Thursday, May 24, 2012

Blossom Goodchild- Май 20,2012


Май 18-ти
Здравейте отново.За мен винаги е удоволствие да си стоя и да си разговарям с вас и се чудя, как трябва да се развие всеки наш разговор.Така да ви предам информацията ,че тя да поеме водеща роля и значение за вас.
Хиляди благодарности.По нашия обичаен начин на предаване на информацията ,ние желаем вие да се възвисите и издигнете.Идващите времена на  „Пробуждане“ , са тези ,в които сега и днес,всеки от вас заема своето място .Енергиите се изграждат до такава степен,че те са почти ,като „потупваща скала“.Пробуждането е във въздуха.
Ние от Федерацията на Светлината сме елемент ,така  да ви кажа.Ние изготвяхме дълго време начина и реда за нормалното протичане на тези предстоящи времена .Това действително ще бъде интересно да се види,дори и ако усилията ни ще трябва да бъдат изпълнени за целта.Разбира се, и въпреки че, много бяха подпомогнати зад кулисите от нас и много ...в крайна сметка заземяването на екипажа е с цел да донесе увереност и баланс.
Чрез подържането на баланса във ВСИЧКИ неща. Един ще бъде способен да стане подпора /колона.Претоварвайки себе си твърде много с едно или друго нещо само давате възможност на дисбалансът да заеме своето място.Когато един е изцяло съсредоточен , изцяло е склонен да се задълбочи в това ,да бъде колона,това е първия фут ... отдаването на вниманието към друго,води към пропадане.Когато ние ви казвахме „ други неща са важни „ ... ние имахме предвид неща, като здравето и благосъстоянието на духа.
Скъпи мои ... всичко което ви  казваме е ,защото настъпват следващите дни ... ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ.Ако вие се увлечете с всичко онова което се случва ,кое е важно, да не забравяте, кое е важното.
Ако искате да помогнете ... тогава ,помагайки на себе си,вие ще бъдете способни да бъдете полезен .Да останеш мотивиран ,когато едно ЧУВСТВО като ,ако те са на път да се приземят, е също полезно!Запомнете ,че по-високите енергии сега улягат по вашата планета и вътре във вашето човешко същество .Дълбоки въздишки ... ние ви предложихме, тях като обучаващо вещество,начин.
Всъщност ... връзката не е като другите силна днес.( Уморих се вчера). Така ,че  чувствам за най-добре да го оставим и опитаме отново друг път. Не съм сигурен защо това е ... все още всичко е както трябва да бъде. Аз ще се опитам отново, когато получа шанс.
Май 20-ти
Добре ... Опитвам отново ... има ли някого в къщи?
Ние сме, винаги присъстваме ,както знаеш.Това го казвам по отнушение на комуникацията с теб Блоссом ,тя не винаги е осъществима поради преобладаващите условия на много нива.
Това го разбрах.Как е кондицията ти днес?
Позволи ни да продължим, ще разберем ! Поздравленията са много ,по отнушение на вашата планета.Вие достигнахте до решаващо ниво ... трябва да кажа.Във връзка с това ,енергиите бяха покачени  чрез вашите вибрации и бяха преведени по вашата Планета до специално положение ,в което е сега, а и за да няма връщане назад.Тя е в чудесна величина от мястото от което го усещам ,ала и все още много от вас са неспособни да го ПОЧУВСТВАТ  това или наистина да си го признаят . Все пак ние ви припомняме и повтаряме да го правите,да сте спокойни.Трябва да се напомни на това  „плато“ (на спящите)с цел баланс , „още веднъж да се заемем отново и пак“ ... както вашите любими се изразяват „бихте ги извикали на бис „ ... а ние бихме казали ... в голямата мода ... „ Държа на тези шапки ! „
Темпото наистина се увеличава.Много от вас почувстваха този „ усилвател „ ,да протича през тяхното тяло през последните няколко месеца ,но някои все още се ЧУВСТВАТ, така сякаш нищо не се е променило „ времето беше все още непроменено„.
Какво всъщност ние да очакваме ?И в каква насока ?
В редицата от начините по които ще пробудите душата и сърцето.Както изглежда ,толкова много  „ще се появи “ вие ще почувствате времената като сякаш съзнанието не може да се справи с всичко което е било разкрито.Това е защото ,ние акцентираме върху световния „баланс“.Точно и за това е дълбоко необходимо да запазите собственото си спокойствие през цялото време.
За нас, една проба са предстоящите новини ... като това е абсорбирано в по дълбоките нива ,това не може да понижи вашата вибрация, като признание на всичко това е всъщност СЕГА заемаща място призма.Благодарение на признието ви, идват и откритите аспекти на вашата ИСТИНА това беше скрито от ЧУВСТВАТА. И ние ви казваме ... как развеселени вие можете да откриете себе си.За вас самите, всъщност ще бъде възможно да „започнете“ да УСЕЩАТЕ „ новостите и те да заемат място.
Отново ... нашето състояние ,онези от вас ,които са ЗНАЕЩИ се нуждаят от лична обусновеност .Вие подпомагате тези които „не знаят“ разширявайки много енергията си и следователно ние ще настояваме силата на медитацията  за която всички ние бяхме говорили да бъде тя чудесна стойност .
Някой любезно ми настоява друг ден за „Бутилките на Любовта“ ,вие ни питате ,да ги съхранявате ли?
Все още ли те са горе?
Аз бих могъл да си ги представя.
Тогава е просто материята на отворено шампанско ,още веднъж и прибавяне на повече.Тези неща бяха предложени ... вие може би сте забравили Блоссом ... все пак тя е в челните редици на нашите мисли.За истината, вие ще ЗНАЕТЕ кога е дошло времето да ги „освободите „.
Можем да ви предложим също, ползата на тази "акумулирана енергия" бутилки, които също могат да бъдат изпозвани за вас.Връщането към себе си и да се изпълните отново с енергия, когато имате нужда от такава храна .Да визуализирате ВСИЧКО което вашата душа иска има мигновен резултат ... може би на ниво невидимо ... все още изживяно от една душа.
С всички тези малки „откъслечни знания“ ние ви споделяхме през многото години ,не бездействахме ,а водехме тези непринудени разговори с кратки писма.Това може да бъде добра стойност ,като си преговорим,преразгледаме  добре нещата,какво ви бяхме предложили ... за мен Истината ,тя може да бъде в услуга на всички ,свъзрана с споделената през течение на времето всичката тази информация и намирането на смисъла на нашите предложения.
Също така ... то се усеща като ,ако ние сме много близо сега до ... нещо.Все още ние покриваме това преди.Покриваме ли го?Аз знам много е направено на нивата които не се усещаха на ...ние не сме ли близо до нещо реално,осезателно заемащо място?Мисля си ... вашето „близо“ и нашето „близо“ е вероятно наподобяващо,подобно на вашето „скоро“ и нашето „скоро“.
Скъпи приятели с които ние се ЧУВСТВАМЕ като сякаш имаме некръвна родствена връзка ... знаете ли?Не разбирате ли?Не чувствате ли ... това вече започна?
Да ... вътре в мен ... като АЗ казах ,че тези силни емоции,вълнения са там.Но ... вие знаете това имам в предвид! ... Действието ,сцената е част от филма.Ние очертахме контурите ... ние го доведохме до тук ... ние сме на ръба,край ... ние сме в очакване да заемем нашите места за действие !
И то трябва да бъде с вашето «достатъчно скоро».И ние ще ви попитаме,накараме  да проверите още веднъж «Готови ли сте за това?»
Някои от вас ,вярват че са готови за това от години ... може да зависи и от преоценката ви СЕГА и мислите ... «Всъщмост ... СЕГА АЗ съм готов ... мислех ,че съм бил тогава ... все още не в сравнение с това ,което още мога да бъда Аз съм уверен в себе си СЕГА!
Запомни ти непрекъснато се разгръщаш.Както ти израстваш  ВЛЮБЕН в себе си ... по тази причина,следователно всички  ... ти се подготвяше за това ,твоето същество се подготвяше за това как ще представи себе си.
Много от вас ще ЧУВСТВАТ « включване на «.Като ако може би «кликване,щракване» и « изчезвам».Едва ли признаването на себе си ... все още е познанието за това кои сте всъщност.
Когато вземете тези думи от Най-високата част от себе си ,своето ВИСШО АЗ... можете ли да почувствате СЕГА ЧУВСТОТО ,силните усещания ,разчувстване?
Да аз мога ... това ,което аз отгатвам е че ,имам силно желание да знам кога?
Все още ,КОГА не е издадено,спорен е  въпросът. За всичко трябва да се разгърне,развие в перфектното време.Това не може да бъде другояче.Въпреки това, вие виждате ... КОЕТО е СЕГА .Вие вече сте готови в прецесът на това което вие очаквахте.Досега вие винаги сте очаквали следващият етап.стадий ... мислейки... «Това е ,когато това наистина започва».
КАКВО Е и вие трябва да намерите МИР във вашите страхове,нервности,тревоги,които започват .Когато вие имате Мир в себе си ,вие не позволявате на вашите страхове и тревоги да ви заявладеят.
Да.Благодаря ви за това.Това има много смисъл.Добра работа!
Все още сте в другата материя за която ние сме обсъждали и ви уведомихме подробно.
Заинтригуван съм и очаквам с нетърпение обяснения .
Вашето ВИСШЕ АЗ е все повече от колкото аз имам в предвид,премислям,съобразявам се с ,това да бъде.Ние се опитахме да помогнем като силната връзка между това което вие мислите и вие сте /вярвай в себе си,в собствените си способности ,възможности... и това което всъщност  вие сте.Защото ,когато вие се обвързахте,съединихте,с двата спекта вие ще бъдете в благоговение,страхопочитание на това кои сте вие и възможността на това да може да бъде използвана.
Така как вие ни предлагате на осъществим тези стъпки по-нататък ?
ПОСВЕЩЕНИЕ.
Чрез посвещение,познание на СЕБЕ СИ това което е истинско и това което не е. Посредством избор ,започване на повече „ в тон,унисон“ с ВАШАТА СОБСТВЕНА РЕАЛНОСТ,ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ “ единият,този“ ви е представен. Когато вие се оглеждате наоколо вие сега сте в ниво ,в което много се поевява  това да бъде тривиално,незначителното и безполезното,безцелното.Светът ,това което е ,е различен по  характер /вибрация от това което вие всъщност чувствате вътрешно.До такава степен светът не е реален.Това е повърхностна форма на изкуство на едно фалшиво състояние на съществуване.Този свят в ,който сте израстнали ... вече не е подходящ .То няма смисъл или значение.
Въпреки това ние ще ви кажем ... спри... поеми дъх в „живота“това си ти .Докосни дърво ... помириши цвете ... нека краката ти докоснат водата в океана ... погледни звездите ... и кажи здравей от сърце ,от най дълбокото ниво което можеш да почувстваш ... кажи здравей на „себе си“ на това което е „там“ в теб... в това дърво ... в това цвете ... в този океан ... на тези стълби ... Свържи се със „себе си „ това е ВСИЧКО.“Мен,АЗ“ е това което всъщност ти търсиш.
То е във всички тези неща ... и когато ти позволяваш НА себе си ДА си дадеш и „можеш“ да свържеш със себе си „точно там“. ... „ТАМ ТИ“ ще се включиш казвайки здравей отново на „мен,мен самия“ това е  вътре в къщи,вътрешната страна.
Аз не успявам да го опиша по по-добър начин!!!!!!!!!
Направете това скъпи мои приятели и трябва да се промените?Чрез промяната начинът по който изглеждат нещата ,които вие виждате,съзерцавате,трябва да се променят.По скоро те ще са такива каквито винаги са били.Това е просто твоето възприятие на „какво е“ това беше трансформирано.
Когато вие се свързвате по този начин ... има трансформация на енергията между „ отвън „и „отвътре“ .Това ще бъде „ осезателно“ ... като  действително вие го търсите.
Всичко което казахме е за да се разкрие ... ще изглежда сякаш за минута , период  от време сякаш вие ще живеете в два свята.Може би това може да се ПОЧУВСТВА като че ли вие живеете с два различни размера.В смисъл ... ти трябва да бъдеш .Ние ще наречем това „Пресичането от другата страна“.Това е когато ти трябва да отличиш ,диференцираш  между кое е истинско и кое не е.РЕАЛНОСТТА ... си ТИ ... и как ТИ ЧУВСТВАШ  и как ръководиш себе си. Лъжата,лъжливостта е размирицата  ,вълнението ,смутът и катаклизъм(разместване на пластове,рязка политическа промяна,рязка социална промяна ,че е неизбежно неименуемо  фатално ,като най-голямата промяна на всички тези форми.
ОТНОВО ДА НАПОМНЯ ,ДА СТЕ В МИР СЪС СЕБЕ СИ Е ЖИЗНЕНОВАЖНО ЗА ДА ПРЕМИНЕ ПРЕХОДА.
Твоята спокойна енергия  може да балансира неспокойната,разтревожеността .Остани спокоен ,знаейки просто , че това е настъпващата промяна , ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗАПАЗЯТ СПОКОЙСТВИЕ  когато процесът приключи.
Благодаря много .Аз съм щастливa ,че ние можахме да осъществим този разговор днес.До следващия път ... нашата ЛЮБОВ и благодарности идват към вас.
Запомнете,че усмивките покачват вашата вибрация и на цялото.Когато се смеете трябва да го ЧУВСТВАТЕ като го изразявате ... когато усмивките идват от сърцето, изразени чрез очите и грейват по вашето лице вашето лице ... вие можете да ОСВЕТИТЕ душата или място ,което се нуждае от това с много ЛЮБОВ.Запомни това.
Ние ще го направим.Благодаря ви.
Уеб сайт : Blossom Good child
Превод : Петя Колева

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони