Sunday, May 6, 2012

Нанси Тейт – Време за пробуждане – Хорус – 3 май 2012
Скъпи мои, в момента ние се намираме в много важен етап от нашата еволюция. Аз съм пратен да ви говоря от името на някои от нашите делегати от Вътрешната и Куха Земя. Тъй като ние се изкачваме, което е предопределено, ние правим всичко необходимо, за да поставим част от този процес на изплуване и ние ще направим още много стъпки, за да видим, че всичко върви по план. Тези стъпки ще доведат до нов начин за справяне с тези, които не са в хармония с това, което ще се превърне в начин на живот върху и във вътрешността на планетата.

Ние виждаме, че броят на хората на Земята, които сътрудничат на онези, които са във вътрешността и, нараства. Тъй като това е факт, той ще стане очевиден за хората от повърхността по време на тяхното пробуждане. Този факт ще е изключително изненадващ за мнозина от тях, а за другите това ще бъде момент от историята, така да се каже, който те дълго са очаквали и който ще донесе свобода на всички, които пребивават на повърхността, всички, които се грижат да останат и да изживеят тази свобода и радостта, която тя носи.

Аз ще се появя на повърхността с другите и докато ние носим на онези, с които трябва да се видим хармонията, която ще дойде с нас, ние ще бъдем готови да отговорим на всички въпроси, които ще ни бъдат зададени. Ние осъзнаваме, че има някои части от тази новина, които могат да звучат напълно непознато за някои уши; това е разбираемо. Ние ще направим всичко от себе си, за да помогнем да се изчисти всяко недоразумение, което може да предизвика нашата поява. Това ще доведе даде ясни отговори на онези, с които се срещнем и ще им даде възможност да видят какво е било преди това и как те могат да се възползват от това, което ние предлагаме.

Настъпи време за ново разбиране на възможностите, които вие всички имате. Това е време за действия, които се предприемат, за да подпомогнат много от вас да придобият пълен статут на събудени, който ще ви даде прозрение, с чиято помощ да следвате вътрешните насоки, които ще ви напътстват по пътя ви. Това е дългоочаквано време за всички нас и ние смятаме, че за в бъдеще ще си взаимодействаме. Тази вечер( 3. Май ) ще има семейна сбирка в дома на Нанси и Боб, където ще се даде допълнителна информация, която е възможно да ви накара да копнеете за времето, което предстои да дойде. Ние насърчаваме всички вас, които ще участват в този разговор по някакъв начин, да се подготвят да вземат участие в това чувство относно информацията, която предстои да получите и да видите как тя може да рефлектира на живота ви. След това ще бъдете в състояние да използвате ваши собствени вътрешни сили, за да предприемате стъпки, които ще подпомогнат цялото човечество по време на пробуждането, както и на всеки един поотделно.

Аз ще ви видя тази вечер и ние ще предприемем някои възможности, чрез които да приветстваме всички вас в енергиите на любовта и да ви дадем насоки, които да бъдат разпространени. Още веднъж искаме да ви кажем, че това е мирно сътрудничество, което идва, и всички ние сме готови да го посрещнем в себе си. До тогава, знайте, че ние ви обичаме всички изключително много и ви прегръщаме със всичките си думи и действия.

Благодарим ви, скъпи Хор
Любов, Нанси Тейт

Translation by SAR

Channel:Nancy Tate

Website:

http://aquariuschannelings.com/2012/05/03/nancy-tate-wake-up-call-horus-3-may-2012/

 
Translator: 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони