Wednesday, June 6, 2012

Бъдете обединени в мисленето, сърцата и мечтите. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

 

Тази сутрин ще започнем с изтъкването на промяна, която се е появила във всички достоверни ченълинг съобщения в този момент, нещо, което се е променило от възможност до вероятност, нещо, за което вие доста сте допринесли. 

Досега много пъти сме ви казвали да визуализирате и да се фокусирате върху спокоен и мирен преход от старото към новото. Имаше и продължава да има много негативна енергия, излъчвана във вашето обкръжение от тези, които възнамеряват да ви държат в робство и тези, които им вярват.

Разглеждайки светлинният коефициент на планетата ви сега, е изключително вероятно, благодарение на съгласуваните и обединени усилия, промените, които трябва да настъпят сега, въпреки че са прибързани и монументални, да не бъдат придружени от ненужно унищожаване или загуба на живот. Затова ви подтикваме да продължите по пътя, по който сте пътували толкова надалеч и да създадете по-нататъшни връзки помежду си, обхващащи цялото ви светлинно семейство, както и планетата ви, във вашата любов и мирни намерения.

В настоящия момент вие обичате магическите си работници. Казваме ви, че вашите Хари Потър-овци, Гандалф-овци, и Мерлин-овци никога не са правили такива чудеса както сега. През следващите няколко седмици възможността да внесете безусловната любов и светлина във вашия свят с увеличаващо се изобилие ще съществува както никога досега. Направете го и вашите причини за страх за бъдещето ще бъдат забравени като едва помнещ се разказ. Задръжте тези любов, мир, радост и надежда силно в сърцата си и ги оставете да прелеят във всеки ъгъл и процеп във, на и около вашата планета. Такава магия е вашата най-голяма сила, мили мои. 

Бъдете обединени в мисленето, сърцата и мечтите си. Поддържайте се един друг и не позволявайте нито на дума, нито на картина да ви накарат да се отклоните сега. Следващите два дена предлагат нова възможност за масови медитации и визуализации за вдигане на честотите на вашата земя отново. Вече сте започнали да ги организирате. Ние ще подкрепим всяко ваше усилие. Все повече ще забелязвате вашите лични способности да усещате и да използвате тези новопостъпили енергии за добри цели. Изпийте ги във всяка клетка на телата ви и приветствайте промените, които ви носят. Вие се превръщате в прекрасни същества. Насладете се на новия си аз. От наша гледна точка вие сте доста ослепителни. 

Утре ще бъде още един фантастичен ден, скъпи приятели. Ще говорим с вас отново тогава. 

Превод : Iliana
 
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/06/04/be-of-one-mind-one-heart-and-one-dream-michael-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони