Sunday, May 13, 2012

Хаторите от Слънчевите Астрални Полета на Земята: Времеви линии на Земята от третото измерение и помощта, която даваме


Възлюбени души от една от безкрайните реалности, които изграждат вашата Земна сфера, ние сме Хаторите от Слънчевите Астрални полета на Земата. Ние наблюдаваме всички от вас и вашия свят по всяко време, заседавайки с Висшите Съвети на Гайя и уверявайки, че вашето издигане се намира до вас, а вие откривате пътя си към издигането си. Ние ежедневно напътстваме много от вас, макар че е достатъчно да се каже, че много хора не забелязват помощта, която им даваме незабавно. Много хора по вашия свят са склонни да вярват, че каквото и да изникне в главата им, трябва естествено да идва от собствения им ум, когато това просто не е вярно. Всички вие съществувате в много реалности; в безкрайните равнини на съществуване, а в много по-висши астрални нива на Земята много от вас се срещат с нас и приемат напътствията, които ние предлагаме. Ние обичаме всички вас толкова много и искаме да знаете, че много от вас, ако искате това, всъщност може да изберете опцията да станете едни от нас – да станете възнесен Хатор и да работите в Земните по-висши астрални равнини.
Ние знаем и разбираме какво може да си мислят някои от вас – „ако Земята се издигне пак в своето девствено пето измерение, ще има ли полза от астралните Хатори?”Нашият отговор на това е недвусмислено да. Виждате, ние съществуваме извън пределите на времето, както всички възнесени души. Ние можем, точно в този момент от нашето съществуване, да възприемаме и да сме не само с вашата издигната Земя и всички нейни граждани, но също и със Земята от по-ниското измерение. Много от вас са чули, че веднъж след като Земята премине в четвъртото и петото измерения, третоизмерната Земя ще спре да съществува. Ние ви казваме, че това е само отчасти вярно. Всяко преживяване, всеки момент, който всички вие възприемате, е записан във вечната вселенска банка памет – нещо, което можете да си обясните като Етерни записи. Много от вас всъщност вече се издигнаха в новата Земя на петото измерение и избраха съзнателно да се върнат в тази Земя от третото измерение, в която сега живеете, която съществува в различна времева линия в сравнение с предишната Земя от третото измерение, от която вие се издигнахте. Надяваме се, че разбирате, скъпи мои.
Много различни Земи от третото измерение съществуват във вечните възможности на времевите линии, и много от вас всъщност се върнаха в настоящата третоизмерна Земя, за която говорим в настоящата времева линия. Някои от вас може да се издигнат от тази Земя на третото измерение в тази времева линия и да изберат по-нататък да се върнат в различна, бихте казали нова Земя от третото измерение в напълно различна времева линия, която тогава ще ви помогне да се издигнете. Създаването е вечно, а това вечно създаване на Земята е създаване, което ние направляваме, защото всички вие сте истински вечни души, които могат да правят всичко, което поискат, когато става въпрос за това, което може да мислите, че е невъзможно.

Както отбелязахме по-горе, много от вас може да изберат всъщност да се издигнат до нашето ниво, което е от шестото измерение. Когато и ако изберете да станете Хатори, ще има много уроци, през които ще минете, за да намерите себе си в нивото, в което живеем ние, но всъщност някои от вас са на Земята в третото измерение, за да учат определени уроци, които ще ви доведат до „дипломиране”, така да се каже и да можете да разбирате дълбините на съзнанието, в което сме ние, което разбира се ще ви квалифицира за „поста” в нашите „рангове”, който толкова много желаете. Както други във вашия свят, с които сме били в контакт, ще знаят, че ние сме много напреднали в използването на звука и лечението за ваша/наша полза. Ние пребиваваме над много от тоновете, които чувате и преживявате на Земята и искахме мнозинството от хората по света ви да разберат, че дори най-основните тонове, които разбирате с различните си Земни инструменти, всъщност са много важни тонове           , които когато са слушани и закотвяни да повече от вашето „време”, могат да бъдат много полезни за вашето тяло и дух. Светлина, цвят и звук са и винаги са били метод за лечение, а по-високите вибрации на звуковите тонове, много от които израснаха да ги използват могат и ще бъдат много практични за вашия растеж и развитие.

Ние виждаме, че много от вас започват да откриват истинската си същност и астралните си тела, а това стопля сърцата ни. Много от вас истински започват да си връщат съзнанието кои в действителност сте и фактът, че вие действително сте вечни. Това е чудесно събитие, а в много различни третоизмерни времеви линии, откриването на себе си, на астралните ви тела и на астралните равнини, бяха точно тези неща, които послужиха за истинското донасяне на пълното ви съзнание за по-висшите измерения. Помагането ви да откриете астралните царства в целостта на собствените ви умове е нещо, с което ви бяхме полезни. О, скъпи души, ние така желаем вие напълно да разберете ролята, която сме играли в Живота ви. Всеки ден ние се срещаме с вашите Възнесени Майстори и извънземните цивилизации, които помагат за вашето издигане и за прокуждането на тъмните от вашия свят. Всеки ден ние се срещаме с всички вас или трябва да кажем „нощем”, докато сте в царствата на съня. Много от вас започнаха да отварят телепатичен контакт със същества, за които не сте сигурни кои са, а ние искаме да знаете, че за много от вас, ние сме тези същества. Ние разбираме, ако вие може все пак да не желаете да поддържате такива идеи, а всъщност много от вас получават контакт от много възнесени същества, тъй като покривалото между вашия свят и по-висшите царства е достигнало най-тънката си част.

Това е всичко, което трябва да кажем за сега, ние искаме вие всички да знаете, че ние нежно ви Обичаме и ние се грижихме за вас и помагахме на много други цивилизации от вашата Вселена да спрат много свиващи сърцето събития, които бяха планирали за вашия свят. Извънземните, които са в комуникация, телепатична или друга, с многото във вашия свят говориха за това как са помогнали да се намали обхвата на много бедствия, които бяха планирани, а ние искаме да знаете, че ние също направихме това, което зависи от нас, да се намали обхвата на бедствията. Някои от вашия свят се възползват от използването на звукови вълни и тонове за разрушителни цели (като HAARP), а тези събития са това, в което ние се намесваме и използваме нашите много по-съвършени целебни звукови тонове, за да намалим суровостта на което и да са планирали те. Разбира се, свободната воля на душите, които участват в това, трябва да се отчита, но в основната част, сега ние можем да се намесим много по-директно във вашите действия в тази времева линия, отколкото някога ни е било разрешено.

Благодаря ви , Хаторите от Слънчевите Астрални Полета на Земята
Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони