Tuesday, May 15, 2012

Галактическата Федерация и Команда Ащар благодарят за поканата, дело на Киис – 9 май 2012г.

 
Ние бихме искали да знаете, че вашите вибрации от Светлина достигат толкова високо ниво, че могат да бъдат видени от нашите позиции. Моля, продължете по този начин и не спирайте, докато се даде зелената светлина за нашето идване.

Ние искаме да благодарим на инициативата на Служителите на Светлината за разпространението на съобщението, в което те любящо помолиха за нашето идване, вие знаете, че работата, която вече е свършена, е доста важна и това е чудесен импулс, за да може да се изпълни всяка задача.

Моля знайте, че свършената вече работа е много важна и това означава, че ще бъде фантастично ускорение за новите задачи, които ще са изпълнявани.

Ние искаме да подчертаем, че мнозина от вашия свят са вече готови да дойдат на борда и ние искаме да сте готови да се отзовете на призива. Предупреждението ще бъде дадено във всеки един от вас и трябва винаги да сте в медитация, опитвайки се да излъчите цялата любов около себе си колкото може повече.

Днес Майката Земя е сравнително спокойна и ние се надяваме това да продължи така без повече смущения. Отново подчертаваме, че именно вашето състояние на съзнанието определя дали ще има или не индивидуално или колективно смущение, съобразно собствената ви вибрация.

Що се отнася до този въпрос, ние се чувстваме сигурни и искаме да ви уверим, тъй като виждаме увеличение на вибрационното ви ниво всеки ден, но се осмеляваме да ви помолим още веднъж да наблюдавате мислите си и да не сте водени от последните опити на тъмните сили.

Вие сте нужните ръце, които да извършат необходимите задачи в предстоящите седмици, а обявяването на нашето присъствие е неизбежно. То почти не е необходимо поради многото доказателства, които се разпространяват навсякъде и въпреки това Президентът Обама вече е наясно и въпреки че това може да затрудни много хора, ние продължаваме да ви съветваме да гледате фактите чрез сърцето си и да разберете работата, която се играе от Светлината…

Бихме искали също да поставим на вниманието на нашите канали да не се изненадват, ако количеството на канализирани съобщения намалее. Изясняваме, че този факт вече е предвиден.

С всеки изминал ден, прекрасна вълна от любов ви прави още по-сияйни и това е уверението, от което се нуждаем, за да сме в състояние да завършим задачите си, вярвайки, че всеки от вас ще е готов, когато ще сте призовани да сътрудничите по-пряко с нас и че можете да допринесете дори повече в полза на Светлината.

Ние благодарим за вашата решимост и можем да изясним, че ако получим вашето приветствие за добре дошли от сърце, пристигането ни ще бъде по-лесно. Ние обичаме и оценяваме всеки един от вас и сме доволни от работата, извършена от всички вас.

Ние сме вашето семейство от Звездите, ние сме Галактическата Федерация на Светлината заедно с Команда Ащар, обединени от Светлината на Създателя на Космоса.

Бъдете в мир


Чрез Габриел
Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони