Friday, June 1, 2012

Мечтаейки за него, вие го създавате. – Архангел Михаил чрез Рон ХедSpanish        Portuguese

Тази сутрин ще говорим за приликите и разликите ви. Ще бъде абсурдно да кажем, че всички сте еднакви, когато няма и двама, които напълно да си приличат. Да, това е истина.
Никои двама души, нито създания в каквато и да е форма, изживяват точно същите неща по време на техните пътешествия през съществуването. И всяко едно изживяване ви е довело до заключения за това, което сте възприели. Никои двама души, които възприемат дадено събитие или нещо, го изживяват по един и същи начин. Всяко едно преживяване, което те са имали през този живот, или който и да е живот, оцветява това, което те виждат. Усещат натиска на всяко едно заключение, което са направили за подобни неща. Всеки страх, всяка любов, всяка болка, всеки уют, които са били изпитани и отнесени към подобни обстоятелства, ще бъдат сравнявани незабавно, съзнателно, или по-вероятно несъзнателно към ситуацията, и незабавните изводи ще произведат допълнителни емоции и чувства. 
Колкото повече вашето същество става съзнателно и наясно, вие ще получавате повече и повече контрол над тези неща. Така или иначе, те продължават да се случват. Бихме ви казали, че това би могло да опише функция и цел на вашето съществуване. Вие сте Сътворението, изживяващо себе си.
Така че става лесно да се забележи, че никои двама от вас не си приличат. Сега нека обсъдим вашата природа като живи същества. Всичко, което е обичайно за вас може би ще разкрие повече от вашата истинска природа. Хората обичат семействата си и ги защитават от вреда. Всички хора имат мечти и желания. Те всички искат сигурност и комфорт. Можем да продължим списъка колкото пожелаете. И сме сигурни, че всеки от вас, ако така реши, може да даде примери, които не съответстват на шаблона.
Сега ако искате, отделете момент и си представете какъв ще бъде нашия човек, ако бъдат премахнати всичките съмнения, страх и недостиг от възприеманото бъдеще. Представете си, че това сте вие. Как ще се промени живота ви? Как ще се промените вие самите? Ако знаехте без съмнение, че никога няма да изпитате глад, нито недостиг на нещо отново, как бихте реагирали? Ако знаехте, че синовете и дъщерите ви са подсигурени със същото, какъв би бил живота? Ако дори ви кажехме сега, че живота ви скоро ще бъде точно такъв, това би ли променило нещо?
Ние и преди сме го правили, нали? Накарахме ви да мечтаете за свят, който никога не можехте да си представите преди. Това е една от функциите ни. Тъй като чрез мечтите за него, вие го създавате. Когато повече и повече от вас мечтаят за този свят в повече подробности и за по-дълъг период от време, той става по-възможен, по-вероятен, по-истински. 
И сега се докоснахме до природата на еднаквостта на всички хора. Вие сте създатели. Вие създавате нов свят и научвате, че го правите. Благоговеете пред това колко бързо напредвате. Изглежда ви бавно и болезнено. Но не е така. Предсказана е само една нищожна част. 
Още веднъж ви молим да поддържате мира в сърцата си и до нови срещи утре.
Превод:Iliana 

1 comment:

 1. Невинният банкер
  По стечение на обстоятелствата напълно невинен директор на банка попаднал в затвор за особено тежки престъпления. Много месеци страдал и бил обиден от несправедливостта, но един ден просто решил да действа. Започнал да пише всеки ден писма до всички институции да се отпуснат повече средства за ограмотяване – особено за книги. Така за 10 години успял да създаде огромна и богата библиотека, помогнал на десетки млади хора да завършат от затвора своето средно образование и коренно да променят живота си. След известно време, пак по стечение на обстоятелствата, се намерил истинският извършител на престъплението. Банкерът бил освободен и му била изплатена огромна сума като компенсация. Излизайки от затвора той осъзнал, че е бил много по-полезен в него, отколкото в банката. Разбрал скрития замисъл на Бога коленичил, поискал прошка за дългите нощи, в които проклинал съдбата си и горещо благодарил. Ние винаги се намираме там, където има най-голяма нужда от нас!
  Когато не получаваме това, което искаме получаваме това, от което се нуждаем!
  Или това, от което безнадеждно се нуждае някой друг! Не спирай да биеш камбаната си където и да си! Събуждай, помагай, дори и там, където ти изглежда най-безнадеждно! Обичаме те, подкрепяме те, ние сме десетки хиляди, а може би стотици хиляди по целия свят!
  Аз съм Жанет Орфану от България и ти благодаря за това, което правиш!

  ReplyDelete

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони