Wednesday, June 20, 2012

А Д А М А, 31 август, 2011 ДО ХОРАТА НА ЗЕМЯТА ОТ ЛИМУРИЙЦИТЕ


Източник: http://kuthumi.ucoz.ru
Аз съм Адама, пазител на ТЕЛОС, град  в недрата на Земята, се обръщам към вас, хората, живеещи на повърхността на нашата обща планета. Всички вие знаете за съществуващите някога  цивилизации лемурийци и атланти. Знаете също и за това, че в резултат на случилите на планетата природни катаклизми, Лемурия и Атлантида, в различно време, практически са изчезнали от лицето на Земята. Те са станали дъно на океана. И вие предполагате, че заедно с материка са загинали и всички техни обитатели. Но това не е така. Библейския Ной със своя ковчег – това е тази легенда, която беше оставена за бъдещите цивилизации като ключ за спасение. Защото вие сте тази цивилизация, за която бяха оставени тези знания.
Ние не загинахме, по-точно не всички загинаха. Фактически, пред този Велик Преход, към който, както и сега, се готви нашата планета, на нас също са давани знания, предсказания, предупреждения и инструкции какво е нужно да правим и как да подготвяме себе си. Но, уви, историята се повтаря. Също така, както и сега, много от вас, хората, нищо не искат да знаят и чуят, така и у нас не всички вярваха или не искаха да вярват в предстоящите събития. И едва малка част от лимурийците, за много години до Прехода, започнаха да се готвят за него.
Фактически беше построен не ковчег, а град в недрата на Земята за много хиляди  лемурийци, които успяха да подготвят  своите тела за живот в друго измерение. Там имаше място и за растенията и за животните. Тоест, това беше свят в света: със своя земя, свое небе и свое слънце. Вече много хиляди години ние живеем в този подземен свят, в който можа да премине едва малка част, много малка част, отколкото ние очаквахме. Примерно, такава история се случи и с Атлантида, и с цивилизацията на маите. За това вече беше написано много и ако има желание, вие ще намерите и прочете тези книги. Сега става дума не за нас, а за това какво сте длъжни да направите вие, за да не повторите нашите грешки и не направите свои.
Аз, Адама, живеейки в своето тяло много хиляди години, се обръщам към вас, хората от Земята, с такава молба или съвет, може да се каже и така, и така. Съвсем скоро даже по вашите земни срокове, всички ние, жителите на подземните градове, ще излезем на повърхността на Земята. Ще излезем съвсем, в тези тела, които имаме. Ние и сега много често и за дълго пребиваваме сред вас, но със своите физически очи вие не ни виждате. Само вашите цифрови фотоапарати ни запечатват, но не всички знаят какво се появява на вашите снимки и са склонни да смятат, че това са просто досадни дефекти. По-прозорливите дадоха на всички нас, общото име „орби”  и даже се опитват да ги систематизират и класифицират. Но всичко това, разбира се, е далече от истината.
Аз малко се увлякох и се връщам към своя главен, жизнено важен въпрос и искам да кажа следното: Преходът скоро завършва и вашият привичен свят ще се измени до неузнаваемост. Не повтаряйте нашите грешки, не затваряйте очи и уши, „не заравяйте своите глави в пясъка”, започнете да правите това, за което толкова отдавна ви молят: „Събудете се!”
Ако обкръжаващият свят се променя, нужно е да се промените заедно с него, нима това не е очевидно? Защо така се съпротивлявате? Защо нищо не искате да знаете? Защо не искате да повярвате на това, че вече не подлежи на никакво съмнение и става пред очите на всички? Благодарение на  телевизията и Интернета всички събития в света се озвучават и демонстрират. Не вярвате на тези, които искат да ви помогнат и дадат всички необходими знания или своите очи?
Ние, лемурийците, преживели гибелта на своя свят, ви казваме: това е неизбежно, това ще се случи, това не зависи от вашите желания или нежелания. Това, ако може така да се каже, са разходи за ръста, еволюция. Еволюция на всичко живо, а нашата планета също е живо, разумно същество, както и ние с вас. По-разумно същество, бих казал аз.
Сега вие се намирате в по-изгодни условия, отколкото всички предишни цивилизации. Не ви е нужно нищо да строите: нито ковчези, нито подземни градове. Сега имате възможност да преминете в друго измерение в своите тела, но както ви казват, с едно условие. Тези тела вие сте длъжни да очистите и от физическата мръсотия /шлака/, и от менталната, и от емоционалната. И това е всичко, което се иска от вас. ВСИЧКО! Нима това не е чудо, не е чудесен дар, който така настойчиво ви предлагат да приемете? Защо вие не искате да разберете това и не го приемете?
С  любов и надежда
Адама
Превод от руски: Кръстина

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони