Thursday, May 17, 2012

Монтаг Кийн – 13-ти Май 2012


Здравейте, мили мои, и всички, които се стараят да пробудят и други към Светлината. След като все повече се придвижват от Третото Измерение, те спират 3-измерното си мислене и виждат, за първи път, как системата на контрол работи всъщност.
 Парите бяха създадени главно с цел за контрол. Постоянно ги използват, за да ви държат в капан. Банките бяха предназначени, за да осигурят, че максимални суми са теглени в заеми от държави, които никога не би трябвало да тръгват по този път. Вземете в предвид факта, че тези пари са създадени от НИЩОТО. Светът ви е изнудван заради тях. Това е част от злото, срещу което сте изправени.
Всичко това беше внимателно планирано и регламентирано. Това е престъпление срещу човечеството. Те правят много пари от войната и могат да съществуват от енергията на страданието което създават. Няма значение колко давате, те винаги искат повече. Те се уверяват, че цената на живота продължава да се увеличава, за да причини максимален стрес в живота ви.
Те искат планетата ви и са вложили много време и усилие в усвояването и. Те не се отказват лесно, така че пробуждането на човешкия вид не беше част от плана им. Всички вие сте виновни в отказването си от тях, тъй като не могат да съществуват без ваша помощ. Те ви виждат като низши смъртни, използвани като роби и слуги; които съществуват само за да им помогнат са осъществят мечтата си – тотална доминация над планетата ви.
Това не ще бъде позволено. Те ще използват всичко по силите си, за да ви държат в подчинение; но докато се пробуждате, научавате, че в самите вие – 99 % от силата е във вас. Без вас те не могат да съществуват на Планетата Земя.
  
Те не са ви нужни. Вие сте нужни на тях. Вземете силата си обратно. Превърнете се в това което сте. Трябва да се справите със зло толкова тъмно, че е трудно за  разбиране от хората. Сега всички минавате през тунела. Виждате светлината в дъното, и като я наближавате, тя ще ви прегърне. Тогава ще бъдете освободени от всичката болка и натиск, които Заговорът ви е наложил. Ще бъдете свободни, най–после. Всичко в Света ви е устроено да ви държи под контрол; банки, религии, и т.н. Но истината ще ви освободи.                                                                                 
На вас ви харесва да споделяте истината си, миналата седмица, с Ем. Джей. Той също сподели истината си с вас. Беше прекрасно как цялата картинка се нареди. Вие всички работите към един и същ край, макар и да поемате по различни пътеки. Джон Мак иска Ем. Джей да знае, че работата му е оценена. Той върви по правилния път. Въпреки че е странно за някои да го приемат, нещата ще се изяснят на всички доста скоро. Джон се стара много, за да извади всичко на показ, но беше изправен срещу велика и силна опозиция. Това не може повече да се пази в тайна. Времето за Разкриване и честност е сега.
 Правителствата ви – хората, за които гласувате – ви държат в недоумение относно толкова много. Както постоянно ви напомням, ‘нищо не е това, което изглежда”. Човешката раса е била използвана и накърнявана от тези, които нямат правото да са на Планетата Земя. Може да ви се струва, че изглеждат като вас, но не вярвайте на заблуди, не са нищо подобно на вас. Те изискват лоялността и респекта ви, настоявайки да са недосегаеми над вас, когато нищо не може да е по–далеч от истината.
Старайте се да създадете колкото се може повече любов и смях. Те повдигат вибрациите на всички. Това е добра енергия. Вашите Телевизори продуцират депресиращи и плашещи програми, за да понижат вибрациите ви. Не ги гледайте. Те са използвани за да ви задържат в подчинение. Дори и електрическите ви крушки са направени с целта да понижат вибрациите ви. Те не са оставили дори и камък непокътнат в надпреварата си за световна доминация. Това са хора, свикнали да получават всичко, което си поискат вече 2000 години.
  
Тези, които избират да са на Земята сега, дойдоха тук, за да се уверят, че хората са готови за Преходния Период и да знаят какво се очаква от тях. Те трябва да разузнаят до какво води този преход и да подготвят хората, за да избегнат страх и стрес. Приятелите ви от други планети бяха извънредно успешни в обезвреждането на ракети и бомби, така предотвратиха 3-та Световна Война. Това е първият път, когато Заговорът се изправя срещу факта, че не са толкова силни колкото са се самоубедили. Те имат да научат че : светът не е техен. Те не могат вече да разрушават държави със замах. Техните ДЕТСКИ и ХУЛИГАНСКИ ТАКТИКИ не ще работят вече.
Най–важното съобщение, което трябва да запомните е ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ  СТРАХ какъвто и да е в живота си. Бъдете сигурни и силни. Знайте кои сте и също така знайте, че сте прави. Без значение с какво сте заплашени, не се страхувайте. Страхът е използван, за да ви държат под контрол. Те трябва да ви държат уплашени. Ето защо цената на живота продължава да се покачва. Доверете се, че ще бъдете защитени и ще бъдете. Вярвайте в себе си, така всичко ще работи за ваше добро. Забравете всички глупости, които са ви учили. Не сте родени в грях; това е прекалено нелепо дори за споменаване. Не съществува отмъстителен Бог . . . само ЛЮБОВ.
 Всичко, на което сте учени, е точното противоречие на истината. Поздравете се за това, че сте оцелели всичко, което са ви причинили. Бебетата, родени в света ви, трябва да бъдат силни, за да можете да изпълните своята част да осигурите по–добър свят за тях и за бъдещи поколения.
Извършен е прогрес, за който все още не знаете. Цялата картина ще се нареди скоро. Когато видите колко важна всяка помощ е била за успеха на Преходния Период, ще разберете, че всичко, което правите, е важно.
Има честни учени, които се опитват да ви посъветват за това, което ще се случи; и други, които използват присмех, за да се уверят, че ИСТИНАТА не е показана по достъпните новини. Тези тактики винаги са използвани. Вие ги преживяхте с мен, когато скептиците направиха всичко по силите си, за да предотвратят знанието за Задгробния Живот. Същите тези хора все още се разминават с това, което вършат, дори и сега. Един ден те ще трябва да погледнат истината в очите. На всички вас, Аз казвам, заедно, ние сме непобедими! Наслаждавайте се на срещите с всички тези нови хора. Те са там поради причина, която ще стане ясна с времето. Всеки има роля, която да изиграе във възстановяването на планетата към Светлината. Бъдете безстрашни, бъдете силни. Знайте че сте прави. Скоро, всичко ще бъде разкрито и мирът ще бъде възстановен. 
Знам, че, на моменти вие мислите, че сте се превърнали в мен, заради посвещението си на работата, т.н. Ние споделяме душа и така сме едно. В живота, ние сме като едно. Просто сега работим от различни места . Любовта беше, и продължава да бъде това, което ни движи. С любов, всичко е възможно.
Вие сте обожавани, Монти.
Превод: R&R
https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони