Friday, May 18, 2012

Сананда – По Пътя Ви Към Дома – Предадено чрез Фран Зепеда – 16-ти май 12 г

Сананда:
Любими мои, Възнесението се превръща в все по осезаема реалност. Става все по – ясно че вие се мъчите да го осъществите без значение дали напълно осъзнавате това или не. Дали го разбирате или не, това е нещо което става все по – реално за вас.
Все пак, естественно, вие все още трябва сте наясно че изборът е ваш, но веднъж след като сте направили този избор, няма връщане назад и промените ще станат повече и по видими докато продължава.
Вашите Служители на Светлината са по – наясно с всичко това, разбирасе, и вие като се променяте, ставате по добри в помагането на други които си нямат на идея какво се случва с тях, независимо от фактът че са направили своят избот много отдавна да се впуснат в това пътешествие и сега зависи от тях дали ше се качат на влака или не.
Днес искам да говоря по темата за тези които не са наясно с мисията си, и говоря на тези които са достатъчно осведомени за да им помогнат. Ето за това сте се подготвяли. Като се натъквате на всички промени през които преминавате, това ви поставя в много по – добра позиция да помогнете и на други да се пробудят. Можете да ги информирате от опит и знание за да бъде информацията присъща и достоверна за тях. Те ви вярват и така могат да свържат вашите преживявания  с техните собственни и да донесат Светлина към това което може би още не са осъзнали но е едва под повърхността.
Моля ви оглеждайте се кой около вас би се затруднявал с новите енергии и им бъдете от каквато и да е помощ за тях. Това може просто да ви доведе до вапият център и спокойствие и почтеност и да накара Светлината ви да заблести така че да е видна за всички. Може да ви доведе до това да бъдете пример за другите които исещат че нещо е различно и ви търсят за сигурност че всичко е наред. Вие ше знаете колко и как да им кажете, и вие винаги имате нашата закрила в Духовният Свят когато сте несигурни.
Но сега, мнозина от вас са продължително отдадени на възвишение и се справят с вълните на промяната които  крайните енергии носят доста по – добре от преди. Сега е времето да се огледате наоколо за хора и места които се нуждаят от дози Светлината която вие освоявате докато четете това.
Моля ви не позволявайте на нищо да ви разсее от тази цел. Винаги ще има скептици, но това само изисква от вас да погледнете вътре в себе си и да откриете истината, това което знаете че е Истината дълбоко в сърцето си. Докоснете се до щастието което цялата тази промяна ви носи.
Вие наистина сте по пътят си къмвкъщи и той ви носи новоотркити таланти и дарби и перспективи които само са били прикрити до сега. Покажете гордо тези дарби да ги видят всички. Сега имате силата да държите и поддържате и предлагате тези дарби като вътрешна част от вас.
Това е нещо както когато змията разкъсва кожата си и нова кожа е изложена на показ. Няма нужда да се държите за старата кожа, а вместо това да свикнете с новата. Подобно на това, което ви се чувства ново несугурно в живота ви сега скоро ще бъде нормално и реално, дълбока част от вас. Все едно сте били пресъздадени и след малко време всиквате се чувствате по – готови да поемете пътешествието си запасени с възможности по – прилежни на Новият Свят който създавате.
Няма правилен или грешен начин да се направи това. Трябва да се доверите на това, следвайки Висшето си Аз, вие ще управлявате завоите и пътеките на своето пътешествие. Оставайки в Монентът си Гега и усещайки Сърдечният си Център ще ви помогне с това, също така и знанието че винаги имате достъп до Висшето си Аз ако просто спрете и се вгледате в него. Скоро ще видите че е все повече достъпно и все по – вече се интегрира с вас. Ще откриете че прекратявате връзката с егото си, или нисшето си аз, то ще ви пречи все по – малко.
На всяка цена почувствайте щастието което идва с  това благородно припомняне на Изтинският си Аз, на Божественното си Присъствие, на своето Божество. Става ви все по – ясно че то е Истинската ви Същност и ще ви води към дома.
Аз съм Сананда и съм на вашите услуги винаги.
Благодарим ти Сананда
Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони