Sunday, May 13, 2012

8 май,2012г. Сананда-Освети светлината-предадено чрез Фран ЗепедаСананда:
Вашият свят се променя скъпи мой.Вие се променяте.Светът ви се трансформира,от сърце към сърце,от душа към душа,поради проникването на светлината,както никога преди в историята на дуалността.Запомнете тези думи.
Позволете ни да погледнем какво се случи.Много души  отбелязаха ръст на вярата и любовта в себе си"там де дивото зове" както те казват.Това е просто израз,но на него може да се има доверие,защото във всеки израз има капка истина-всяка поговорка има своите корени и истини.Ваш избор е ,дали ще съзрете в израза,било то "там де е дивото"или просто "зов" за нещо,както и да е,това показва само,че настъпва огромно просветление във вас,просто виждате нещата,каквито не сте ги виждали никога преди.Пропастите във вашето мислене и рационалното ви разсъждение,започват да се виждат,защото нещата вече имат друго значение за вас.Изберете момент през деня,или по-скоро няколко момента в деня,за да изучите  всичките неща,които приемате и твърдите, че са истина.Прекарайте всичко през вашия сърдечен център и вижте,колко истинно ще излезе всичко.Вие ще имате много,много възможности тези дни,да изучите тези т.нар. "истини",които пазите толкова ревниво.
Не трябва да ви казвам,че нещата понякога изглежда се обръщат с краката нагоре .Просто ще бъдете тествани  отново и отново за много от вашите разбирания и схващания,които някога сте смятали,че са единствената истина за вас.Най-важното в случая е да ги преосмислите със сърцето си,това е истинския тест за всичко и за всеки.
Отново и отново през жизнения ви път ще участвате в различни сценарий,с различни нагласи,с различни герой и със всевъзможни роли,в които ще се въплъщавате.
Това е пътят на вашето просветление.Ще преминете тези изпитания и ще научите уроците и изводите от тях,какво наистина става в сърцето и душата ви и кое за вас е истина.Ще се калите като хора,и ще прочистите вярванията си и пътищата на мисълта по време на жизнения ви път,но не по-бързо и дълбоко като сега в тези хаотично променящи се времена.
Бъдете готови за повече .Стегнете се.Позволете си да създавате от сърце и душа,както никога преди.Бъдете това,което никога не сте вярвали,че можете да бъдете.Светлината подкрепя тези начинания.
Бъдете изобретателни.Поемете към  пътищата си с любов и плувайте в щедростта на вашия дух,мили мой.Не се спирайте просто ,защото не сте го правили никога преди.
Съществувайте с извисената си-ангелска същност.Осъзнайте,че не сте по-малко добри от който и да е в духовната реалност.Просто трябва да го усвоите и разкриете.
Ще се почувствате така живи,сякаш никога преди не сте били.Моля,заемете местата си заедно със всички същества и осветете светлината си.
Аз съм Сананда и съм винаги на вашите услуги.
Чрез Фран Зепеда


Превод : R&R
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони