Friday, June 29, 2012

ЧЕНАЛИНГ ОТ ХРОНИКИТЕ НА АКАША ЗА ЮЛИ 2012 КАКВА ЕНЕРГИЯ И СЪБИТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОЧАКВАТ ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ


 
Универсалната енергия през този месец се движи много бързо. Енергийно, месеца  изглежда по-кратък за разлика от календарния. Съществува усещане, че всичко се ускорява и това, как вие ще от реагирате, ще определи как ще тръгнат нещата във вашия живот в течение на юли.

Можете да мислите за енергията през този месец като за колело за обзор. Тя ще се повдига и спуска няколко пъти през месеца. Ако Ви изтегля нагоре потока енергия, това колело на обзора ще ви повдига и спуска така често, че Вие ще се чувствате сякаш се намирате на увеселително влакче. Може да се почувствате уплашени, неуправляеми, не заземени, като че ли за някъде бързате и при това правите много грешки. Въпреки, че ако Вие решите да се отпуснете, да се насладите на гледката и отпочинете през този месец, то можете да забавите времето. Може да забавите този напорист поток от енергия, вливащ се във вашия живот и направите шофирането по-приятно по такъв начин, че с помощта на тези подеми и спадове, вие ще получите по-добра представа и ще можете да се разнообразите с много неща в живота, а не просто да се опитвате да ги преживявате, когато те Ви обкръжат.

Ключът за преуспяване през този месец ще бъде избора на забавяне - по-бавно да се възприема всеки вид дейност и преглед на духа в това време, когато продължавате да се движите напред. Съпротивлявайте се на желанието да бързате или следвате темпото на хората около Вас. Правете всичко, когато ви се получава. Помолете за допълнително време, за да завършите делата си в свое собствено темпо. Ние не казваме, че сте длъжни да почивате или избягвате участие – в същност, единствения начин да преживеете този месец е да останете заинтересовани, продуктивни и да продължите своята работа. Но правете всичко бавно.Следете за вашата скорост. Работата не е в избягване и не в проверката. Работата е в това, да намерите своя ритъм и да не го променяте. Това ще бъде ключ към успеха и процъфтяване през юли 2012 година.

Какво конкретно ние можем да предприемем, за да получим най-голяма полза през този месец?

През този месец добре може да ви помогне медитацията. Да медитирате винаги е полезно, но има моменти, когато тя е особено нужна. Има време, когато действително е важно да обърнете внимание на медитацията и това е едно от тях. Би било добре, ако в течение на този месец, вашата практика с медитацията приеме форма на ежедневна 20-минутна разходка. Важно е да се отбележи това, че разходката трябва да бъде в самота и спокойствие. Не носете със себе си телефон и не слушайте музика. Това време е за изчистване на разума. Това е време, за да забавите някои събития, не товарете себе си с информация и със собствени думи позволете на вашия мозък известно време да обработи наличната вече информация. По такъв начин медитацията ще помогне да избегнете твърде много входна информация през този месец. Своевременно отдъхнете от новините, от работата в Интернет или от слушане на музика. Няма нищо лошо, ако Вие се интересувате от тях, но постарайте се да съкратите времето, което вие изразходвате. Това е важно време, за да забавите вашето мислене, което не може да се случи, ако Вие постоянно получавате информация. Това действително е отлично време, за да отидете и поседнете във вашия двор и послушате птиците, а не да седите във Фейсбук или проверявате новините. Всичко, което ви помага да забавите оборотите и да станете по-съсредоточени – за да развивате вашето собствено мислене, а не да реагирате на чужди мисли, това ще бъде полезно за вас. Това е най-благотворното дело, което вие  можете да направите, за да извлечете действително полза от енергията през този месец.

Движението на енергията нагоре и надолу през юли може да бъде полезно за вас, ако Вие забавите оборотите. Така, както и колелото за преглед, ако Вие останете на няколко кръга, ще започнете по-добре да разбирате панорамата. Използвайте това време, за да се повдигнете и видите общата картина, да видите целия свой живот в широк ракурс. Погледнете къде сте били, къде отивате и как всичко това да съедините заедно. Временно се спуснете надолу и вие ще видите нещата по-подробно. С проявяване на детайлите, вие можете да бъдете продуктивни, да пропуснете няколко мероприятия и действително да подредите нещата. След това се издигнете на висшия ракурс и вижте общата картина отново и отново.

По такъв начин, това е прекрасно време, за да интегрирате своя живот, изравнявайки детайлите с общата картина, за да храните, развивате и вдъхновявате детайлите. Ако Вие ще се движите със собствено темпо нагоре и надолу, гледайки общата картина, а после, връщайки се към детайлите, ще видите, че това е този месец, когато Вие по новому стъкмявате своя живот. Можете да намерите по-дълбок смисъл във всичко и приведете вашите действия и отношения в съответствие с всеобщите приоритети. Но това ще сработи, ако Вие си дадете време и пространство за медитация, ако вие внесете спокойствие в разума и бавно обработите това, което Ви е нужно и действително се възползвате от преимуществата от двете гледни точки. Ако Вие бързате, тогава ще изразходвате този месец, реагирайки ту на едно, ту на друга и накрая ще изтощите себе си.

Какво можем ние да очакваме колективно? Има ли нещо, на което сме длъжни да обърнем внимание или да помогнем да се случи на колективно ниво през този месец?

В съвкупност, Вие ще видите направени много грешки. Грешки правят хората, които управляват бизнеса и правителствата, те ще правят теми, които ще пускат програми или ръководят школи. Повече грешки ще бъдат направени от бързина и от невнимание хората създават неистова енергия. Ако един човек, който чувства себе си напрегнат, подтикне други този човек се почувства още по-напрегнат, тогава те още по-силно ще подтикнат някой друг. По такъв начин колективната енергия може да подхранва сама себе си и стане неистова. Напълно е възможно вие да видите как хората в бързината ще правят много грешки, големи и малки. Август и септември е времето, когато хората са  длъжни да се върнат назад и поправят това, което те са разрушили през юли.

Това ще Ви помогне да разберете, че това, което вие виждате на колективно ниво през юли, няма да ви разкаже за събитията в бъдеще. През този месец ще търсите признаци, които ще предскажат какво ще бъде всичко в края на годината. Този месец ще бъде пълен с аномалии, така както у хората ще бъдат стремителни издиганията и паденията. Хората често ще променят своите мнения, а направленията на общите колективни усилия ще се изменят по няколко пъти. Не се привързвайте към никаква конкретна история, която вие ще видите в колективната сфера. Не се привързвайте към това, което избора или икономиката ще извървят по определен начин. Нека всичко върви по своя ред. Наблюдавайте за това, как ще възникват историите и как те се разсипват на прах. Запазете спокойствие и тишина, когато те ще възникнат и се разрушат около вас. Не вярвайте и не изпреварвайте събитията. Ако вие повярвате в драматичните истории на други хора,  това ще изглежда сякаш Вие прескачате от едни увеселителни влакчета в същото време на други. Това само ще ви обърка.

Ето това е нужно да направите през юли, за да работите с колективната енергия. В по-голямата част тя ще помогне да останете в страни от импулсите на другите хора. Търсете хората, които не бързат или внимателно напомняйте на другите да не бързат и да се успокоят. Отново намаляне на темповете не означава, че е нужно да избягате или се отклоните от своите задължения. Това е просто времето да се занимавате по - системно и внимателно през месеца.

Има ли още нещо за юли 2012 година, за което искат Пазителите ние да узнаем?

Ускорените енергии не е задължително да бъдат вредни, въпреки че създават малко безпорядък. Това не е длъжно да причини вреда. Това ускорение фактически се явява импулс, който Вие ще създадете в течение на месеца. Това е така, като например вашия автомобил да се намира на неутрална предавка, а вие да поставите крака на газта – вие ще започнете да разбивате двигателя. Само когато включите предавката, той веднага бързо ще тръгне. Това е чувството, което ще се случи през юли. Всички вие ще пуснете двигателите и се приготвите за скорост. По такъв начин юли е такова време, когато вие енергично включвате предавката. Вие се приготвяте да пристъпите към работа, това ще прилича на внезапен тласък, когато изведнъж се придвижите напред. До този месец Вие изгубихте много енергия, без обезателно да се движите бързо напред.

Готвейки се за този месец, убедете се, че вие гледате в правилна посока. Ако се приготвяте да отведете автомобила и той веднага да потегли от място, вие трябва да гледате в правилната посока от самото начало.

Убедете се, че виждате своите приоритети. Убедете се, че в течение на юли, Вие ще направите всичко възможно, за да видите общата картина и направете необходимите поправки за това, за да се насочите по правилния път, защото от юли до края на годината вие само ще увеличавате скоростта. Ще привикнете към тази скорост по-късно и можете да не изоставате, при това не губейки своя център.

В момента се убедете, че сте се насочили по правилния път. Не губете много време за не важни неща за вас. Постоянно гледайте общата картина, за да се обедите, че вашите действия дотолкова се съгласуват с вашите приоритети, доколкото това е възможно. Животът на човека е сложен и не е просто да има идеално съчетание между вашата дейност и приоритетите ви. Но, за да не правите така със своя живот, убедете се, че вие губете своето време за това, което храни душата, надеждите, мечтите и ви прави щастливи. Тогава този месец ще премине с лекота.

Превод от руски :Кръстина

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони