Monday, May 21, 2012

Архангел Михаил и Компанията на Рая – Вие сте светлината – Предадено чрез Фран Запеда – 20-ти май 12 г

 Архангел Михаил и Компанията на Рая:
Привет, мили мои. Днес е светъл ден, по много причини. Не само че е ден за космическо подреждане, но също и за размишление и обясняване на предназначението на Душата ви. Защото в посветяването си на желанието си да промените и извисите Света, вие също закотвяте собственната си Мисия на по – висша степен. И това не се отнася само за днес, и не приключва с днес, както знаете. Вие градите мощ, прецедент за всички бъдещи дни.
Навсякъде по Света ви, Служители на Светлината подготвят, събират и предоставят енергията си и намеренията си да се привлекат с всички космически душевни енергии за най – доброто на всички. Това е един от моментите за които сте се готвили с еони. И ще има още много повече такива моменти.
Ние бихме желали да говорим с вас за намерения. Това е често използвана дума и тя обхваща много неща. Ние от Компанията на Рая сме едно с намеренията си за най – доброто на всички. Вие, мили наши Служители на Светлината, се учите да правите същото. Много пъти го постигате и така се интегрирате с Висшето си Аз все повече.
А какви са вашите намерения? Сега е времето наистина да се запитате, ако още не сте го направили. Защото, като направите това, Светлината ви се увеличава за да ги освети, скъпи мои. Вие сте толкова силни и любими с това имате средствата да промените всичко което не е част от Светлината.
Какво бихте желали да промените? Какво бихте желали да разкриете? Какво жадувате да видите в Света около себе си?
Кое е във вас и все още има нуждата да бъде обяснено и отпуснато или премахнато? До сега вие правите това доста готовно и лесно, и така Любовта има все по – голямо място във вас и така по – лесно я споделяте със Света.
Вие ще имате много много възможности да осъвършенствате това, но колкото по – скоро го усвоите, толкова по – вече то ще се вгради във вас за да повлияте на Света ви. Вие всички знаете това. Това е постоянен процес със вас. И дълбоко във вас, вие знаете че ще има огромен ефект на вас и на другите около вас.
Няма нужда да виказваме, че вече сте повлияли доста на Света, защото вие самите го чувствате, все повече. Вашата педнамерена експанзия прави огромна разлика. Време е сега да удвоите усилията си за да разширите освободите и озарите. Приемете Светлината с отворени обятия и сърца 24/7, с всеки буден свой миг. Желайте това също и докато спите. Оставете го да стане втора природа, като дишането.
Позволете си да приемете и да се окъпете в Светлината която блика докато плувате в нея, дишате я и я виждате навсякъде около вас, сега и занапред до края на тази година на Пробуждане. БЪДЕТЕ Светлината Сега, от този момент нататък. Светлината сте Вие; не са две различни неща. Просто трябва да и позволите да се разшири в умножаващи се вълни във и отвъд вас. Оставете я да се изгради във вас. Решете да разрешите по – вече и по – вече място за Светлината да пребивава във вас и отвъд вас. 
Вие сте тласъкът към това. Няма лимити. Няма край. Вие сте Светлината, скъпи мои. Живейте в нея, украсете я и я споделете. Защото тя цялата идва от вас. Вие сте Промяната която чакахте: Вие сте Светлината. Вие сте Промяната. Вие сте Светът. Вие сте Едно с Всичко Което Е!
Ние сме вашите любящи другари в Мир и Любов, Архангел Михаил и Компанията на Рая.
Благодарим на Архангел Михаил и на Компанията на Рая.
Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони