Tuesday, June 5, 2012

Сананда – Нека Бъдете Калейдоскоп от Единство – Предадено чрез Фран Зепеда – 4-ти юни 12 г


Сананда:
Без значение къде сте в енергийната спирала, вие всички се издигате в чистота. Енергийният скок, акомпаниращ настоящото подреждане, което настъпва, сега ще предизвика масивни скокове в съзнанието ви. Нужно е само да отворите сърцата си до степен, която все още не сте постигали, мили Мои. Енергиите ще ви асистират; трябва само да разрешите на пробуждането да се случи.
Навсякъде във вселената се получава един масивен домино ефект, и ще продължава да се случва, докато водите със сърцата си. До сега вие ставате доста вещи в това и въпросът е само колко искате да приемете безпрецедентният скок на Светлинна и Любовна енергия, които се изливат в сърцата ви докато четете това. 
Мили мои, има моменти да надвишите всички очаквания на възможността ви да абсорбирате максимума на Светлинни частици . Това сависи от вас;  от вас зависи да ги обуздаете и да ги катапултирате във формата на намерения и визуализации за какво Новата Земя ще представлява ако е балансирана и изоблина като войска от цветове, представляващи всеки отенък от дъгата в пълна лъчиста експлозия.
Може и да сте го предположили: Вие и всеки един от вас и всяко Създание от всички вселени има потенциатл да свети като светулка и да произвежда калейдоскоп от лъчисти цветове, всеки уникален за всяко Създание, но в тоталност проузвеждащ такава красива комбинация, уникална във всяка частица но така балансирана и синхронизирана в Цялост.
Представете си, ако желаете, тази красива войска, в която нито един отенък не е снижен и гледан като на мало важен . Обмислете, че на всеки е разрешено да блести до пълна степен и стойност. Вие току-що увеличихте волтажа стократно, милионократно чрез това разрешение. Това, което създава току-що обясненото, е отвъд думи за описване.
Аз не трябва да ви казвам колко важен е всеки от вас в този стремеж да увеличим Светлината милионократно, мили Мои. Дайте си момент сега да визуализирате това и да съзрете капацитета, който трябва да принесете в новото балансирано мъжко и женско енергийно подреждане към ползуване.
Това е вашето време да блестите, всеки един от вас, и се обзалагам че вие дори и не разбирате степента на възможностите, които имате да разбиете всички бариери на лимитите си, сега и завинаги занапред в тази година на смисъла ви в линейно време.
Бъдете това, което сърцето ви ще държи, мои смели Души на Мир и Любов. Бъдете Цялото, от което можете да бъдете, и го носете напред рамо-до-рамо с своите събратя Създания напред във великата ви Нова Земя като Едно.
АЗ СЪМ Сананда, и съм с вас винаги.
Превод:R&R
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони