Tuesday, May 15, 2012

Разпространете това широко!, 20 май 2012година

Разпространете това широко!
Рестартиране на Мрежата
20 май 2012година




След големия успех на Деня на Световно Освобождение, нашите усилия за планетарно освобождение продължават. Този път, ние ще се срещнем групи, големи или малки, индивидуално или по двойки, в точното време на слънчевото затъмнение на 20 май.
Масово ще се обединим и ще визуализираме освобождението на нашата планета от тиранията на не-физически негативни елементи, така че за пръв път в историята си ще имаме шанса да съ-творим нашата собствена духовна съдба като свободни същества от Светлина на Земята и ще се свържем с Източника без препятствия. Трябва да има 144 000 хора, които да осъществят тази визуализация с фокусиране, за да се постигне желаният ефект.
На 20 май ще има годишно слънчево затъмнение, когато Луната ще закрие Слънцето пред Плеядите.
Мощен лъч Светлина ще излезе от Галактическото Централно Слънце, ще се спусне директно през Плеядите към Земята и ще е заземен напълно по пътя си. Този лъч Светлина ще изгори всички препятствия на етерно и астрално ниво и ще засили връзката ни с Източника.
Той ще прегори всички страхови програми на негативни не-физически елементи и ще рестартира енергийната мрежа около планетата в точния момент, когато сянката на Луната ще докосне върха на Планината Шаста. След рестартирането, ние ще сме в състояние да съ-творим нашата духовна съдба със Светлина.
Ще направим тази визуализация едновременно, моментът на затъмнението рестартиране, което е на 20 / 21 май. Точните часове за различните времеви зони са :
3:30 следобед 20 май (Хавай)
5:30 следобед 20 май (Аляска)
6:30 следобед 20 май ( Лос Анжелис )
7:30 следобед 20 май (Денвър)
8:30 следобед 20 май (Хюстън)
9:30 вечерта 20 май ( Ню Йорк)
2:30 сутринта 21 май (Лондон)
3:30 сутринта 21 май (Париж)
4:30 сутринта 21 май (България)
5:30 сутринта 21 май (Москва)
7:00 сутринта 21 май (Индия)
9:30 сутринта 21 май (Пекин)
10:30 сутринта 21 май (Токио)
11:30 сутринта 21 май (Сидни)
Инструкции:
1. Отпуснете ума и тялото си като наблюдавате дишането си няколко минути
2. Визуализирайте колона от етерна Синя Светлина, излъчваща се от Галактическато Централно Слънце, преминаваща през тялото ви към центъра на Земята. Поддържайте тази колона от светлина активна за няколко минути. След това визуализирайте всички негативни елементи около земята премахвани от етерните и астралните нива заедно с техните негативни духовни технологии и магически инструменти и всички онези елементи ескортирани в Светлината от не-физически борци за свобода от Светлина. Визуализирайте как този процес се случва мирно и гладко по целия свят. Визуализирайте как най-сетне светът е свободен от духовно робство, свободен от всички зли Аркони, Рептили, демони, стихии и други негативни не-физически същества. Визуализирайте вибрацията на етерните и астралните нива, ставаща по-лека и по-ярка докато всички тъмни същества си заминават и остава само Светлината.
3. Визуализирайте напълно ново духовно бъдеще за човечеството, с ангели, феи, делфини, еднорози, духовни водачи и други същества от Светлина, населяващи етерните и астралните нива. Визуализирайте как са излекувани всички рани на човечеството, цялото човечество вдъхновено и напътствано от всеки, който има собствена връзка със собствената си Душа и Източника.
Моля, направете тази визуализация според инструкциите и не я променяйте, тъй като в противен случай тя няма да има желания ефект.
Повече информация за негативните не-физически елементи и как да ги отстраните от живота си.

Превод :Tauno

*********

More information about negative non-physical entities and how to remove them from your life:

http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/portal-2012-clarification-about-state.html#comment-form

Updates about Reboot of the Grid:

http://2012portal.blogspot.com/


Posted by Cobra at 12:23 PM

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони