Friday, June 15, 2012

Кой казва, че човек не може да промени светаВ последното отчитане пред шефа, аз го попитах какво трябва да се пише по-нататък и той каза да се свържа с моята визия за света и да пиша за него. Това е моята визия за света и това е изпълнението на тази задача. Погледнато по-специално, това е моето виждане за развитието на общността през 2012 г., а именно общност от редактори, модератори, групова дискусия, и читателите. Погледнато глобално -това е моята визия за света.

Това е просто моето виждане. Вие ще имате вашата визия. Не се опитвам да налагам нищо на никого. Ние всички трябва да имаме собствена визия. И да се надяваме да можем да я споделим. Моето разбиране е, че чрез формулирането и изказването и на глас, ние я рисуваме чрез Законът за привличането.

Развитото общество през 2012 г., в целия свят, както го виждам аз, е сътрудничество между обединени общности. Под "сътрудничество" имам предвид, че ние си сътрудничим, споделяме, работим заедно, въздържаме се, когато ограничението е необходимо, продължаваме, когато продължението е необходимо.

Под " обединени общности," имам предвид, не че ние споделяме нашите блага, въпреки че не би било лошо, ако сме го направили. В действителност, много скоро аз ще направя друг финансов апел и ние ще имаме възможност да участваме в най-естествения акт на сътрудничество: обмен с тези, които нямат нищо. И това, което ще обменяме е в полза на „общото благоденствие” или „ общото благо”.

Идеята не е моя. Тя бе създадена от американски работници през деветнадесети век и тази идея е закодирана в името на една канадска политическа партия – Кооперативна Федерация на Сдруженията или CCF.

Това е възникнало в една епоха, която е прозряла " обществената божия истина ", движението на вътрешните-градове, възникването на синдикатите, както и много други значими проекти и движения на обществения активизъм.

Сдруженията на сътрудничещите си общности, по мое мнение, се държат със своите членове естествено, а не фалшиво, като възрастни, а не като родители и деца; изправяйки техните божествени качества, а не на техните небожествени еквиваленти. Сдружението на сътрудничещите си общности позволяват на хората си да преминават общоприетите рамки на стремежа им към съвършенство, за постигане на най-високия общ знаменател, не най-ниския.

Сдружението на сътрудничещите си общности вижда хората да работят холографски. Всеки човек е цялото в умален вид. Всеки човек носи отговорност за общото и действа локално, докато мисли в световен мащаб. Никой не чака да му бъде показан зелен флаг, всеки започва в момента, когато усети, че е време за това. И всеки човек прави само това, което е възможно, невъзможното е изключително по избор.

Ние също така даваме реалистична оценка на това, което правим, относно събитията, в които сме участници. Тези събития са свързани с прагматичното приемане, че ние сме в последните дни, седмици и месеци след края на космически цикъл, че ние сме подготовката за една глобална промяна на трансформационната в края на годината, и че ние сме част от едно движение, което включва същности, които дори в момента не можете да видите.

Сдружението на Сътрудничещите си общности приема живота такъв, какъвто е, но има за цел да бъде, както бихме искали да бъде. А това, което бихме искали да бъде, това, как бихме искали да бъде, както каза Вернер Ерхард, е един свят, който работи за всички, и никой не е изоставен. Това е нашият идеал. Това е, към което ние се стремим. Ние изграждаме Божествения порядък, Рая на Земята. Ние сме духове с човешки опит и издигаме този опит към духовното или божественото.
 Steve Beckow
Превод:САР

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони