Friday, June 22, 2012

Операция “Stardust-2” (“Звезден прах-2”)

Операция “Stardust-2” 

(“Звезден прах-2”)

 

[Забележка на немската редакция: Моля четете тази статия със скептицизъм. Ние публикуваме тази статия, за да имате по-пълна информация, но изрично се дистанцираме от всякаква заплаха и употреба на сила. Галактическата федерация на Светлината е чисто мирен съюз и може да се намесва с военна сила само при заплаха...]

Може би искате да чуете забележителното последно интервю на Дрейк, по-специално от 18-та до 86-та минута:
http://www.blogtalkradio.com/global-voice-2012-radio-network/2012/06/20/drakes-mid-weekupdate

Сега е очевидно, че Кабалът като цяло не иска да капитулира. Планът за масовите арести продължава. Времето за преговори не отиде напразно. Кабалът имаше своя шанс. Великодушните предложения бяха отхвърлени. Този протокол окончателно позволи на позитивните извънземни сили да започнат някои акции.
Съобразно Галактическия кодекс, раздел IV/2, Галактическата федерация има безусловното и неограничено право да приложи Галактическия кодекс и, ако е необходимо, с военна сила при завладяване на сфери с нарушения на Галактическия кодекс.
Този параграф предлага правна основа за освобождаването на завзети планети с военна сила. Военните сили на Федерацията отстраняват или дават подкрепа на местните позитивни военни при отстраняване на представителите на Тъмните сили и освобождават заложниците.
Операция “Stardust 2” (“Звезден прах-2”) бе изпълнена от плеядинската флота от орбита на планетата Земя. “Звезден прах” е кодовото име на специална напреднала нанотехнология. Това е прах от малки наночастици, които се впръскват във физическите тела на членове на Кабала и на техните лакеи (мислете си за "космически химически следи”).
Този нанопрах не може да бъде отстранен от никаква известна технология на Земята. Неговото активиране се извършва на две фази.
Първата фаза блокира веднага централната нервна система и лицето не може да се движи. Втората фаза убива човека.
Той се активира в момента на Събитието, за да не може членове на Кабала да се опитат да причинят вреда на някого. В повечето случаи активирането от фаза 1 ще е достатъчно. Целта на операцията “Звезден прах” е да се противодейства на възможни отрицателни въздействия на “Doom 33”, което Кабалът евентуално поиска да използва. В комбинация с акциите на позитивните военни това по същество блокира силата на Кабала. Тази технология НЯМА да се активира преди Събитието.

При Събитието позитивните военни и цивилните служби все пак ще трябва да свършат своята част. Целта на тази операция е те да бъдат улеснени.
Ако на високопоставени членове на Кабала им е нужно доказателство, че операция “Звезден прах-2” е реална, такова доказателство може да бъде уредено. Аз въпреки всичко бих им препоръчал да капитулират, преди да се състои Събитието или дори по време на самото Събитие. Онези, които се предадат и съдействат на Силите на Светлината, ще получат много по-голямо опрощение.
Искам също да подчертая, че повечето членове на семействата на кабалистите са невинни и имат нужда от изцеление, а не осъждане. Както можете да прочетете в тази смела статия:
Искам да окуража други същества в подобно положение да побързат с техните признания. Ще дам в моя блог място за техните самопризнания. Това ще подейства изцелително за мнозина.
Както съм казвал много пъти, не знам кога ще се състои Събитието. Нито един човек не знае, само Източникът знае.
Да, може да се случи след няколко дена. Но няма гаранция. Преди години ми беше дадена информация, че последният срок е през април 2012. Но сега е юни. Единственото, което знам на 100% е, че ще се случи. Ще съобщавам как се развиват действията.
Публикувано от Cobra, 21 юни 2012 г.
 Превод  :Lucecita

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони