Sunday, June 17, 2012

Kris Won, June 14, 2012



СЕН ЖЕРМЕН
 
Скъпи Братя и Сестри:
Обръщам се към вас с една единствена цел моля ви: не губете толкова много часове седейки пред телевизора!
Повярвайте ми, има много други начини да прекарате времето си много по-продуктивно в този живот, вместо да седите на дивана, позволявайки на цялото това огромно количество картинки и подсъзнателни съобщения да запълват съзнанието и подсъзнанието ви.
Възможно е да не осъзнавате, но вие губите голямо количество часове пред телевизора, попивайки огромно количество ненужна информация във вреда на вашата психика, която остава като „спам” в менталното ви тяло.
От друга страна вие ставате мишена за много сили, които са много мощни, даже смъртоносни и които се опитват да ви отвлекат с излишна и банална информация, така че да не можете да се събудите за реалността и да избегнете контрола и доминирането на тъмните сили, които ги използват.
Тъмните сили са заинтересовани в това, да ви държат в пълно неведение за да имат възможност да продължават да разработват всичките си планове и заговори, с които да ви удържат под контрол и следователно излъгани.
Не отлагайте за друг път и смело започнете кардинално да променяте навиците и шаблоните си. Изключете телевизора си или поне станете много по-избирателни в избора на предаванията, които да гледате с цялото семейство.
Смисъла е в това, да не запълвате разума си с картинки за това, какво консумирате или да се опитвате да разберете кой е убиеца в сериала, как полицията се опитва да го хване, или да познаете кой отбор ще спечели шампионата в който и да е вид спорт.
Истинският смисъл, напротив: е в това, да очистите разума си от подобни излишни мисли, които ви заставят да усещате постоянно безпокойство и желание непрекъснато да подхранвате ума си с разноцветен калейдоскоп от тъпа и абсолютно безполезна информация.
Системата, в която е потопен вашият живот ви кара да мислите, че цялата тази „мръсна” информация, с която ви бомбардират непрестанно ви е необходима, за да се чувствате живи. Например, вие мислите, че трябва да сте в курса на това огромно количество информация от скандални събития описвани във вестниците и по телевизията, затова я поглъщате ежедневно, за да можете да говорите с приятелите си и колкото по-ужасяващо е това, което разказвате толкова по-добре. Така ли е?
Нима не разбирате каква вреда ви нанася тази лекомислена говорилня и клюкарстване?
Ако вие използвахте поне половината от времето си, което губите за гледане на телевизия, за медитация с вашето вътрешно Аз, живота ви ще се промени необичайно и ще стане безкрайно важен, полезен и продуктивен.
Тоест, целта на моята комуникация днес е: да направите реално усилие да гледате по-малко телевизия и да четете по-малко вестници за това, какво се случва и да започнете да отделяте повече време за самовглъбяване, и за търсене на вечните истини, които щателно и ревностно се пазят във вашите вътрешни храмове.
В тези трудни времена на икономическа криза и социална неопределеност, в които живеете сега, единственото достъпно спасение за вас е в - търсене на истината и целта на вашето съществуване вътре в себе си.
Вземете решение и започнете да се променяте в посока на обновяване на душата ви с дълбока мъдрост, уважение към другите и безусловна Любов към Създателя!
Аз съм вашият брат в Съзнанието, който ви обича дълбоко и безгранично.
 
Превод от руски: Георги

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони