Wednesday, May 16, 2012

Архангел Михаил и Йешуа – Бъдете Едно с Висшето си Аз – Предадено чрез Фран Зепеда – Май 13-ти 2012

Архангел Михаил и Йешуа:
Носим ви велики вести от Духовното Царство докато бдим над вас с дълбока гордост и любов. Нищо не може да отнеме великият прогрес и напредък които сте постигнали. Коефициентът на Светлината е на постоянна височина и ви поздравяваме за това.
Бъдете готови за масивни промени, както ви казвахме и до сега. Бихме искали да говорим с вас относно сърцето ви, което преминава през много промени. Мощни сваляния на енергия са направили така че сърцата на много от вас да се отворят по начини с които и вие не сте наясно, мили мои. Може би сте забелезли че сте изгубили интерес към много неща, и нови интереси набират скорост. Може би изпитвате неохота от напускането на нови връзки и кариери, стари начини на правене да нещата, защото дълбоко сте били свързани с тях. Може би ще почувствате че това е предателство и да се чувствате зле ако напуснете дадени хора или места.
Не забравяйте обаче че хората и нещата в живота ви са там с целта да ви пробудят и веднъж след като са испълнили целта си, са готови да ги освободите. Внимавайте да не запазите привързаност или да се индетифицирате прекалено лично с това което напускате. Ако е долетяло в живота ви за да ви научи, и след като сте научили урока, вече нямате нужда да се държите на притежателя на урока и порастването. Всичко което ви остава е да го оцените и благословите, и да го пуснете.
Много връзки ще долетят в живота ви да заменят тези които си тръгват, но хората и нещата които напускат но са ви донесли урока не са ви загубили напълно. Те трябва да бъдат освободени за да могат да продължат. Не сте допуснали грешка в това че сте прекратили всичко. Това е за вашето и тяхното най – добро да се освободите и да останете разделени. Есенцията на любовта и урока който е дошъл с нея е все още жив. Вие просто сте освободили пратеника, така казано.
Казваме ви това защото ще откриете все повече и повече неща които трябва да напуснете, и понякога ще бъде като лавина когато нещата се забързат в разчистването на триизмерната рамка. Сърцето ви се лекува чпез всичко това; то се разширява; то все по – вече и по – вече се превръща в навигатора на вашето пътешествие към дома.
Бихме искали все по – вече и по – вече да осъзнавате същността си. Вслушайте се в Висшето си Аз, което се интегрира с вас докато говорим. Забележете подлите подбуди и нюанси. Това е като превключване на и оставане с нова операционна система на компютъра ви. Веднъж като сте се посветили на новата програма, старата не ви върши работа. Решете сега да разрешите на Висшето си Аз и на сърцето си да бъдат новата операционна система от сега нататък, без изкушения да се върнете обратно към старата програма да разрешавате на егото си да ви кара да се съмнявате в курсът си и делата или чувствата си.
С това идваи ново изпитание, разчитането на интуицията ви или предположения направени чрез логиката и разионализацията на старата система. Направете това новото си мото: ‘‘Аз съм Висшето со Аз и съм спокоен в знанието на това до най – дълбоките нива на Душата ми.‘‘ Бъдете сигурни в това и бъдете Едно с Висшето си Аз.
Мили ммои, стигнали сте толкова далече, и имате още малко за да продължите, но бъдете сигурни че прогресът ви е възвеличен и електричен и умножен вески път когато се предадете и се успокоите в знанието си че сте прекрастни божественни било то тук с едиственната цел – пробуждането и помагането на други да се пробудят. И това е желта на вашата Душа също. Радвайте се на това; бъдете сигурни в това; бъдете въодушевени от това. Вие сте на път.
Дълбоко ви ценим, Оставаме ваши лоялни слуги и приятели в Мир и Любов,
Архангел Михаил и Йешуа.
Превод : R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони