Wednesday, May 16, 2012

МАТЮ УОРД - 1 МАЙ 2012

Власт и изразяване на любовта; разгръщането на душата; знанието и способностите на Служителите на Светлината; няма от какво да се страхувате

1. С любящ поздрав от всички души от това място, аз съм Матю. Наскоро милиони по целия свят се включиха активно в Деня на Земята, днес е Световния Ден на Любовта а наближава и Световния ден на Освобождението. Ние изразяваме уважението си към тези събития, които празнуват ЛЮБОВТА - любовта на вашата планета, любовта един към друг и любовта към свободата, така че всички народи да могат да живеят в радост и без страх.
2. С разрешение включваме кратък пасаж от първия бюлетин на Фондацията за световен ден на любовта от 11 април 2003 г.:
Любовта започва с мен. Присъединете се, хора от цял свят, които признаваме, празнуваме и споделяме любовта вътре в нас. Това е един специален ден, в който си спомняме, че любовта е връзката, която свързва всички нас. Тя е и завладяващата сила, която лекува и преобразява всичко, до което се докосне.
Всеки от нас е мощна сила от любов, когато позволим на тази енергия да изрази себе си. Няма нищо, което трябва да направим в крайна сметка, а само трябва само да позволим на себе си да чувстваме и да бъдем любов. Толкова е просто. Световния ден на любовта е просто нашият начин да кажем- нека не забравяме, че ние сме любовта и да я споделяме всеки миг от живота ни.
3. Да, възлюбени души, любовта е наистина толкова естествена – само да й позволим да бъде! Колкото по-често думата любов се изговаря, пише или чете е възможно – вероятно, че силата на любовта и многото форми, в които любовта се изразява рядко се признават. Любовта и светлината са две лица, ако щете, на енергийната същност на Създателя - най-мощната сила във вселената. Особено сега, когато остава толкова малко време, преди Земята да премине в четвъртото измерение, е от жизненоважно значение да се разбере, че любовта е ключът към Издигането всяка душа. Ето защо помолих майка ми да включи тук част от една книга, където тя и аз говорихме за любов и светлина.
********************
4. [ По-долу е откъс от преработеното издание „Озаряване на новата ера”]
Сюзън: Мислех си, че като обичаме хората, ние автоматично изпращаме светлина към тях, но сега се чудя, дали има и нещо повече.
Матю: Права си, майко, че чувствата на любов към някой носят светлина на този човек, но също си права да мислиш, че може да има нещо повече от това. Така че, въпреки че не е необходимо да разбирате процеса на "изпращането", за да бъде той ефективен, аз ще обясня как работи.
Светлината е твоя същност - чувството, което описваш като светлина в сърцето, когато нещо ти дава радост или си спомняш нещо, което е специално за теб. Помисли как се чувстваш, когато едно от твоите кучета дойде да те гушне или когато чуеш една от любимите си симфонии или гледаш красивия залез – сякаш цялото ти същество се осветява и действително се случва точно това. Ти действително се изпълваш със светлина просто от самото преживяване.
Светлината идва от душата ви, свързва се с ума и преминава през тялото ви като поражда прекрасни чувства или вдъхновяващ Аха! Вие не трябва да правите нищо, за да получите това усещане, и каквото и да предизвика не е нужно да полагате специални усилия, за да създадете чувствата си - просто чрез възприемчивостта на душата ви към светлината, вие ги получавате!
Светлината - нека я наречем любовта, защото това е, за което говорим тук – при преминаването от един човек към друг не се различава по причина и следствие, но може да искате да я започне, като се фокусирате върху някой друг. Когато го направите, моментално вибрациите във вашите мисли и чувства достигат до този човек. Енергийните потоци от теб заедно с твоята мисъл-форма на намерение и интензивност и съответното количеството любов, която сте изпратили отиват директно до "енергийна адрес", към който сте ги насочили. Не може да има "фалшиви адреси", защото намерението и чувства са напълно ясни. Приемникът не може да знае това съзнателно, разбира се, но душата на приемника е наясно с "предаването".
Мисля, че разбирам, скъпи Маш. Ти говориш за "възприемчивост към светлината", но аз не съм сигурна какво е това. Или може би трябва да кажа, че не знам какво е чувството. Би ли ми казал как можем да разберем, ако получаваме  светлина и как да я използваме в ежедневието?
Щастлив съм да ти кажа, майко! Най-просто казано, възприемчивостта към светлината дава възможност за духовна яснота, която надхвърля ограниченията на  третото измерение. Към тези ограничения спадат предразсъдъци и омраза поради различия, да бъдеш алчен, да съдиш другите за техните избори, да таиш омраза или да търсиш отмъщение, да напредваш с цената на безкрупулност, да мамиш и лъжеш, да контролираш живота на другите като не зачиташ свободната им воля, да следваш сляпо догми или заповеди, когато инстинкта ти казва, че те не се основават на божията святост. И най-голямото ограничение от всички в третото измерение е страхът – в действителност всички останали отрицателни емоции и действия, които споменах възникват от страха.
Логично е да се мисли, че промяната в някои от тези негативни области, за които споменах означава, че си възприемчив към светлината и израстваш духовно. Положителните промени със сигурност са напредък, но не до такава степен, която може да си мислите, ако все още се страхувате при определени лични или глобални ситуации. Духовното израстване означава да се учиш да живееш без страх, да се учиш да се доверяваш напълно на несравнимата сила на любовта.
Що се отнася до "всекидневното" използване на светлината - майко, нека да  говорим тук за любовта. Във вашия свят любовта е безгранична, но в същото време не се оценява, въпреки че думата се използва толкова често и може да се каже, че се злоупотребява с нея, например: "Обичам артишок" или "Аз обичам тази песен." Така че първо ще обясня какво любовта не е.
Храната и развлеченията могат да доставят истинско удоволствие и аз със сигурност не подценявам радостите, които повдигат духа, но те ​​не са любов.
Нито е любов физическото привличане на един човек към друг, което води до безпокойство за дългосрочната сигурност в отношенията. Любовта не е да контролираш партньора си, тя не е окайване или тревога за семейството или за приятели, не е професионален успех, тя не е притежания.
Любовта не е зависима от славата, социалния статус, финансовото богатство или мненията на други хора от вас. Любовта не е да се бориш за своята вяра и да печелиш нови привърженици. Любовта не изисква разбиране на мистичните духовни учения или кармични компоненти на преживяването или континуума, който обхваща времето и пространството едновременно или законите на Вселената.
И така, какво е любов? Най-просто казано, любовта е когато Бог споделя себе си с всички Негови творения. Любовта е целебната сила на Вселената. Любовта е в душата и има нуждае само да позволите на тези вродени усещания на любов към другите и получаване на тяхната любов към вас. Любовта няма ограничения, няма граници в нейните способности.
Като определение любовта е да се отнасяш към другите с доброта, справедливост, честност, състрадание, услужливост, грижа. Ако любовта може да се каже, че има "съставки", тогава това са някои от съставките на божествения израз в действие.
Да знаеш, че вие ​​и Бог и всяко друго творение на Бога сте неделими е любов. Да знаеш, че самата Земя е съзнателно, живо същество и да почиташ всички нейните форми на живот е любов.
Да осъзнаваш, че никой не може да познава другите хора на нивото на душата и следователно да ги съди, а по-скоро да простиш обидата е любов.
Да слушаш бога в себе си е любов. Да живееш такъв живот, който те кара да обичаш самия себе си е любов. Да се радваш, когато виждаш радостта в другите е любов.
Да правиш нещо, което носи радост на друг е любов. Да прощаваш на себе си и на другите е любов. Да споделяш това, което имаш с пълно сърце е любов. Да вършиш добри дела, без да очакваш нищо в замяна е любов.
Да живееш с чувство на мир в сърцето и ума е любов. Безмълвния трепет при вида на залеза или песента на птиците е любов, а усмивката е един от най-обикновените и лъчезарни изрази на любовта.
В някои или във всички случаи и в много други, които може да срещнете и инстинктивно да осъзнаете, че са любов в действие, вие проявявате любовта си към Бога.
Майко, аз не мисля, че съм ти казал нещо изненадващо. Но може би е добре да има някои указания като пътеводна светлина в тези времена, когато тъмнината може да изглежда че засенчва великолепното изобилие от любов във вашия свят.
**********************
Благодаря ти, мамо.
5. Четенето за духовност и въпроси от метафизичен характер може да бъде пленително и възвисяващо занимание наистина, но то не е необходимо за разгръщането на душата. Същото се отнася за заниманията или семинарите, които осигуряват поглед в тайнствата, да имаш гуру или ментор, който ви помага да разберете мистериите в живота, или следването пътя на просветлението, предлаган от "Учителите" - в кавички, защото тези високо развити души не наричат себе си по този начин. Духовният растеж е личния опит на всеки един да живее в сърцето си - седалището на душата, сърцевината на физическата жизнеспособност, както и центъра на нашата същност, който изпраща и получава любов. Просто ДА БЪДЕШ любов е разгръщането на душата.
6. Именно високите вибрации на любовта или светлината, които започнаха да раздвижват процеса на осъзнаване на хората преди повече от седем десетилетия, когато далечни мощни цивилизации излъчиха тази животоспасяваща енергия към  родната ви планета. Именно този все по-голям светлинен интензитет на Земята, повдигна колективното съзнание на нейните жители и доведе нея и вас до този момент по пътя към възнесението.
7. На това място в континуума ние можем да наблюдаваме едновременно това, което вие наричате минало, настояще и бъдеще. Точно както можете да виждате едновременно различни елементи на монитора на вашите компютри, ние можем да видим колко изчерпана бе светлината на Земята преди  70 и няколко години, когато тя се впусна на пътешествие от плътността на третото измерение, както и всички прогресивни стъпки към нейното великолепието днес, на ръба на Златната епоха.
8. Никога преди в тази вселена не е имало свят, който да се издигне от здраво укрепен в тъмнината с такава скорост, или да е получил такава значителна помощ от безброй източници на светлина. Никога досега толкова много високо развити души, от други цивилизации не са идвали тук, за да участват в духовното възраждане на един свят. Вие пишете световната история!
9. И така, да се върнем към реалността, така да се каже. Поздравяваме ви за търпението към това, което може да се нарече "малки стъпки", тъй като приключват сътресенията, насилието и икономическите проблеми, които докосват живота на милиарди хора. Цензурата в традиционните медии все още съществува до степен, че ако се съобщава за усилията за разрешаване на конфликти и преодоляване на трудностите, репортажите са минимални в сравнение с тези за убийство, например, или скандал със знаменитост или политическа публична реч, а голяма част от това, което се случва все още се случва тайно.
10. Въпреки това, чрез свързването на точките за това, което се съобщава, можете да видите напредъка на силите на светлината, дори и без много публично разобличаване на лицата, които са извършили престъпления срещу човечеството, корупция или кражба в един невъобразим мащаб. Премахването им от техните влиятелни позиции продължава заедно с обстойни разследвания и разпити на множество други лица в много страни. Доказателствата във всички тези случаи трябва да бъдат железни и служителите на Светлината в правната и съдебна системи работят денонощно, за да ускорят арести, процеси и присъди. Всяка процедура трябва да бъде в съответствие с национални или международни закони, където колелата се въртят бавно, иначе щеше да настъпи хаос и анархия.
11. Вашият свят се трансформира чрез еволюция, а не чрез революция. Резултатът от революциите е смяна на караула, от който са се възползвали относително шепа хора, но тъй като всепроникващата тъмнина остава, контрола на народите се продължава и от групата, която поема юздите на властта. Това, което се случва сега не само ще държи тъмните сили отговорни за делата си, но също така ще гарантира, че няма други с подобни намерения за глобално господство да чертаят хода на съдбата на света.
12. По-голямата част от населението не осъзнава и йота гигантските стъпки в колективното съзнание, които в крайна сметка доведоха до текущите дискусии между някои от вашите лидери и представители на други цивилизации. Повечето хора не знаят, че технологиите в космическите кораби около планетата водят до неизправност оръжия за масово унищожение, изравняват ефектите от геофизичните събития, както и намаляват токсичността във всички видове замърсяване, включително и радиоактивни елементи от ядрените експлозии и вредни вещества.
13. По-голямата част на народите на Земята не знаят, че плановете са внимателно прецизирани някои екипажи да се приземят и да бъдат посрещнати официално или че тези чужденци ще предоставят своите технологии, за да ви помогнат в почистването на планетата. Повечето ще бъдат шокирани да научат, че членове на други цивилизации живеят между вас и някои от тях осуетяват опитите на илюминатите да си възвърнат положението с откриването на нови фронтове.
14. Повечето хора не знаят че Земята почти е изляла от трето измерение или, че съгласно законите на физиката, управляващи живота в тази вселена нищо, което е с ниските вибрации на тъмнината няма да проникне във високите вибрации на четвъртото измерение. Това включва физически тела, дейности, планове, догми, закони, обичаи, ритуали - всичко, създадено с тъмно намерение да контролира населението, всичко, което е вредно за тялото, ума и духа; всичко, което в продължение на хилядолетия е държало вашия свят затънал в трето измерение ще приключи до месеци.
15. Вие знаете за всичко това от доста дълго време, и точно заради това ви аплодираме за Вашето търпение в очакване на неопровержими доказателства за това, което сме ви казали. Чакането почти приключи - точно зад ъгъла ни чака драма в изобилие!
16. Тъй като само някои във вашето общество имат вашите познания, реакциите на масите към предстоящите дълбоки истини, реформи и въвеждането на други членове на универсалното семейство ще бъдат объркване, отричане и различна степен на страх. Вашето успокояващо влияние ще бъде значително необходимо, и както ние често сме заявявали, вие сте добре подготвени не само да се справите с всичко, с което се сблъскате, но и да помогнете на всички, които са готови да го приемат. Не е необходимо да знаете мисиите, които сте избрали в договорите на вашата душа - когато се появят поводите, вие ще видите, че вашата духовна сила, мъдрост и опит в множество животи, ще бъде в ръцете ви.
17. Изключително окуражително е, че досега малцина Служители на Светлината са разтърсени от звучаща зловещо информация в Интернет статии или съобщения от извънземни тъмни същности или злокобни репортажи в масовите медии. И все пак, някои Служителите на Светлината, подобно на толкова много хора, които не са, се потапят в страха, докато най-новите прогнози или твърдения се окажат неоснователни. В предишни съобщения посочихме резултатите от тези видове преднамерена дезинформация или апокалиптичните сценарии, така че няма да се повтаряме, но ще ви уверим, че всички последни звучащи страховито ситуации, като например напрегнатата военна ситуация Иран, потенциална радиация от експлозия в Япония и терористичните планове на Ал Кайда, ще се провалят.
18. Отмина времето, когато страхът бе в състояние да зарежда тъмните сред вас, които се хранят с енергията на страха, или може да отклони или отложи пътуването на Земята към възнесението. Въпреки това страхът все още има важна роля в съдбата на хората. С безусловна любов, ние ви призоваваме да развиете способността си за разпознаване и да навлезете навътре в себе си в търсене на отговори. Дали мислите за това като връзка с висшия ви аз, бога във вас, вътрешното ви знание, Сам Бог или всяко друго наименование, с което можете да наречете този "глас", това е вашата душа, която разпознава истината, комуникацията с вашето съзнание.
19. И това ни връща обратно към любовта - любовта към себе си! Когато любовта присъства напълно, страхът не може да съществува. Но ако възникне чувство на страх, помолете за помощ, за да се отърсите от него. Вечно присъстващите любящи ръце на Бог и Неговите пратеници внимателно ще ви повдигнат, за да встъпите в силата, дадена ви по рождение, на богове и богини, каквито винаги сте били и винаги ще бъдете.
20. Безброй същества от светлината в тази вселена ви оказват духовна подкрепа, а много крачат редом с вас  в последните стъпки по пътя към вашето възнесение.
______________________________________
Любов и мир
Сюзън Уорд
Превод : Maya

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони