживявате съзнанието във всичките му проявления, видове и форми, както и по-голямата част на онова, което ние наблюдаваме в по-ниските триизмерни форми, които съществуват под формата на растения и дървета, както и такива от по-висшите измерения, а възнесението на елементалите се случва заедно с възнесението на ядрото на Майка Гайя, което вече е заело мястото си и е започнало да призовава за същото и вашата повърхност, както и всички същества на повърхността, които са наясно с възнесението и които работят върху себе си, за да спомогнат това възнесение и то да се превърне в състояние на съзнанието,  което състояние вие вече сте познавали, тъй като сте съществували в него и сте били толкова щастливи.
Разбира се, както вече казахме, всяка душа, без значение събудена или не, преживява това възнесение, което не може да бъде и по друг начин; колкото по-дълго някой живее в този свят, на повърхността на скъпата прекрасна Гайя, толкова по-осезаемо той ще се превърне в обект и част от разнообразните продължаващи придвижвания на енергиите, които взимат мястото си в ядрото на Гайя и по повърхността на Гайя и повярвайте ни, възнесението е част от тези енергийни движения, а именно те ви носят възнесението и още по-чисти и ясни форми.
Елементалите, скъпата трева, скъпите дървета, скъпата вода, която вие пиете и приемате всеки ден под една или друга форма, която водата приема, всички те също преживяват възнесение, а повечето от тях дори я преживяват в още по-чист интензитет в сравнение с много пробудени души.
Това е, защото все още пробудените души от повърхността на Гайя изпитват плътност, в която все още работят, преобразуват се и се възнасят от нейните по-ниски, егоистични структури на съзнанието и поведението и.
Когато всеки един от вас се освободи от слоевете на егото все повече и повече ще открива енергиите на по-висшите реалности от етерния, духовния свят и ще започне да ги осъзнава и да ги свързва към тези събития  а вие самите ще бъдете изложени на непрекъснати чисти енергии, идващи от висшите измерения в ограничено количество, но достатъчно, за да видите какво ви е необходимо, за да се подготвите за освобождаване от слоевете на егото и да се интегрирате към етеричните слоеве на егото, които са забавяли вашите възприятия за по-чистите измерения на съзнанието, за да се осъществи по-леко.
Елементалите не могат да имат такива его-структури, чрез които да работят, тъй като те просто се забавляват да съществуват, просто чувстват и излъчват техните енергии към всеки и всяка област от повърхността на скъпата Гайя и към всяка форма от енергията на Логуса, която ние представляваме, било то човешка или друга. Те също биха желали и вие да вземете участие в изпращането на такива енергии и да чувствате в себе си съобщенията и образите, които елементалите ви изпращат.
Направете опити да се свържете с елементалите, защото те наистина са ваши братя и другари по душа, но просто в различна форма. Един от най-добрите и полезни методи за откриване и поддържане на комуникацията и отношенията с елементалите е да се направи категорично и честно усилие в самите вас, да ги почитате. Както елементалите, така и скъпите животни във вашия свят не са били почитани в продължение на дълъг период от време, и по-скоро са били използвани за лична изгода на човечеството по толкова много начини.
Това се отнася и за толкова много растения и водата, която Гайя ви дава, става въпрос дори за водата, която е била взимана и разграждана в по-ниски измерения като содата и толкова много други съставки, които могат да се видят като течност, но със сигурност не са толкова здравословни като водата. Това, което вие познавате като сода (да се разбира газирани напитки), е субстанция с по-ниски вибрации, което е направено с цел в смисъла на това да предизвика дългосрочни или краткосрочни здравословни поражения, както могат да бъдат отбелязани.
Над вашата скъпа вода и вашите скъпи растения е било издевателствано по начини, които показват, че мнозина не почитат водата и растенията, но въпреки това вие ги използвате по различни начини и с различна цел за ваша облага. Разбира се, това наистина е договорено между човечеството и елементала на животните, а именно че в определени моменти по време на по-дългото триизмерно съществуване и всъщност през цялото триизмерно нисковибрационно съществуване, човечеството ще има нужда да използва подаръците, давани от растенията, водата, животните и още толкова много други форми на Живот, които ще служат на човечеството за придобиване на блага и напредък.
Така е било, скъпи души, някой би трябвало да попита за разрешение Висшия Аз на душата, чиито живот ще бъде отнет, за да бъде използван храна и препитание.  Животните и растенията са знаели на някое ниво, че техният живот ще бъде взет, но той би трябвало да бъде взет чрез взимане на разрешение и по уважителен начин, а не както човешката душа се отнася към техния живот, пренебрежително; отнасяйте се към тях като към свещени души, а към телата им като храм.
Сега, разбира се, във вашето време човечеството е изпаднало в такова самодоволство, че грижата и уважението към светостта на храмовете на животните и растенията са потъпкани, а голяма част от човечеството все още изглежда вярва, че животните и растенията са близо до неодушевените предмети, които просто може да се избутат наоколо и да бъдат използвани без разрешение за фуражи, или друг аспект от живота, свързан с препитанието. Докато продължавате да правите това, вие натрупвате невероятно много негативна карма към себе си.
Природата и много от нейните аспекти в действителност ви помага да достигнете по-високо състояние на съзнанието, но в определен момент от използването на която и да е физическа субстанция за получаването на по-високо възприятие и осъзнаването това става ненужно и дори в тежест на душите, които го използват, тъй като към енергиите, които са ви давани вие можете да се настроите по всяко време и понеже тези енергии са още по-чисти, отколкото в почти всички висши реалности, които можете да почувствате и получите чрез разнообразните Земни вещества, растения и други, земните субстанции в повечето случаи не могат да помогнат (наистина) за откриването на по-високо състояние на съзнание.
Почитайте растението канабис; помолете се да почувствате неговата по-висша вибрационна енергия в медитация по-добре, отколкото чрез изгаряне на структурата му, за да почувствате тези енергии, които сами по себе си са по-плътни когато го изгаряте, поради самия акт на изгаряне, и в много случаи, заради условията, в които растението е попаднало. Почитайте това растение и усетете енергиите му като го молите за подобни енергии, а не като разрушавате структурата му без разрешение, тъй като наистина, някой може да помоли с уважение за разрешение да направи това, но усещането на енергиите на това и още много други растения докато сте в медитация ще ви покаже по-добре как да абсорбирате енергиите на тези тъй много растения, които първоначално са били приемани като растения, които помагат на човечеството да открие по-ниските измерения, но с негова помощ всъщност се постигат по-чисти състояния на съзнанието и възприятието.
(1)
Когато успеете в действителност, чрез полагане на намерение и усилия, да отдадете заслужената почит на елементалите и различните растения и други форми на живот, които са образуват елементалите, вие ще започнете да усещате изключително силната връзка между вас и тези елементали, а горенето на растенията е приемането на разрушаването на елементалите и природата са именно това, което ви връща назад и ви задържа в процеса ви към достигането на подобни състояния на възприятие и осъзнаване; обединете се с подобни растения вместо да подхранвате разделението чрез самодоволство.
Разбира се, скъпи души, вие никога не сте били съдени за вашите действия, които могат да се разглеждат като действия срещу най-добрите интереси на царството на елементалите и животните, и всяка болка или рана, понесена от елементалите вследствие на човешкият сън и злоупотреба към елементалите и животните, ще бъде дискутирана, изцелена и трансформирана по хуманен начин и прекрасна реорганизация и събуждане заедно с прекрасните елементали и красивите животни във вашия също толкова невероятен свят.
Много ще бъде разкрито за нас, извънземните души, които ви помагаме във вашето пътуване, но някои от най-изумителните аспекти от тези разкази ще бъдат колко много от вашите животни и вашите събратя в лицето на съзнанията на дърветата и тревата ви помагат.
Тези души ви виждат и чувстват всеки един ден, точно както и вие ги чувствате и виждате и те изпитват толкова много любов към вас, тъй като те желаят да ви помогнат като ви предоставят основите на енергиите, които да преживеете не само чрез вашето възнесение като цяло, но и вие самите, като ви предоставят възможност да изпитате по-щастливи и по-светли състояния на съзнанието си, бидейки с вас през вашите дни.
Всъщност, ние забелязахме, че много от вас могат да се чувстват ядосани или разстроени, но когато излязат навън сред красивите дървета, вода и въздух, започват да се чувстват по-добре и по-осветени. Това е така, защото всеки атом на сътворението е в него, без значение от формата на красивите елементали или други, те ви изпращат техните енергии на любовта непрестанно в Служба на другите и служба на човечеството, тъй като те искат всеки един от вас да се почувства толкова щастлив, колкото те биха желали.
Човечеството е живяло нещастно толкова дълъг период от време, но всички вие заслужавате да се чувствате щастливи и толкова Осветени, колкото бихте желали и именно поради това ние желаем да ви помогнем за възнесението и именно поради това вашите братя и сестри елементали ви подкрепят всеки ден като с огромно удоволствие ви предават енергиите и представите за щастие и радост.
Както винаги, скъпи души, ние ви молим да почувствате и да излъчите любовта около себе си, тъй като тя увеличава честотата си и потенциала си с всеки изминал момент. О, скъпи души, ако можехте без прекъсване и във всеки един момент да се пренастройвате към непрестанно идващата честота на енергията; дори само това да правите, то е достатъчно, за да ви издигне невероятно във вибрацията на тъй необходимата ви енергия. Не се притеснявайте, тъй като вашите по-висши същности ви изпращат тази енергия в умерено количество и по начини, чрез които вие можете да се настроите към нея и да се справите с нея.
Ние ви обичаме толкова много и ние излизаме от този контакт с толкова Любов и Радост, които бихме желали да разпространите с това съобщение.
Чувствате ли вечната Радост, Мирът, които са около вас? Ние желаем вие да усещате и да излъчвате тази радост и да я давате на другите безусловно, точно както и ние и вашите скъпи побратими елементали ви правят щастливи.
Благодаря на Съвета на Деветимата от Плеяда
WesAnnac.com

AquariusChannelings.com
(1)       Наред с нашите братя и сестри от Плеядите аз чувствам, че трябва да споделя с вас, че нито Плеядианците, нито Галактическата Федерация ни осъждат за каквото и да правим или сме въвлечени тук на Земята, и което би могло да се разглежда като по-ниска плътност. Те дори не ни съдят за това, че ядем месо, но в същото време те признават и последствията, които това ще ни донесе.
В случая на цитираната част от това съобщение, нашите братя Пледианците само посочват степента на плътност, която участва в изгарянето на структурата на растенията, които първоначално са били предназначени за помощници в триизмерния свят на човечеството, в постигането на все още преходното разширяване на чистите състояния на съзнанието.
Те просто признават това, удостоверяващи факта, че енергиите, които са дадени сега в този край на триизмерния ни опит и начало на време на по-висши вибрации, са по-чисти помощници от енергиите, давани ни чрез растанието канабис и други физически растения, тъй  като тези растения съдържат „ джобове” на духовна помощ и напредък, така да се каже, увити в плътността на изгарянето на тези растения, без искането на разрешение или тяхната древна и свещена природа в нашия свят.
Това, което се изразява, и аз съм уверен като го казвам, е че нашите братя от Плеяда не говорят за пробуждането на тези души, които са употребили канабис за постигане на по-високи състояния на съзнанието, те просто признават, че правенето на това вече е станало ненужно и даже ни вреди, вместо да ни помогне за напредъка на съзнанието ни, тъй като използването на каквото и да било, за да получим по-високо възприемане и осъзнаване, не е необходимо. 
Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони